Sziasztok! Magányos elhanyagolt nő Nyiregy környékéről ? Várom leveledet egy 49 éves férfi
jelentkeznék

Sziasztok.
Szívesen ismerkedünk hasonló érdeklődésű párral. Fóton lakunk itt szeretnénk fogadni hétköznap napközben vagy este és minden második hétvégén vagyunk szabadok.
Puszi Brigitta és István
Szívesen ismerkedünk hasonló érdeklődésű párral. Fóton lakunk itt szeretnénk fogadni hétköznap napközben vagy este és minden második hétvégén vagyunk szabadok.
Puszi Brigitta és István
Pasikat keresek szinte korhatár nélkül (18-75). Mindent vállalok.... extrém-perverz vágyakat is teljesítek. Jöhetsz egyedül haverekkel vagy vihettek.... Nagy mellekkel rendelkezem, ápolt diszkrét független 45-ös nö vagyok. Irjatok
Ma este dekoratív,nagymellű hölgy kenyeztetesere keresünk pasit,akár többet is.
Sziasztok! 40 éves, nem független, mások szerint jó pasiként keresek hölgyet hosszútávra, diszkrét szexkapcsolatra. Elsősorban Érden vagy a 9., 11., 22. kerületek valamelyikében, hétköznapokon munka előtti és/vagy utáni pásztorórákra, alkalmanként (havi 1-2 alkalommal) péntek esti/éjszakai hosszú, több órás szexcsatákra. Hely kell. Bár én sportos alkatú vagyok, kifejezetten vonzanak a telt hölgyek.
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Kecskemét Szolnok között keresek hölgyet,akinek minden számára kellemes dolgot megtennék. Ha csak kellemes beszélgetés,akkor azt is.

Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére !/…Közelből csak ha lehet ! ///// érdekel csak kukkolás nem muszáj beszállnom /// csak nézőként is részt vehetek ha valakit ez így izgat

Sziasztok
35+os hölgyet keresnék hosszabb távon!
35+os hölgyet keresnék hosszabb távon!

Sziasztok! Egy Szabolcsi telt nagypopsis hölgy ? Rámirhatna
Hétfőre vagy keddre keresünk valakit, Budapesti ,napközbeni találkára, helyed legyen,,,priviben írj.
Sziasztok. Szívesen csatlakoznèk hozzátok.
(Ez egy válasz DpRolild üzenetére (2025. 08. 16. szombat 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 16. szombat 09:12

Ma estére, keresünk egy pasit,a hölgy kényeztetésére.Ha lehet, legyél független! Több alkalom lenne a legjobb!
Ma estére, keresünk egy pasit,a hölgy kényeztetésére.Ha lehet, legyél független! Több alkalom lenne a legjobb!
Olvastad hogy nöt keres mert hetero! Neked van nöd párod arra amit kiirt keres?
(Ez egy válasz jópasi01 üzenetére (2025. 08. 13. szerda 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Rám ír egy telt nő Nyiregyről ?
Holnap estére, éjjelre keresek partnert hölgy vagy pár személyében. Érd vagy Bp játszanak, autóm van, mobilis vagyok. 18/4 kitartó, borotvált intimmel tudok szolgálni. Én sportos alkatú vagyok, de imádom a telt hölgyeket.
Mindent vállalsz?Mindenhol? Nyáriszünet?
(Ez egy válasz Qrtom üzenetére (2025. 08. 13. szerda 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 13. szerda 18:04

Telt Nagy popós cicis, Nő aki esetleg spriccelve Is élvez el, éés keresi a kalandokat,helyeket

Sziasztok!
Párokat és szóló hölgyeket egyaránt keresek.
25 éves srác vagyok 16-17es intimmel. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Puszi
Párokat és szóló hölgyeket egyaránt keresek.
25 éves srác vagyok 16-17es intimmel. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Puszi