Jóképü,
jóhumorú,
mackós férfi keres 45 éves korig telt- teltkarcsú Budapesti hölgyet.
Nem csak szexre,
alkalmi találkákra.
Fényképes levelet várok hölgyeim cheasy@freemail.hu
jóhumorú,
mackós férfi keres 45 éves korig telt- teltkarcsú Budapesti hölgyet.
Nem csak szexre,
alkalmi találkákra.
Fényképes levelet várok hölgyeim cheasy@freemail.hu
Telt keblü hölgyekkel vagy hasonlo hölgytagu párokkal ismerkedne egy kedves független férfi!Hely kell!tyimpa@citromail.hu-ra irjatok
Sziasztok!
Mi 25/23 éves pár vagyunk.A lány duci.Párt vagy pasit keresünk Pest megyéből vagy Tatabányáról.
Képek Redzsike néven a mufftárban.Email:redzsike11@gmail.com!
Mi 25/23 éves pár vagyunk.A lány duci.Párt vagy pasit keresünk Pest megyéből vagy Tatabányáról.
Képek Redzsike néven a mufftárban.Email:redzsike11@gmail.com!
40,170,85,macis pasi telt nőt kényeztetne PEST-JNSZ-HEVES megye.email:venay68@citromail.hu
Szeretnél egy ápolt, extra husis lánnyal napközben pikánsakat csevegni? Macis, diplomás urakra gondoltam
Max 45 évesig. husika_30 kukac freemail.hu

50-es vidám, és erősen erotomán pasi kényeztetne molett hölgyet, max. 45 éves korig, Budapest és vonzáskörzetében. gyt@c2.hu a kapcsolat. Ha lehetséges egy egész alakos képet is kérek a megkereséskor. Köszönöm.
30-as átlagos, mackós alkatú (195/100/15) és 15/4,5-ös intim mérettel rendelkező budapesti fiú hölggyel, párokkal ismerkedne. nyitott vagyok sokmindenre. big_maci@freemail.hu
30-as átlagos (mackós) alkatú és mérettel rendelkező budapesti, félénk 195/100/15 fiú nála idősebb és a szex terén tapasztaltabb, érett hölggyel, párral ismerkedne közös örömszerzés céljából. bi nem kizárt, perverziók igen. big_maci@freemail.hu
pesti telt holgyet nyalok 172.68.28 valtongibson@freemail.hu
Erősen duci pesti párt keresek, ahol a férj legalább 130kg körül van és a bi is megengedett.
35/184/86 pesti fiú vagyok.
Email:baloon72@citromail.hu
35/184/86 pesti fiú vagyok.
Email:baloon72@citromail.hu
Sziasztok!
Gyomaendrődi 37 éves nem független mackóként keresem azt a hölgyet, aki érzelmekre, gyengédségre vágyik! Lehetőleg Gyomaendrődi vagy Békéscsabai hölgy üzenetét várom!
E-mail: big_bear@freemail.hu
Gyomaendrődi 37 éves nem független mackóként keresem azt a hölgyet, aki érzelmekre, gyengédségre vágyik! Lehetőleg Gyomaendrődi vagy Békéscsabai hölgy üzenetét várom!
E-mail: big_bear@freemail.hu
Sziasztok!Imádom a telt idomu hölgyket.Szívesen randiznék főleg vas megyeivel.
frici777@citromail.hu a cimem!
frici777@citromail.hu a cimem!
Sziasztok!
29 éves, jó adottságú srác vagyok Dorogról.
Hölgyet, párt keresek izgalmas kapcsolatra.
mail: mailand@freemail.hu
29 éves, jó adottságú srác vagyok Dorogról.
Hölgyet, párt keresek izgalmas kapcsolatra.
mail: mailand@freemail.hu
47 éves ffi párt keres. Bp,és pest megye. pisstta@citromail.hu
telt molett hölgyekkel vagy hasonlo hölgytagu párokkal ismerkednék!hely kell utazni tudok4tyimpa@hotmail.com vagy tyimpa@citromail.hu
Sziasztok!
Csinosan telt molett nőket keresek Szabolcs-Szatmár Bereg megyéből!
Én 32/170/65 nyíregyházi, autóval, lakással rendelkező, diszkrét, ápolt,sportoló szeximádó férfi vagyok 20/5-ös mérettel. Házaspárhoz is csatlakoznék kizárólag a hölgy örömére!
Irjatok: sexpuzzle@citromail.hu
Csinosan telt molett nőket keresek Szabolcs-Szatmár Bereg megyéből!
Én 32/170/65 nyíregyházi, autóval, lakással rendelkező, diszkrét, ápolt,sportoló szeximádó férfi vagyok 20/5-ös mérettel. Házaspárhoz is csatlakoznék kizárólag a hölgy örömére!
Irjatok: sexpuzzle@citromail.hu
Sziasztok!
Pasit keresünk 3iknak vagy párt Tatabányáról vagy Pest környékéről!
A lány duci
Képeink Redzsike néven a mufftárban!email:redzsike11@gmail.com
Pasit keresünk 3iknak vagy párt Tatabányáról vagy Pest környékéről!
A lány duci

Képeink Redzsike néven a mufftárban!email:redzsike11@gmail.com
Fiatal pár extraduci hölgytaggal, fiatal pasit keres harmadiknak, csak a lány azaz az én örömömre.
Fényképes emileket várunk. duncuska@gmail.com

Nyitott telt hölgytagu párokkal ismerkednék illetve molett hölgyekkel!hely kell utazni tudok!tyimpa@citromail.hu
Sziasztok csajok
)szivesen kielégitem vágyid legyél duci xxl vagy akármilyen én szeretem a sexet és remélem te is
irjatok bátran érett nök elönyben de jöhet bárki csak szeresse a sexet
)looneyk@freemail.hu emailcimre várom leveleitek vagy irjatok sms *********(GYAPOTH)
)csokmindenkinek