Sziasztok! Holnap esti-éjjeli szabadidőm kellemes eltöltésére keresek hölgyet vagy párt Bp-n vagy Pest megyében. Ápolt, igényes, helyes pasi vagyok, 17-18/4 intimmel. Én sportos testalkatú vagyok, de a telt hölgyeket preferálom.
Sziasztok
Molett,telt hölgyel ismerkednék
Molett,telt hölgyel ismerkednék
nem csak teltalkatu hölgyel ismerkednék.irj ha aktuális
Sziasztok!
Ma este szívesen látnék vendégül telt hölgytagú párt. Igény esetén szívesen utazom is Budapest és vonzáskörzetében.
Üdv
Vidka
Ma este szívesen látnék vendégül telt hölgytagú párt. Igény esetén szívesen utazom is Budapest és vonzáskörzetében.
Üdv
Vidka
Hölgyekkel ismerkednék Tiszakécske és környékén érezzük jól magunkat.(nem csak alkalmanként)
Kitartó,kemény ,nagy farokkal keresek duci telt hölgyet,ilyen hölgytagú párt. Helyem van Bp. ,de szivesen utazok is.
HETERO fiatal 20-as srác ismerkedne hölgyekkel kortól függetlenül, álagos test, átlagos 17-es méret, átlagon felüli kényeztetési és szexuális vágy. Utazni tudok ésszerű keretek között. Írj privátban!
Feleségem picsáját nyalatnám...
Telt hölgyet vagy párt keresek minden jóra.

Sziasztok!
Ismerkednék nagy lógós mellű hölggyel vagy ilyen hölgy tagú párral. Kor mellékes lehet természetes intím
Ismerkednék nagy lógós mellű hölggyel vagy ilyen hölgy tagú párral. Kor mellékes lehet természetes intím
Sziasztok! Hölgyet keresek Érd, Bp és ezek környékén, lehetőleg rendszeres kalandozásra. Dec. 5 kedden napközben és dec. 7 csütörtök este/éjjel is szabad vagyok, kellemesen eltölthetnénk az időt.
Sziasztok! 30 as pár ismerkedne párokkal, akár idősebbekkel is.
Sziasztok! Idősebb párhoz csatlakoznék mind két fél örömére a 3.kerületben!
Előny ha a pár hölgy tagja husi!
Előny ha a pár hölgy tagja husi!

Telt hölgyet kényesztetnék Hatvan és környékén
Van itt olyan férj aki kimondottan telt-macis picit sörhasú ,vastag de nem nagy faszú ,fazonra nyírt szőrös , sok gecivel rendelkező pasit keres felesége barátnője kényeztetésére ? Szívesen baszom, kúrom szopatom a feleséged. Írj rám és ismerkedjünk. Fotóim és videóm van fent. Diszkréció adott.
Sziasztok!
Ezen hét második felére és az után levő egész hétre keresem szex-partnereim hölgyek, párok személyében. Hellyel rendelkező fiatalember vagyok Budapestről, aki szívesen utazik is ésszerű kereteken belül.
Üdv
Ezen hét második felére és az után levő egész hétre keresem szex-partnereim hölgyek, párok személyében. Hellyel rendelkező fiatalember vagyok Budapestről, aki szívesen utazik is ésszerű kereteken belül.
Üdv
Sziasztok!
Ma este pár vagy hölgy Budapest és környékén, vagy Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon?
Ma este pár vagy hölgy Budapest és környékén, vagy Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon?
Sziasztok
Szilveszteri buliba mennénk.
Vagy 1 Max 2 párt, - bi párt fogadnánk
Szilveszteri buliba mennénk.
Vagy 1 Max 2 párt, - bi párt fogadnánk
Miskolc vagy környéki hölggyel párral ismerkednék Priviben írj
Duci nővel ismerkednék.