Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok.
Bp vagy környéki Hölgy akár Ma
egy laza kalandra
Bp vagy környéki Hölgy akár Ma
egy laza kalandra

Cegléd Környékén Duci hölggyel ismerkednék. Irj privátba
Telt hölgyekel ismerkedem kor alkat mindegy.Pécs+50km
Csepeli duci hölgyet kényeztetnék
Kedves vidám természetű pár vagyunk, adatlapunk alapján keresünk párt, hétköznapi szabadidővel, és hellyel is rendelkezünk.
Házibarát lennék.
Lásd adatlapom.
Lásd adatlapom.
50-60+ telt hölgyel,párral ismerkednek komolyan!
Hölgyet keresek,aki szereti ha masszírozzák!
Privátban..
Privátban..
Sziasztok
Esetleg pár lesz innen húsvétkor
Hotel Corvin Gyula
Esetleg pár lesz innen húsvétkor
Hotel Corvin Gyula
Sziasztok husis lánnyal szexelnék egy jót nagy mellek,fenék előny írj bátran és megbeszéljük
Egyoldalúan szopnék, idősebb macis pasit.
Boldog Nőnapot
Tisztelt Hölgyeim és Uraim, duci, érzéki hölgyeket kényeztetnék, vagy ilyen hölgytagú párral huncutkodnék. Bp. és környéke.
Ha szeretnéd alaposan kinyalatni a 60+os szőrős pinád akkór várom jelzésed
Idősebb szopatni akaró pasit keresek
Sziasztok Nyiregyi molett telt nő sex kapcsolatra ??
Sziasztok hölgyet vagy párt keresek Baranya megyében De utazok is

Sportos alkatu srácként keresek hölgyeket, párokat. Utazni tudok 50-60km-ig. Helyem van. Nagy mérettel rendelkezem. Tapasztalt vagyok cuckoldban
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére !/// Molett párok is érdekelnek //