Önszántamból írtam be, ez a saját email címem, és ha érdekel valami, hogy elhidd, nyugodtan megkérdezheted! Pusszancs
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 01. 07. hétfő 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 07. hétfő 13:23

Bizonyára!
Ahogy a cím is biztosan a tied és szabad akaratodból van kint... Mint általában az ilyen címek.
Ahogy a cím is biztosan a tied és szabad akaratodból van kint... Mint általában az ilyen címek.

Sziasztok!Miskolci 30é nem független pasi vagyok,kötetlen,diszkrét kapcsolatra keresek miskolci ápolt,dekoratív,.... lányt v. asszonyt (20-50 kor között).Függetlenség nem feltétel,de a diszkréció és hely az fontos!!! fillozs@citromail.hu
Sziasztok Dénes vagyok Miskolcról 30 éves!Párokhoz csatlakoznék vagy hölgyek,asszonyok partnere lennék! boby27@freemail.hu
sziasztok GABOR VAGYOK 27 ÉVES KERESEK EGY IDÖSEBB HÖLGYET 187/120/17C
Bizonyára!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 07. hétfő 00:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 07. hétfő 00:05

Törölt felhasználó (179841)

Ja bi-lány vagyok, az email címem: (email cimet kérlek privátban intézétek)
ide írjatok
ide írjatok
Sziasztok! Bp-i 47 éves ffi vagyok. Régi vágyam egy pár szeretkezését végignézni,akár beszállás nélkül is.
Ja bi-lány vagyok, az email címem: (email cimet kérlek privátban intézétek)
ide írjatok
ide írjatok
Sziasztok én 20éves vagyok és női partnert keresek.
hello,
ahogy észreveszem, valóban inkább más nagyvárosokból keresnek partnert az emberek.
ahogy észreveszem, valóban inkább más nagyvárosokból keresnek partnert az emberek.
szia dorannaén szivesen talákoznék veled 40 /176/110.
(Ez egy válasz doranna üzenetére (2008. 01. 05. szombat 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 05. szombat 21:43

Hállo!
43/ 177/88 nő vagyok, Bp. Ha van érdeklődő férfi, mondom, F é r f i, kérem, jelezzen.
üdv
43/ 177/88 nő vagyok, Bp. Ha van érdeklődő férfi, mondom, F é r f i, kérem, jelezzen.
üdv
Sziasztok!
Mi egy bp-i, duci biszex pár vagyunk és lehetőleg szintén biszex társakkal ismerkednénk.
Lány: 30/163/104; Fiú: 30/177/99
Elsősorban lányt vagy párt, de kölcsönös szimpátia esetén szóló férfit is el tudunk képzelni.
Nem vagyunk kezdők, swinger klubba rendszeresen járunk, de nekünk fontos a kölcsönös szimpátia.
Email: cicamicababa@gmail.com
Mi egy bp-i, duci biszex pár vagyunk és lehetőleg szintén biszex társakkal ismerkednénk.
Lány: 30/163/104; Fiú: 30/177/99
Elsősorban lányt vagy párt, de kölcsönös szimpátia esetén szóló férfit is el tudunk képzelni.
Nem vagyunk kezdők, swinger klubba rendszeresen járunk, de nekünk fontos a kölcsönös szimpátia.
Email: cicamicababa@gmail.com
Hállo!
üdv
üdv
csáotok mi pár vagyunk a párom 173 75kg igazi telt kit érdekelne? ivettke25@hotmail.com
Miért?
Sziasztok!Telt alkatu hölgyet,párt keresek szexre Baranyából v. Tolnából.Imádom a telt hölgyeket!Főleg nyalni!Ide irjatok:mititkunk@citromail.hu
Boldog új évet mindenkinek!
Csak kíváncsiságból kérdezném, mivel én indítottam a topic-ot, hogy összejött-e innét valakinek tali?
Aki nem akar a nyíltszínen válaszolni, az dobjon egy üzit.....
Köszi
Csak kíváncsiságból kérdezném, mivel én indítottam a topic-ot, hogy összejött-e innét valakinek tali?
Aki nem akar a nyíltszínen válaszolni, az dobjon egy üzit.....
Köszi
40 srác györ-sopron megyében
telt csajt keres.

Sziasztok! Miskolci 30é nem független pasi vagyok,kötetlen,diszkrét kapcsolatra keresek miskolci ápolt,dekoratív,.... lányt v. asszonyt (20-50 kor között).Függetlenség nem feltétel,de a diszkréció és hely az fontos!!! fillozs@citromail.hu
A címről már beugrott, hogy írtam nektek korábban de semmilyen választ nem kaptam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 23. vasárnap 22:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 23. vasárnap 22:53
Törölt felhasználó (152945)

Szia! Kezdők vagyunk. Középkoru pár Baranyából. Régóta foglalkozunk a gondolattal, és most már jó lenne gyakorlatban is. cicus30@freemail.hu
Szia! Kezdők vagyunk. Középkoru pár Baranyából. Régóta foglalkozunk a gondolattal, és most már jó lenne gyakorlatban is. cicus30@freemail.hu
(Ez egy válasz gorbesrac üzenetére (2007. 12. 22. szombat 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 22. szombat 22:55

Sziasztok! Irnátok többet magatokról? Próbáltam írni nektek, de nem sikerült.