Pároknak szopok,nyalok.Ápolt diszkrét pasi.
Sziasztok! Telt , duci hölgyet keresek minden jóra kor nem számít! Fejérben!
Hőlgyet keresek aki szereti a hosszas orális kényesztetést!!!
Telt alkatú hölgyhöz vagy pàrhoz csatlakoznék. Imàdok puncit nyalni jó hosszan, majd kemény és körbemetélt farkammal jó sokàig dugni a nedves puncidat.
Estét
Mostanában Hölgy-Asszony 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke. finom
Autós kaland Is,akár pasid nézheti,vagy ő is beszál
Mostanában Hölgy-Asszony 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke. finom
Autós kaland Is,akár pasid nézheti,vagy ő is beszál
Miskolci hölggyel vagy párral ismerkednék Mindenre nyitott mackós alkatú pasi vagyok Priviben írj
Sziasztok! 30 as telt alkatú pár ismerkedne hasonló párokkal, akár idősebbekkel is.
Pároknál, hölgyeknél nyaló szolga státuszt be töltenék. Alkalmanként,vagy rendszeresen.
Sziasztok
Telt duci hölgyet vagy párt keresek kor nem számit. pest megye előny.
Telt duci hölgyet vagy párt keresek kor nem számit. pest megye előny.
Csepeli hölgyet kényeztetnék
23 éves, sportos, izmos srác kényeztetne idősebb hölgyeket Budapesten.
Sziasztok! Holnap napközbeni szabadidőm kellemes eltöltésére keresek hölgyet vagy párt. Ápolt, igényes, helyesnek tartott pasi vagyok. Én sportos testalkatú vagyok, de mádom a telt formákat. Érd, Bp és ezek környéke játszik, hely kell, de autó van, mobilis vagyok.
Inkább tegye meg a bejegyző! Van itt színvonal...
(Ez egy válasz Zebordi üzenetére (2023. 12. 10. vasárnap 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Az igen.
(Ez egy válasz kismano2210 üzenetére (2023. 12. 05. kedd 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Szopni imadot keresek pkusz 50 km nyalnek nőt párt ffit keresek
Sziasztok. Hölggyel párral ismerkednék.
Sziasztok! Holnap esti-éjjeli szabadidőm kellemes eltöltésére keresek hölgyet vagy párt Bp-n vagy Pest megyében. Ápolt, igényes, helyes pasi vagyok, 17-18/4 intimmel. Én sportos testalkatú vagyok, de a telt hölgyeket preferálom.
Sziasztok
Molett,telt hölgyel ismerkednék
Molett,telt hölgyel ismerkednék
nem csak teltalkatu hölgyel ismerkednék.irj ha aktuális
Sziasztok!
Ma este szívesen látnék vendégül telt hölgytagú párt. Igény esetén szívesen utazom is Budapest és vonzáskörzetében.
Üdv
Vidka
Ma este szívesen látnék vendégül telt hölgytagú párt. Igény esetén szívesen utazom is Budapest és vonzáskörzetében.
Üdv
Vidka