Sziasztok, szombaton potens ápolt férfiakat várunk dús szőke milf hölgyem kényeztetésére, azt szeretném ha legalább három potens férfi kényeztetné. Imád szopni és a szájába élvezés a cél, de kemény dugás is. Mi ott leszünk ha oda jössz és van kölcsönös szimpátia akkor szuper élmény lesz . Hetero alapon. Trimmelt vagy szőrtelen farokkal. Glory caféban leszünk 9 től zárásig szombaton. Aktív swingerek vagyunk, vendégek mi is a helyen.
Kecskemét és környékén keresek telt, molett hölgyet aki a számra ülne és nyalhatnám.
Sziasztok! Hölgyet masszíroznék és kényeztetnék a nyelvemmel. Akit érdekel írjon üzenetet
Sziasztok, csütörtök este csatlakoznék párhoz/ hölgyhöz hetero alapon. Imádok kényeztetni, masszírozni. Izgatnak esetleg a szerepjátékok, tetszene ha a feleséged elkapná egy gls futár, vagy a villanyszerelő? Lehetek a nőgyógyásza is :P vagy akár a masszőr akinek a keze más utakra téved
amit csak szeretnétek. Nagyon régi vágyam kipróbálni hármasban. Ha felkeltettem érdeklődésed/ érdeklődésetek és ráértek csütörtök este, keressetek
amit csak szeretnétek. Nagyon régi vágyam kipróbálni hármasban. Ha felkeltettem érdeklődésed/ érdeklődésetek és ráértek csütörtök este, keressetek
Magányos hölgyet vagy párt keresek kor nem számít Borsodból illetve Szabolcsból
Párral ismerkednénk!
Sziasztok! November 28-30. közt Visegrád környékén leszünk, adatlapunk szerint keresnénk! Szép napot mindenkinek!
Sziasztok .41 éves magyar,ápolt egészséges, diszkrét,potens, nem dohányzó értelmiségi férfi vagyok.
Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben
Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben
Telt alkatú párral ismerkednék,Heves-Borsod-Szolnok-Pest megye
Telt hölgyel ismerkednék vagy akár ilyen tagú bisex párral.
Hölgyet keresek korhatár nélkül, titkos kapcsolatra...szeresd a jót..
szep napot vannak e itt olyan nyitott párok akikkel kiprobalhatnek néhany izgalmas dolgot? Hely kellene utazni tudnek
Sziasztok!Ápolt,kellő intelligenciával,nagy mérettel(min.21cm)rendelkező pasit keresünk 3.-nak,saját hely előny.Csak az adatlapunk szerint ismerkedünk,köszönjük!
Magas,nagydarab hölgyet kényeztetnék.
Gyengém az ilyen típusú nő..
Szeretek masszírozni és orálisan kényeztetni élvezésig.
Higiénia fontos.Rendszeres találkákra keresek…
Privátban írj
Gyengém az ilyen típusú nő..
Szeretek masszírozni és orálisan kényeztetni élvezésig.
Higiénia fontos.Rendszeres találkákra keresek…
Privátban írj
Telt nővel ismerkednénk hetero alapon hármsra
Magányos hölgyet keresek kor nem számít Borsodból illetve Szabolcsból
Sziasztok, Tatabányán, vagy környékén keresnék hölgy partnert, életkor nem számít!
Nagyon telt nagy mellű lehetőleg nem borotvált magas asszonyokat nagyikat keresnék.
Sziasztok. 23 éves srác vagyok és Gödöllőn és annak környékén keresnék hölgyet
Sziasztok ! Telt hölgyet keresek aki szereti ha jó hosszan nyaljàk, majd utána jól meg is van dugva. Metélt méretes szerszàmom van.

teltcica36

Gheorgius