Sziasztok! Szabolcs környéki nő aki igényelne egy gyengéd masszázst ? Anyagi nélkül!
Sziasztok ! Ápolt, intelligens srácként keresem azt a szimpatikus házaspárt Budapesten vagy a keleti régióban, akik szívesen nyitnának egy harmadik felé. Benne vagyok a finomabb, enyhe bi dolgokban is, a lényeg a jó kémia és a kölcsönös élvezet. Kifejezetten hétvégi találkozókat keresek, így olyan pár jelentkezését várom, akiknek van saját, nyugodt helyük a privát együttlétekhez. Írjatok bátran, egy kötetlen beszélgetéssel semmit nem veszítünk!
Nöt párt ffit keresek orális játékokra kor alkat nem szamit
Sziasztok
25eves Budapest mellet lako ferfi vagyok.
Szivesen ismerkednek/talakoznek holgyekel es vagy parokal szinesiteni szexualis eletemet.
Diszkrer vagyok,mobilis.Kocsival rendelkezem.
Sportos,normalis,humoros sracna tartom magam
Kor osztaly nalam nem szamit
25eves Budapest mellet lako ferfi vagyok.
Szivesen ismerkednek/talakoznek holgyekel es vagy parokal szinesiteni szexualis eletemet.
Diszkrer vagyok,mobilis.Kocsival rendelkezem.
Sportos,normalis,humoros sracna tartom magam
Kor osztaly nalam nem szamit
Igényes és Domináns férfi keres faszimádó hölgyeket! Lehetsz átlagos, molett, vékony 20-65 év közötti, alényeg az ápoltság. Pucsíts és tárd szét a lábadat, tanulj feltétlen engedelmességet! Titkos szeretőmül is vehetlek, viszont a hétköznapokban és a komoly dolgokon túl, egy lyuk leszel számomra, aki azért van, hogy baszhassam, nézve a kéjben úszó arcodat, kiszolgálsz minden igényemben. Határ a megbeszéltek szerint, viszont rengeteg minden belefér, egy idő után kitörlöm a fejedből a "nem" szócskát. Magam köré fonlak és erős kötelékben fogva tartalak. Leírtak szerint magadra ismersz és ilyen titkos kapcsolatra vágysz, akkor keress meg bátran!
60-as nagy mellű hölgyet keresek mai talira,egyszerű,szerény falusi.Baranya
Kecskemét környékén ismerkednék telt nagymellű nővel.Párral is kalandoznék
Nőt párt ffit keresek játékokra kor alkat nem.szamit
Sziasztok. Sportos srác ként teltebb hölgyet elégítenék ki akár még ma este. Bp.
Pár vagyunk
(Ez egy válasz vikibaby üzenetére (2026. 09. 20. vasárnap 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Szèkesfehèrvár ès vonzáskörzetében ismerkednèk husi nővel ! Diszkrét talikra!
60év feletti érett, teltebb házaspárhoz csatlakoznék, szimpátia lényeges szempont, ha van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék, barátkoznèk velük.
Telt hölgy imádó vagyok... keresem barátnőm.....
Akar teltalkatu párral ,holgyel ismerkednék jaszbereny ill környékéről
Sziasztok ! Most keresek HÖLGYET . 30 éves SPORTOS HETERÓ FÉRFI vagyok ! Nagykanizsa vonzáskörzete akár Letenye irányában !
Molett,extra kővér hölgyet ,párt keresek ahol a hölgy spriccel,öklözhető!
Sziasztok! Ismerkednék olyan lánnyal vagy párral akit/akiket nem zavarna, hogy kisebb mérettel rendelkezem.
Pécs és környékén keresek teltebb hölgyet, minden féle jóra.
Párral ismerkednénk a környékünkről.
Sziasztok! Hozzánk hasonló,rubensi alkatú Hölgytaggal bíró,vagány,nem szívbajos Párt keresünk a Fővárosból hosszabb távú kapcsolatra. Csók, Férfitagnál arc-és intim borotváltság alapfeltétel. Privát üzenetet várunk

teltcica36

tobbenjobb
Aneta