Sziasztok!
22 éves srácként keresek egy idősebb hölgyet akit szintén izgat a korkülönbség
Rólam pár infó
198cm magas vagyok, fiatal arcom van, göndör hajam, és pesten élek.
Írj és ismerjük meg egymást, ha lehet minnél jobban
22 éves srácként keresek egy idősebb hölgyet akit szintén izgat a korkülönbség
Rólam pár infó
198cm magas vagyok, fiatal arcom van, göndör hajam, és pesten élek.
Írj és ismerjük meg egymást, ha lehet minnél jobban

Extra méretekkel rendelkező Nőt vagy Párt keresek,kor mindegy. Pécs
Sziasztok 34 éves 185 magas 85kg barna rövid haj,minden jóra nyitott pasi vagyok, holnapi nap csatlakoznék nőhöz vagy párhoz Budapest, Székesfehérvár környékén. Csak olyan írjon aki valóban találkozna is

Sziasztok.
18/5 borotvált intimmel a közeletekben vagyok
(Ez egy válasz nusika üzenetére (2025. 08. 23. szombat 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 23. szombat 11:09
18/5 borotvált intimmel a közeletekben vagyok

Szia!Párosunk hölgy tagjának kényeztetésére keressük min. 16-os intimmel rendelkező partnerünket . Csak ki töltött adatlappal és saját képpel rendelkezők jelentkezését várjuk.
Sziasztok! Húsosabb testű és fenekű Szabolcsi nő?
Sziasztok! 40 éves, nem független, mások szerint jó pasiként keresek hölgyet hosszútávra, diszkrét szexkapcsolatra. Elsősorban Érden vagy a 9., 11., 22. kerületek valamelyikében, hétköznapokon munka előtti és/vagy utáni pásztorórákra, alkalmanként (havi 1-2 alkalommal) péntek esti/éjszakai hosszú, több órás szexcsatákra. Hely kell. Én sportos alkatú vagyok, de imádom a telt formákat, hölgyeket.
Hello csatlakoznék párokhoz nőkhöz hosszú távú szex kapcsolatra
beszélgessünk úgyis kiderül hogy szimpik vagyunk e egymásnak ! En magamra és környezetére igényes pasi vagyok . Aki szeretne írjon nyugodtan
Szolnok Abony vonzáskörzetében és Cegléd vonzáskörzetében lenne a legjobb . Köszönöm hogy elolvastad

Kedves Partner,
Szeretnék veled egy olyan különleges élményt megosztani, amely mindkettőnk számára felejthetetlen lehet. Én és a feleségem nyitottak vagyunk új élményekre, és szívesen ismerkednénk olyan párokkal, akik hasonló érdeklődéssel rendelkeznek.
Fontos számunkra a kölcsönös tisztelet, a nyitottság és a biztonság. Ha Te is hasonló elvek szerint élsz, és szívesen vennéd, ha együtt fedeznénk fel új szexuális határokat, akkor keress meg minket bizalommal.
Várunk szeretettel!
Szeretnék veled egy olyan különleges élményt megosztani, amely mindkettőnk számára felejthetetlen lehet. Én és a feleségem nyitottak vagyunk új élményekre, és szívesen ismerkednénk olyan párokkal, akik hasonló érdeklődéssel rendelkeznek.
Fontos számunkra a kölcsönös tisztelet, a nyitottság és a biztonság. Ha Te is hasonló elvek szerint élsz, és szívesen vennéd, ha együtt fedeznénk fel új szexuális határokat, akkor keress meg minket bizalommal.
Várunk szeretettel!
Sziasztok,
Ma éjszakára, vagy holnap estére keresek partnert, telt akar extrém telt budapesti hölgy személyében.
Van egy olyan vágyam, hogy teljesen viszonzás nélkül kényeztetek orálisan orgazmusig, igény szerint többször is akár, bármilyen hosszan :P
Ma éjszakára, vagy holnap estére keresek partnert, telt akar extrém telt budapesti hölgy személyében.
Van egy olyan vágyam, hogy teljesen viszonzás nélkül kényeztetek orálisan orgazmusig, igény szerint többször is akár, bármilyen hosszan :P
60+os 130d mellek szőrős jol táguló pina lenne itt??? Pér is! Baranya,Tolna,Somogy
Szia!Párosunk hölgy tagjának kényeztetésére keressük min. 16-os intimmel rendelkező partnerünket . Csak ki töltött adatlappal és saját képpel rendelkezők jelentkezését várjuk.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Budapesten èlő párkènt keresünk hölgyet harmadiknak mindkettőnk örömère.
Olyan hölgy jelentkezését várjuk, aki telefonhívásban hajlandó bemutatkozni.
Heti egy alkalom a maximum amit meg tudunk oldani. (Gyerekek...)
Fogadni tudunk, de szívesen utazunk 50km-es körzetben.
Fèrfiak ne írjanak!
Olyan hölgy jelentkezését várjuk, aki telefonhívásban hajlandó bemutatkozni.
Heti egy alkalom a maximum amit meg tudunk oldani. (Gyerekek...)
Fogadni tudunk, de szívesen utazunk 50km-es körzetben.
Fèrfiak ne írjanak!
Hol vagy helyileg?
(Ez egy válasz SzexLady üzenetére (2025. 08. 19. kedd 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 19. kedd 09:36

Pasikat keresek szinte korhatár nélkül (18-75). Mindent vállalok.... extrém-perverz vágyakat is teljesítek. Jöhetsz egyedül haverekkel vagy vihettek.... Nagy mellekkel rendelkezem, ápolt diszkrét független 45-ös nö vagyok. Irjatok
Telt hölgyet keresek,titkos légyottokra Gödöllő és környéke helyem van50,60ashölgyeket!
Sziasztok! Magányos elhanyagolt nő Nyiregy környékéről ? Várom leveledet egy 49 éves férfi
jelentkeznék

Sziasztok.
Szívesen ismerkedünk hasonló érdeklődésű párral. Fóton lakunk itt szeretnénk fogadni hétköznap napközben vagy este és minden második hétvégén vagyunk szabadok.
Puszi Brigitta és István
Szívesen ismerkedünk hasonló érdeklődésű párral. Fóton lakunk itt szeretnénk fogadni hétköznap napközben vagy este és minden második hétvégén vagyunk szabadok.
Puszi Brigitta és István
Pasikat keresek szinte korhatár nélkül (18-75). Mindent vállalok.... extrém-perverz vágyakat is teljesítek. Jöhetsz egyedül haverekkel vagy vihettek.... Nagy mellekkel rendelkezem, ápolt diszkrét független 45-ös nö vagyok. Irjatok