sziasztok duci mackós pár vagyunk hölgyeket párokat keresünk kisfarok14@citromail.hu
Szia-szia! Laza, tartós kapcsolatra keresek egy bp.-i/Pest m.-i 35-50 éves hölgyet! Bp.-i, nem függ. ffi. (41é/178cm/97kg) vagyok. Kérlek jelentkezz! email: sony309@gmail.com
Sziasztok
Imádom az erotikát de hát ez gondolom nem újdonság senkinek, betegessen szeretem a hölgyetet amikor elolvadnak az érzelmek hullámain a szeretkezés közepedte.
Legyen az karcsú vagy molett. Csak ápolt és érzelmekkel teli legyen. Nem vagyok független de szeretnék olyan Tbánya vagy környéki hőlgyekkel ismerkedni akik egy hasonló férfi héhány órájára vágynak anyagiaktól és kötötségektöl mentessen csak jó dolgokra szeretgetésre , maszirozásra, huncutkodásra, esetleg sexre. Írj ha van kedved az után meglátjuk ha lehet küld képet. bármilyen megoldás érdekel ha erotikus és csajos. Én 32éves vagyok. És lehet hogy pont téged kereslek. hát legyen egy kis idő amit egymással jól töltünk el ne legyen ez csak gyors menet.
Puszi neked
Email:nakamura.taizaburo@gmail.hu
Ha csak elolvastál akkor is legyen klassz heted és napod.
UI: Lényeg , hogy az ember élvezze az életét és szeressen a bőrében
Irj. Nem baj ha 45KG-105KG és az sem ha 25Év-45Év
PUSZI

Imádom az erotikát de hát ez gondolom nem újdonság senkinek, betegessen szeretem a hölgyetet amikor elolvadnak az érzelmek hullámain a szeretkezés közepedte.

Puszi neked
Email:nakamura.taizaburo@gmail.hu
Ha csak elolvastál akkor is legyen klassz heted és napod.
UI: Lényeg , hogy az ember élvezze az életét és szeressen a bőrében
Irj. Nem baj ha 45KG-105KG és az sem ha 25Év-45Év
PUSZI

sziasztok!Telt keblü duci nökkel illetve hasonlo ducihölgytagu parokkal ismerkednek!tyimpa@citromail.hu-ra irjatok!Hely kellene utazni tudok!
Kedves, barátságos, egyedül élő és hellyel rendelkező 40 feletti férfi ismeretségét keressük Székesfehérvárról vagy környékéről, nem csak szexuális kapcsolatra. 45- 47 éves, hetero házaspár vagyunk, ( a hölgy molett).
magyar.eva11@freemail.hu
magyar.eva11@freemail.hu
Bajai pasi ismerkedne!
Msn : vori5@citromail.hu
Msn : vori5@citromail.hu
Dél-dunántúli 40-es nős pasi keres intim együttléthez duci hölgyeket, esetleg párokhoz csatlakozna.
kuki65@citromail.hu
kuki65@citromail.hu
Sziasztok! Ma estére keresek egy bp.-i/Pest m.-i 35-50 éves hölgyet! Bp.-i, nem függ. ffi. (41é/178cm/97kg) vagyok. Kérlek jelentkezz! email: sony309@gmail.com
sziasztok!
44éves Pestmegyei férfi vagyok
188cm magas erős testalkatu
szeretnék hölgyekhez vagy párokhoz csatlakozni
fecke1@citromail.hu
44éves Pestmegyei férfi vagyok
188cm magas erős testalkatu
szeretnék hölgyekhez vagy párokhoz csatlakozni
fecke1@citromail.hu
Szaisztok!
31éves,nem független pécsi srác,hellyel rendelkező,telt alkatú hölgyet keres laza,diszkrét kapcsolatra...
Írjatok:mititkunk@citromail.hu
31éves,nem független pécsi srác,hellyel rendelkező,telt alkatú hölgyet keres laza,diszkrét kapcsolatra...
Írjatok:mititkunk@citromail.hu
Sziasztok! Párt keresek gabalyodásra! 47 éves vecsési férfi vagyok. Volt kapcsolatom már egy párral, 1 évig, de az költözés miatt megszakadt. pisstta@citromail.hu Köszi a választ!
Zalai fiú duci párhoz csatlakozna
ocsi740313@freemail.hu
ocsi740313@freemail.hu
Ciao. Dunántulrol keresnék egy teltebb hölgyet. Én egy 188-100-34éves pasi vagyok. nagyfonok75@freemail.hu
macko alkatu 28éves férfi keres hölgyet aki bevezetne a szex rejtelmeibe 12/4améretem. vasutas4@freemail.hu
Keresem azt a férfit lehetőleg Békés megyéből, aki szeretne tartalmas hancúrozást., egy érzéki molett nővel..Nem vagyok független, neked sem kell annak lenni...Hely szükséges! Diszkérció!!!!!!
Én 175/95/40 év
Te: 180 magas, legalább 90kg, és minden földi jónak örülni tudó
vadmacska6969@freemail.hu
Én 175/95/40 év
Te: 180 magas, legalább 90kg, és minden földi jónak örülni tudó

vadmacska6969@freemail.hu
Sziasztok!
Budapesti vagy É-Pest megyei hölgyet keresek laza kapcsolatra délelőtti vagy esti órákban! Nem függ., Pest m.-i ffi. (41é/178cm/97kg) vagyok! Email cím: sony309@gmail.com

Budapesti vagy É-Pest megyei hölgyet keresek laza kapcsolatra délelőtti vagy esti órákban! Nem függ., Pest m.-i ffi. (41é/178cm/97kg) vagyok! Email cím: sony309@gmail.com
Duci telt keblü hölgyekkel ismerkednek vagy duci párokkal hosszabb távra!hely kellene utazni tudok!tyimpa@citromail.hu ra irjatok
Sziasztok. Békéscsabai vagy békés megyei molett, duci lányt, asszonyt keresek minden jóra. willmos99@gmail.com Én 190/117/31 békéscsabai férfi vagyok.
Erősen duci pesti párhoz társulnék, akár aktiv, akár passziv résztvevőként, vagy akár fotósként is.
34/185/86 fiú.
34/185/86 fiú.
Sziasztok. Telt hölgyet keresnék a Dunántulrol.188-100-34éves pasi vagyok. nagyfonok75@freemail.hu