Idősebb szopatni akaró pasit keresek
Ha szeretnéd alaposan kinyalatni a 60+os szőrős pinád akkór várom jelzésed
Tisztelt Hölgyeim és Uraim, duci, érzéki hölgyeket kényeztetnék, vagy ilyen hölgytagú párral huncutkodnék. Bp. és környéke.
Boldog Nőnapot
Egyoldalúan szopnék, idősebb macis pasit.
Sziasztok husis lánnyal szexelnék egy jót nagy mellek,fenék előny írj bátran és megbeszéljük
Sziasztok
Esetleg pár lesz innen húsvétkor
Hotel Corvin Gyula
Esetleg pár lesz innen húsvétkor
Hotel Corvin Gyula
Hölgyet keresek,aki szereti ha masszírozzák!
Privátban..
Privátban..
50-60+ telt hölgyel,párral ismerkednek komolyan!
Házibarát lennék.
Lásd adatlapom.
Lásd adatlapom.
Kedves vidám természetű pár vagyunk, adatlapunk alapján keresünk párt, hétköznapi szabadidővel, és hellyel is rendelkezünk.
Csepeli duci hölgyet kényeztetnék
Telt hölgyekel ismerkedem kor alkat mindegy.Pécs+50km
Cegléd Környékén Duci hölggyel ismerkednék. Irj privátba
Sziasztok.
Bp vagy környéki Hölgy akár Ma
egy laza kalandra
Bp vagy környéki Hölgy akár Ma
egy laza kalandra

Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Egyoldalúan szopnék, idősebb macis pasit.
Telt hölgyet, vagy párt keresek! Kecskemét +50km.
Sziasztok. Valós, találkozóra is nyitott partnereket keresek. 40-es budapesti férfi vagyok, intim 21/6.
Squirt (spriccelès) "tanítása" fiatal lányoknak,felesègeknek, Nőknek! Ha kíváncsi vagy, gondolatban kipróbálnád de még tartasz tőle, jó helyen jársz, beszéljünk róla! Tapasztalataim alapján aki picit is érdeklődő az hatalmasat fog spriccelni