Sopron, Sopronkövesd, környékén kényeztetnék, lányokat, nőket, feleségeket!
Gyere és próbáld ki.
Gyere és próbáld ki.
Hello
Ma este nálam hölgyet kényesztetnék!!!
Írj privátba
Ma este nálam hölgyet kényesztetnék!!!
Írj privátba
Sziasztok. Ma esetleg Kecskemétről?
Sziasztok ! Adatlapot olvass először is !!!
Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU / bi dolgok ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy többes gruppen szex , Gang -bang szex, swinger szex kukkolás is szóba jöhet beszállás nélkül ! Szeretek minden lyukat szeretek betömni !! Orál és anál szex alap ! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös.vagy nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális emberek keresek !!!! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi Szeretem a fiatal párokat is !!
Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU / bi dolgok ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy többes gruppen szex , Gang -bang szex, swinger szex kukkolás is szóba jöhet beszállás nélkül ! Szeretek minden lyukat szeretek betömni !! Orál és anál szex alap ! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös.vagy nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális emberek keresek !!!! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi Szeretem a fiatal párokat is !!
Hello!
Ma este hölgyet kényesztetnék nálam!
Írj privátba
Ma este hölgyet kényesztetnék nálam!
Írj privátba
Szombaton viszem a feleségem a Glory caféba. Gyönyörű nagy mellek és popsi. Potens ápolt ( trimmelt vagy borotvált férfiakat kedveli.
Telt nőt,párt keresek mai nap délutánra 30 as sportos férfi vagyok autó vagy tudok jó helyeket
Sziasztok! Ma este Mohács, Szekszárd, Cece, Székesfehérvár, Győr útvonalon kalandoznék hölgyel vagy párral!
Kamionnal leszek, normális, ingyenes, ápolt, diszkrét pasi vagyok! NEM vagyok Kamus!!
Kamionnal leszek, normális, ingyenes, ápolt, diszkrét pasi vagyok! NEM vagyok Kamus!!
Hàzibaràt lennèk!
Kár hogy ilyen messze vagytok en szivesen találkoznék veletek Szolnokon van helyem is. .
(Ez egy válasz Dagipár744 üzenetére (2026. 07. 22. szerda 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 22. szerda 17:12
Sziasztok.Agusztusban Tápiószecső Vesta hotelben pihenünk.Esetleg lesz ott valaki aki ismerkedne egy nagyon kövér párral?
Telt, molett hölgytagú 50+ házaspárhoz csatlakoznék biszexuális vágyaim megélésére a 3.kerületben.
Ha lenne kedvetek egy 37 éves nyitott sportos pasihoz akkor várom a jelentkezést.
Csak párok!!! Köszönöm a megértést!
Ha lenne kedvetek egy 37 éves nyitott sportos pasihoz akkor várom a jelentkezést.
Csak párok!!! Köszönöm a megértést!
Sziasztok sajnos csak 7 végén érek rá.
(Ez egy válasz lacr5gtt üzenetére (2026. 07. 18. szombat 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 18. szombat 08:39
ma este valaki aki szívesen verné a farkát egy dagi feleség puncijára?Legyél 30-50-között normális ápolt nem kamus pasi mert abból már van elég!Ha érdekel a részleteket privátban egyeztetjük!Ha kamus vagy vagy a feleséged mellett csak a kepekre akarsz hokizninnem minket keresel!!!!
Sziasztok.Agusztusban Tápiószecső Vesta hotelben pihenünk.Esetleg lesz ott valaki aki ismerkedne egy nagyon kövér párral?
Mi pár vagyunk,,,,,Szolnokról valaki?
Hello
Szekszárdon hölgyet kényesztetnék...
Írj privátba.
Szekszárdon hölgyet kényesztetnék...
Írj privátba.
Bács megyében keresek telt nagymellű nőt vagy párt minden jóra
Nőt párt ffit keresek játékokra kor alkat nem szamit
Sziasztok! Duci molett nő? Nyiregy környéke?
Sziasztok! Telt hölggyel vagy telt hölgy tagú párral ismerkednék minden jóra.
kecskeméti párt keresek

teltcica36

trebor29