Biszexuális beállítottságú férfit keresünk
Sopron, Sopronkövesd, környékén kényeztetnék, lányokat, nőket, feleségeket!
Gyere és próbáld ki.
Gyere és próbáld ki.
Fisting azaz ököl szex kedvelő Hölgyet keresek
Sziasztok!Lemondások miatt, Holnap délutánra keresnénk megbízható, igényes, ápolt, diszkrét hölgyeket esetleg párokat gang-bang partyhoz Győrben! Pasikat NEM keressük!!! Infó privát üzenetben! Szép estét mindenkinek!
Van itt idösebb telt nő aki ismerkedne?
Sziasztok ! Adatlapot olvass először is !!! Perverz- Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU / bi dolgok is ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy többes gruppen szex , Gang -bang szex, swinger szex kukkolás is szóba jöhet beszállás nélkül ! Szeretek minden lyukat szeretek betömni !! Orál és anál szex alap !!!! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös.vagy nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális embereket keresek csak !!!! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi Szeretem a fiatal párokat is!!!!! NO HOMO !///!!!
Telt férfi kiss intimmel hölgyet esetleg párt keres csak heteró.
Szimpátia alapon ismerkednenk a környékünkről , párral esetleg pasival
Telt nagymellű hölgyel ismerkednék vagy párral…
Mi pár vagyunk, volt pár " komoly-nak tűnő pasi,akikkel le volt fixálva a találka!
De az utsó pillanatban köddé válnak ,hihetetlen!
Újra keresnénk, pasit, vagy párt, hölgyet!
Kezdők vagyunk! Priviben írj, és válogatunk. Akiknek nem azonnal válaszolunk azok meg ne sértődjenek meg, mert abból is sok van! A sok sok evél köztt meg eltudunk tévedni
De az utsó pillanatban köddé válnak ,hihetetlen!
Újra keresnénk, pasit, vagy párt, hölgyet!
Kezdők vagyunk! Priviben írj, és válogatunk. Akiknek nem azonnal válaszolunk azok meg ne sértődjenek meg, mert abból is sok van! A sok sok evél köztt meg eltudunk tévedni
Hello
Szekszárdon hölgyet kényesztetnék nálam ma!
Írj privátba...
Szekszárdon hölgyet kényesztetnék nálam ma!
Írj privátba...
Tamás vagyok egy szeximádó, ápolt, intelligens pasi. Szeretem az életben, és a szexben mindazt, ami jó, ami örömet és gyönyört tud okozni a partneremnek és nekem is. Imádok nyalakodni, de a fürge nyelvem mellett szívesen kényeztetlek a kemény, borotvált 15/5 cm-es szerszámommal is. Laza, tabumentes, diszkrét szex- és baráti kapcsolatra keresek egy bevállalós, szexkedvelő csajt, hölgyet, párt ( kizárólag a hölgy örömére ) Pápa + 50 km vonzáskörzetében !
Sziasztok ! Adatlapot olvass először is !!! Perverz- Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU / bi dolgok is ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy többes gruppen szex , Gang -bang szex, swinger szex kukkolás is szóba jöhet beszállás nélkül ! Szeretek minden lyukat szeretek betömni !! Orál és anál szex alap !!!! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös.vagy nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális embereket keresek csak !!!! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi Szeretem a fiatal párokat is!!!!! NO HOMO !//)()(()/////
Sziasztok! Szabolcs környéki nő aki igényelne egy gyengéd masszázst ? Anyagi nélkül!
Sziasztok ! Ápolt, intelligens srácként keresem azt a szimpatikus házaspárt Budapesten vagy a keleti régióban, akik szívesen nyitnának egy harmadik felé. Benne vagyok a finomabb, enyhe bi dolgokban is, a lényeg a jó kémia és a kölcsönös élvezet. Kifejezetten hétvégi találkozókat keresek, így olyan pár jelentkezését várom, akiknek van saját, nyugodt helyük a privát együttlétekhez. Írjatok bátran, egy kötetlen beszélgetéssel semmit nem veszítünk!
Nöt párt ffit keresek orális játékokra kor alkat nem szamit
Sziasztok
25eves Budapest mellet lako ferfi vagyok.
Szivesen ismerkednek/talakoznek holgyekel es vagy parokal szinesiteni szexualis eletemet.
Diszkrer vagyok,mobilis.Kocsival rendelkezem.
Sportos,normalis,humoros sracna tartom magam
Kor osztaly nalam nem szamit
25eves Budapest mellet lako ferfi vagyok.
Szivesen ismerkednek/talakoznek holgyekel es vagy parokal szinesiteni szexualis eletemet.
Diszkrer vagyok,mobilis.Kocsival rendelkezem.
Sportos,normalis,humoros sracna tartom magam
Kor osztaly nalam nem szamit
Igényes és Domináns férfi keres faszimádó hölgyeket! Lehetsz átlagos, molett, vékony 20-65 év közötti, alényeg az ápoltság. Pucsíts és tárd szét a lábadat, tanulj feltétlen engedelmességet! Titkos szeretőmül is vehetlek, viszont a hétköznapokban és a komoly dolgokon túl, egy lyuk leszel számomra, aki azért van, hogy baszhassam, nézve a kéjben úszó arcodat, kiszolgálsz minden igényemben. Határ a megbeszéltek szerint, viszont rengeteg minden belefér, egy idő után kitörlöm a fejedből a "nem" szócskát. Magam köré fonlak és erős kötelékben fogva tartalak. Leírtak szerint magadra ismersz és ilyen titkos kapcsolatra vágysz, akkor keress meg bátran!
60-as nagy mellű hölgyet keresek mai talira,egyszerű,szerény falusi.Baranya
Kecskemét környékén ismerkednék telt nagymellű nővel.Párral is kalandoznék

teltcica36

kákalakiatta
Tanya James