Sziasztok. Kecskeméten hölgyet párt fogadnám.
Sziasztok. Kecskeméten hölgyet, párt fogalmam.
Paks és körnnyéke akar valaki szopni,dugni? Lányok párok,asszonyok 30 éves hetero férfi vagyok sportos alkat
Telt duci alkatú hölgyet párt keresek budapesten
Ismerkednék a közelből telt nagymellű hölgyel.Pár is érdekes lehet
Szexpartnert keresek éjszakára ( Hölgyet ) Nyàregyháza környéke .. 29 éves magára igénye pasi vagyok … helyem az van !! Várom uzeneted
Sziasztok! Telt hazaspàrhoz csatlakoznék harmadiknak, vagy cuckoldra.
Duci nő titka lennék!
Balaton déli part és környéke!
Balaton déli part és környéke!
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Játékokra.keresek párt nöt ffit kor alkat nem szamit
Sziasztok. 44 éves férfi vagyok. Telt hölgyekkel és párokkal ismerkednék Szombathely,Körmend és környékéről.
irj privátban ismerkednek veletek
(Ez egy válasz lacr5gtt üzenetére (2026. 04. 30. csütörtök 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 30. csütörtök 17:52
Sziasztok Házaspárként a feleség (dagi) részére keresnénk olyan 30-50 év közötti normál,mackós alkatú max 110kg pasit aki nem kamus mer talalkozni és tudna értékelni egy autós szopást.Talalkozas a xv.keruletben lehetséges a szombat esti órákban.Ha érdekel privátban írj a feleség vagyok és én fogok válaszolni így ha kérhetem kulturáltan normálisan köszönöm!
Házaspárt keresek kellemes kikapcsolódásra. Ápolt igényes pasi vagyok ,nagy farokkal.
Sziasztok! Molett duci szeretömet keresem Nyiregy és kőrnyékéröl
Sziasztok.
Pesten V. Szűk környékén Hölgy sötétedéskor,Vagy utána(pár hetero alapon)1 laza kalandra Ma
Pesten V. Szűk környékén Hölgy sötétedéskor,Vagy utána(pár hetero alapon)1 laza kalandra Ma
Duci HP keresek Pest megyéből,gecis puncit akarok nyalni!
Sziasztok olyan Szabolcsi nővel ismerkedek akinek van kedve heti 1 szer diszkrét talihoz Írj ràm ismerkedjünk!!
kecskeméti nőt vagy párt keresek.
Házibarát lennék hosszútávra !! Mindenki -mindenkivel alapon /ez csak opció / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi is ok lehetőség ! / !! 51éves vagyok nem öreg fiatalos külsővel egyedülálló ! /Diszkrét vagyok ,de ezt el is várom tőled is !Érdekel : no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex,Gang -bang szex , swinger szex , spermás játékok ,csöpögő tejes terhes női cicik szopizása , láb szex őrült vagyok amúgy / mindenevő vagyok ! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak , évjárat nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban , autós szex kaland is érdekel itt a jó idő ! /akár beszállás nélkül is / nézőként / akit ez így is izgat!!!!!! Privátba írj
Keresem azt a Csajt vagy Hölgyet itt fent az oldalon akinek az a nagy fétise, hogy olyan idegen férfiakat keres. Akiknek átlagos mérettel rendelkezik. És utána nagy élvezett tölti el hogy élvezésig tudja szopni, kényeztetni. És utána akár egy kis szexel lezárni a szopást. Mezőszilas környékén :P

teltcica36