Sziasztok! Közép-dunántúli, nem dohányzó, arányosan telt testalkatú hölgytaggal rendelkező házaspár vagyunk.
Ímádunk motorral túrázgatni. Hasonló adottságú és érdeklődésü párt keresünk, baráti- és szexkapcsolatra. E-mail:deer63citromail.hu
Ímádunk motorral túrázgatni. Hasonló adottságú és érdeklődésü párt keresünk, baráti- és szexkapcsolatra. E-mail:deer63citromail.hu

Pécsi, baranyai hölgyeket kényeztetnék kifulladásig. 24 éves, magas, átlagos testalkatú, hellyel rendelkező srác vagyok. fehlac@vipmail.hu
Sziasztok! ötvenes nös Bp i pasi hölgyet keres, ki szeretné hogy jol kinyalják,rozsoma@freemail.hu
Sziasztok pápai hölgyek,asszonyok. Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz,ujdonságra, hosszas együttlétre, figyelemre mert elhanyagolnak otthon, vadságra,gyengédségre, vagy csak egy 23 éves srácra vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 23éves srác vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el. Esetleg párokhoz is csatlakoznék. Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes driszkéció. Hívjatok nyugodtan. (Veszprém-Pápa-Győr vonalon mozgok) 06/30 4099 543
sziasztok duci mackós pár vagyunk hölgyet párt keresnénk kisfarok14@citromail.hu
Duci párokkal vagy hölgyekkel ismerkedne egy kedves független fiatalember!msn tyimpa@hotmail.com
budapesti magas nagydb ffias erösen szöröstestü borostas arcu és kopi fejü joméretü megértö vagyok keresnék párt vagy hölgyet kor és alkati megkötés nélkül de persze kölcsönös szimpatia alapján ápoltság diszkrécio adot és elvárt.amennyiben érdekesnek találtok ill találsz kérlek jelentkezz a meridian71@freemail.hu cimre.nyitott vagyok szinte mindenre a kölcsönös megbeszélés és elhatározas alapján.
Sziasztok!
pici mell-nagy fenék! ilyen hölgyet keresek,nagy intim mérettel!kor nem számít!
30as jóképűnek tartott pasi vagyok
http://img146.imageshack.us/i/dsc00013u.jpg/
gedeon05@citromail.hu
pici mell-nagy fenék! ilyen hölgyet keresek,nagy intim mérettel!kor nem számít!
30as jóképűnek tartott pasi vagyok
http://img146.imageshack.us/i/dsc00013u.jpg/
gedeon05@citromail.hu
sziasztok 36év mackós pasi vagyok lányokat keresek párhoz beszálnék a hölgy örömére kisfarok14@citromail.hu
Sziasztok! Egymást szerető 30/94, 34/102 kezdő pár vagyunk, Pest megye északi részéről, keresünk olyan párt, ahol a párcsere nem feltétlenül kötelező.Egymás előtti szex, illetve feleségemet kényeztetnénk hárman, illetve később bármi lehet..., és szeretné kipróbálni a bi szerelem szépségét is. Szóval ha így megfelelünk, írjatok!
email: kivancsiparocska@gmail.com
email: kivancsiparocska@gmail.com
Zalai srác párokat vagy hölgyet kényeztetne
ocsi740313@freemail.hu
ocsi740313@freemail.hu
37/kék/barna/195/95 nem kétajtós szekrény pasi és 25/162/51/szőkésbarna/zöld szemű gyönyörű alakú lányból álló egymást nagyon szerető pár keres hasonló párt közös izgalmakra, durvaság nélkül! Írj, vagy üzenj: pestipar kukac gmail.com
szerdától péntekig siófokon leszünk, szívesen látunk egy kedves párt.
Barátkozni is szeretünk, úgy gondoljuk nem is vagyunk rossz társaság!
)
Nudizhatunk is együtt!
szerdától péntekig siófokon leszünk, szívesen látunk egy kedves párt.
Barátkozni is szeretünk, úgy gondoljuk nem is vagyunk rossz társaság!

Nudizhatunk is együtt!
fotó?
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 06. 04. csütörtök 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 04. csütörtök 09:26
Törölt felhasználó (184843)

Sziasztok! 45 éves ffi keres párt a szabadidő kellemes eltöltésére. Pest megye. Utazni tudok. pisstta@citromail.hu
Sziasztok! Laza, tartós kapcsolatra keresek egy bp.-i/Pest m.-i 35-50 éves hölgyet vagy párt! Bp.-i, nem függ. ffi. (41é/178cm/97kg) vagyok. Ápoltság és diszkréció! Kérlek jelentkezz! email: sony309@gmail.com
Szia/sziasztok!
Szétdugnám a puncid a férjed előtt,33 éves jóképű egri srác vagyok! írjatok...icsy@freemail.hu (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 05. 21. csütörtök 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 21. csütörtök 20:02
Szétdugnám a puncid a férjed előtt,33 éves jóképű egri srác vagyok! írjatok...icsy@freemail.hu (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 05. 21. csütörtök 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (384890)

Sziasztok!Teltebb idomokkal rendelkező nő vagyok!Várom azoknak a férfiknak a jeletkezését, akik szeretnék szét dugni a borotvált puncimat.Akár a férjem jelenlétében is.Borotvált farok feltétel.Debrecen és környékéről várom a jelentkezőket . n.toth@indamail
szia szivesen ismerkednénk
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 06. 04. csütörtök 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 04. csütörtök 09:26
Törölt felhasználó (184843)

Sziasztok! 45 éves ffi keres párt a szabadidő kellemes eltöltésére. Pest megye. Utazni tudok. pisstta@citromail.hu
Sziasztok! Laza, tartós kapcsolatra keresek egy bp.-i/Pest m.-i 35-45 éves hölgyet! Bp.-i, nem függ. ffi. (41é/178cm/97kg) vagyok. Ápoltság és diszkréció! Kérlek jelentkezz! email: sony309@gmail.com
Sziasztok.
Miskolcon vagy környékén keresek hellyel rendelkező párt egy kis gabalyodásra.
Ha korban nem nagy az eltérés az pozitív de nem zárkózom el semmi elől a szimpátia fontos és az csak találkozáskor derül ki.Ugyanakkor szívesen teljesítem szexuálisan elhanyagolt lányok asszonyok kívánságait is.
csoves75@freemail.hu
Miskolcon vagy környékén keresek hellyel rendelkező párt egy kis gabalyodásra.
Ha korban nem nagy az eltérés az pozitív de nem zárkózom el semmi elől a szimpátia fontos és az csak találkozáskor derül ki.Ugyanakkor szívesen teljesítem szexuálisan elhanyagolt lányok asszonyok kívánságait is.
csoves75@freemail.hu
Sziasztok! Laza, tartós kapcsolatra keresek egy bp.-i/Pest m.-i 35-45 éves hölgyet! Bp.-i, nem függ. ffi. (41é/178cm/97kg) vagyok. Kérlek jelentkezz! email: sony309@gmail.com