Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg párokhoz is csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok. 41 éves férfi vagyok, hölgyet vagy párt keresek Körmend, Szombathely, Zalaegerszeg környékén.
Telt nőt vagy ilyen párt keresek Kecskemét Dabas közt
Sziasztok!
Péntek napközben hölgyet kényeztetnék vagy párhoz csatlakoznék Hatvan és környéke!
180cm átlagos erős testalkatú pasi vagyok 20/5-ös intimmel!
Péntek napközben hölgyet kényeztetnék vagy párhoz csatlakoznék Hatvan és környéke!
180cm átlagos erős testalkatú pasi vagyok 20/5-ös intimmel!
Nőt párt keresek
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg párokhoz is csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Budapest Déli részéről keresek 50+os telt duci extraducit nöt ( párt) a hölgy örömére, nagy sex csatákhoz.
Miskolcrol keresek teltebb hölgyet párt hölgy örömére
Sziasztok! Szombat este házibulit tartunk Bp-en. Keresünk meg egy párt és egy szóló pasit. Részletek privátban.
Sziasztok!
41 éves 174 76 normál alkatú kedves hetero férfi vagyok.
Egy kedves normális ápolt 50 év , esetleg 60év feletti hazaspárt keresek akiket nem zavarna ha szex közben nézném őket, esetleg több is történhetne. Teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
Keleti országrészben.
41 éves 174 76 normál alkatú kedves hetero férfi vagyok.
Egy kedves normális ápolt 50 év , esetleg 60év feletti hazaspárt keresek akiket nem zavarna ha szex közben nézném őket, esetleg több is történhetne. Teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
Keleti országrészben.
Sziasztok.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni?
Privátban keress.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni?
Privátban keress.
Sziasztok. Hozzánk hasonló alkatú párral ismerkednénk
sziasztok.lányt.asszonyt keresek a szabad idő hasznos és kellemes eltöltésére Dordrechtben. kor testalkat nem szamit.
Nőt párt ffit keresek játékokra kor alkat nem számít
Kaposvár-Dombóvár-Balaton között lánnyal, nővel ismerkednék.
Ápolt 40es független férfi vagyok.
Ápolt 40es független férfi vagyok.
Sziasztok!Hellyel rendelkező párt kerenék hosszú távra,Budapest és kb:100km körzetében.Ápoltság,higiénia fontos számomra.Nem modell alkatú párt keresek hisz én sem vagyok tökéletes!Merjetek telefonszámot cserélni mert Viberen egyszerübb beszélgetni.További szép napot mindenkinek,és sikeres keresést.
Szopni imádot keresek kor alkat nem számít
Kecskeméten keresek nagymellű nőt , lehet idős vagy fiatal ,
minden jóra! Privátban keress meg!
minden jóra! Privátban keress meg!
ma hölgyet keresünk almádiba egy kis huncutkodásra bisex leszbi elönyben