Kecskeméten keresek nőt akinek a melleit gyúrhatnám!
41/190/80 férfi vagyok. Kaposváron keresek hölgyet titkos, anyagiaktól mentes, SZEREPJÁTÉKOS anya-fia,nagyi-unoka, apa-lánya kapcsolathoz.
Nyilt házaságban élő hölgyet keresek aki szereti ha a melleivel és a punciával játszanak,Irj privátba.Baranya,ja és napkőzbe ráér
Telt nagymellű hölgyel ismerkednék Kecskemét környékén.Nyalass élvezésig használj kedvedre….
Fisting kedvelő hölgyel taliznék ha van kedvex
Szombaton gyönyörű telt hölgyemmel a Glory caféba látogatunk. Imadja ha több férfi kényezteti. Nagy cicik nagy popsi. Légy ápolt és udvarias és potens
Mi ott leszünk
Mi ott leszünk
Tamás vagyok egy szeximádó, ápolt, intelligens pasi. Szeretem az életben, és a szexben mindazt, ami jó, ami örömet és gyönyört tud okozni a partneremnek és nekem is. Imádok nyalakodni, de a fürge nyelvem mellett szívesen kényeztetlek a kemény, borotvált 15/5 cm-es szerszámommal is. Laza, tabumentes, diszkrét szex- és baráti kapcsolatra keresek egy bevállalós, szexkedvelő csajt, hölgyet, párt ( kizárólag a hölgy örömére ) Pápa + 50 km vonzáskörzetében !
41/192/82 férfi vagyok. Kaposváron keresek partnert hölgy személyében 20-65 korig anya-fia, unoka-nagyi titkos, SZEREPJÁTÉKOS szeretői kapcsolathoz.
Biszexuális beállítottságú férfit keresünk
Sopron, Sopronkövesd, környékén kényeztetnék, lányokat, nőket, feleségeket!
Gyere és próbáld ki.
Gyere és próbáld ki.
Fisting azaz ököl szex kedvelő Hölgyet keresek
Sziasztok!Lemondások miatt, Holnap délutánra keresnénk megbízható, igényes, ápolt, diszkrét hölgyeket esetleg párokat gang-bang partyhoz Győrben! Pasikat NEM keressük!!! Infó privát üzenetben! Szép estét mindenkinek!
Van itt idösebb telt nő aki ismerkedne?
Sziasztok ! Adatlapot olvass először is !!! Perverz- Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU / bi dolgok is ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy többes gruppen szex , Gang -bang szex, swinger szex kukkolás is szóba jöhet beszállás nélkül ! Szeretek minden lyukat szeretek betömni !! Orál és anál szex alap !!!! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös.vagy nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális embereket keresek csak !!!! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi Szeretem a fiatal párokat is!!!!! NO HOMO !///!!!
Telt férfi kiss intimmel hölgyet esetleg párt keres csak heteró.
Szimpátia alapon ismerkednenk a környékünkről , párral esetleg pasival
Telt nagymellű hölgyel ismerkednék vagy párral…
Mi pár vagyunk, volt pár " komoly-nak tűnő pasi,akikkel le volt fixálva a találka!
De az utsó pillanatban köddé válnak ,hihetetlen!
Újra keresnénk, pasit, vagy párt, hölgyet!
Kezdők vagyunk! Priviben írj, és válogatunk. Akiknek nem azonnal válaszolunk azok meg ne sértődjenek meg, mert abból is sok van! A sok sok evél köztt meg eltudunk tévedni
De az utsó pillanatban köddé válnak ,hihetetlen!
Újra keresnénk, pasit, vagy párt, hölgyet!
Kezdők vagyunk! Priviben írj, és válogatunk. Akiknek nem azonnal válaszolunk azok meg ne sértődjenek meg, mert abból is sok van! A sok sok evél köztt meg eltudunk tévedni
Hello
Szekszárdon hölgyet kényesztetnék nálam ma!
Írj privátba...
Szekszárdon hölgyet kényesztetnék nálam ma!
Írj privátba...
Tamás vagyok egy szeximádó, ápolt, intelligens pasi. Szeretem az életben, és a szexben mindazt, ami jó, ami örömet és gyönyört tud okozni a partneremnek és nekem is. Imádok nyalakodni, de a fürge nyelvem mellett szívesen kényeztetlek a kemény, borotvált 15/5 cm-es szerszámommal is. Laza, tabumentes, diszkrét szex- és baráti kapcsolatra keresek egy bevállalós, szexkedvelő csajt, hölgyet, párt ( kizárólag a hölgy örömére ) Pápa + 50 km vonzáskörzetében !

teltcica36

kiskigyoka
Aimee Addison