Búvóhelyem van BP. 7.ker-ben.
Továbbra is szívesen kényeztetnék 40+os hölgyet. Utazni is tudok helyem is van. ☺️
Nem olyan nagy az a távolság!
(Ez egy válasz Anette07 üzenetére (2023. 08. 06. vasárnap 00:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Telt,hölgy,pár aki valóban ismerkedne és talalkozna is?
Pécs és környékén valaki?
Annyira azért nem
(Ez egy válasz Anette07 üzenetére (2023. 08. 06. vasárnap 00:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
40+os hölgyet szívesen kényeztetnék
40+os hölgyet szívesen kényeztetnék
Telt nőkkel ismerkednék imádom markolni szopni a melleket.Hosszan nyalni….
Sziasztok! Erről is lecsúsztam igen tudom.. De ha legközelebb lenne ilyesmi igényeltek én szívesen találkoznék is veletek. Szép nyalni való punci!! Jobban követem kell az oldalt úgy érzem.
(Ez egy válasz Hp4445 üzenetére (2023. 08. 03. csütörtök 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 03. csütörtök 12:53

Sziasztok.Szombat estére férfival ismerkednénk vagy pàral hetero alapon .csak akik talizni is akarnak.szép napot mindenkinek.
Adatlapunk szerint ismerkednénk a környékünkről szimpátia alapon. Nálunk Viki teltebb alkat.
Sziasztok!
Győr környékén keresnék elhanyagolt lányt, hölgyet, anyukát aki néha kalandozna és jól érezné magát, esetleg párokhoz is szívesen csatlakoznék a hölgy örömére!!
Szép estét!
Győr környékén keresnék elhanyagolt lányt, hölgyet, anyukát aki néha kalandozna és jól érezné magát, esetleg párokhoz is szívesen csatlakoznék a hölgy örömére!!
Szép estét!

Telt párral ismerkednék komolyan!
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti hölgyet kényeztetnék a párja előtt vagy vele közösen!
Biszex vagy az iránt érdeklődő férfi sem akadály.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti hölgyet kényeztetnék a párja előtt vagy vele közösen!
Biszex vagy az iránt érdeklődő férfi sem akadály.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok!
40+ hölgyet kényeztetnék sokáig és rendszeresen.
Hely jó lenne...
40+ hölgyet kényeztetnék sokáig és rendszeresen.
Hely jó lenne...
Sziasztok.Holnap délután, vastag,méretes farkú pasi Budapesten?
sziasztokismerkednénk Budapesti pasikkal
Pécs és környékén valaki??
Sziasztok. Telt hölgyet kényeztetnék Csongrád megyében!

Kecskeméten keresek telt vagy kövér nagymellű nőt, szexeljünk!
Telt hölgyet kényesztetnék Hatvan és környékén