Nőt párt keresek kor alkat nem számít imadok nyalni dugni szopatni
Kapcsolatban lévő 50+os pasiként keresek,hasonló korú,lehetőleg kapcsolatban élő nőt szex kapcsolatra.Szimpátia fontos!! Diszkréció adott,elvárt. Duci hölgyek előnyben!
Bonyodalmaktól mentes,rendszeres kapcsolatra gondolok.
Válaszokat privátban…
Bonyodalmaktól mentes,rendszeres kapcsolatra gondolok.
Válaszokat privátban…
Teltek hölgyet kényeztetnèk Hatvan ès környékén
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Szia,
András vagyok igényes magas férfi
Szeretnélek megismerni titeket.
Odavagyok a telt nőkért, nagyon vonzanak.
Kérlek írj (Ez egy válasz Balazs2020 üzenetére (2023. 01. 21. szombat 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 21. szombat 14:11
András vagyok igényes magas férfi
Szeretnélek megismerni titeket.
Odavagyok a telt nőkért, nagyon vonzanak.
Kérlek írj (Ez egy válasz Balazs2020 üzenetére (2023. 01. 21. szombat 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Jöv hétre keresnék a barátnőmnek (telt hölgy,36 éves)ápolt ,igényes kukkolót
Kifejezetten duci hölgy kedvelőt keresnék
Reptéri kifutó és környéke lenne a hely- esetleg ha a közelben van helyed akkor az is szóba jöhet
Napközben lenne kb 2 óra magasságában
Reptéri kifutó és környéke lenne a hely- esetleg ha a közelben van helyed akkor az is szóba jöhet
Nőt párt ffit keresek játékokra kor alkat nem számít
Sziasztok Józsi vagyok és szívesen ismerkednék Hölgyel vagy párral. hosszú távon gondolkodok nem egy estére kizárólag. 54 éves férfi vagyok normális kultúrált. Nem vagyok erőszakos nyomulós típusú. Imádok puncit nyalni sokáig élvezésig ha a hölgy szereti persze csak akkor. Utazni tudok ésszerű távolságra Budapest +50 km. Iszogatunk beszélgetünk majd alakul, de ha nem az sem gond részemről megértő vagyok. Képeket tudok küldeni de van a társkeresőben is egy pár darab.
Sziasztok, párral hölggyel ismerkednék kor alkat nem számít Zala Vas megyéből kellemes időtöltéshez csatlakoznék hozzájuk. Kedves diszkrét 30-as éveimben járó pasi vagyok utazni tudok.
Jöv hétre keresnék a barátnőmnek (telt hölgy,36 éves)ápolt ,igényes kukkolót
Február 10 és 12 között keresünk fiatal párokat.... Szegeden a Napfényfürdőben leszünk .... szállásunk a Forrásban
Sziasztok. Zalaegerszegen keresek elhanyagolt telt hölgyet kényeztetés céljából.
Rendszeresen kényeztetnélek, csak hát nem vagy közel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 02. péntek 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 02. péntek 14:20

Törölt felhasználó (4658489)

A környékről keresek bbw imádó pasit aki rendszeresen kielégítene
Sziasztok! Ma estére keresek bpn nőt vagy párt!
Kisbér győr vonalon keresek hölgyet kortól függetlenül aki elkísérne szexshopba. elsősorban a mai nap
Sziasztok!
Pesten és pest megyében ismerkednék duci telt hölggyel vagy ilyen hölgy tagú párral. Kor nem számit.
Pesten és pest megyében ismerkednék duci telt hölggyel vagy ilyen hölgy tagú párral. Kor nem számit.
50+os,családos pasiként,kölcsönös szimpátia alapján keresek,hasonló korú,lehetőleg családos hölgyet.
Ducik előnyben. Diszkréció adott,elvárt.
Bonyodalmaktól mentes szexkapcsolatot keresek.
Visszajelzéseket privátban kérem.
Ducik előnyben. Diszkréció adott,elvárt.
Bonyodalmaktól mentes szexkapcsolatot keresek.
Visszajelzéseket privátban kérem.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok
Férfit keresünk 3.nak hőlgy örömére, pártokkal is ismerkednék
Budapesti pár vagyunk.
Tel számot írj hívunk;
Férfit keresünk 3.nak hőlgy örömére, pártokkal is ismerkednék
Budapesti pár vagyunk.
Tel számot írj hívunk;
szia, írj és össze hozzuk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 02. péntek 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 02. péntek 14:20
Törölt felhasználó (4658489)

A környékről keresek bbw imádó pasit aki rendszeresen kielégítene
sziasztok
egyedulallo biszex ferfikent parokhoz csatlakoznek,illetve egyedulallo holgyekkel is szivesen ismerkedem
magas,ferfias vagyok,apolt es egeszseges
szerszamom 18cm,borotvalt
irjatok batran,ismerkedjunk
koszonom
egyedulallo biszex ferfikent parokhoz csatlakoznek,illetve egyedulallo holgyekkel is szivesen ismerkedem
magas,ferfias vagyok,apolt es egeszseges
szerszamom 18cm,borotvalt
irjatok batran,ismerkedjunk
koszonom