Sziasztok.
Miskolcon vagy környékén keresek hellyel rendelkező párt egy kis gabalyodásra.
Ha korban nem nagy az eltérés az pozitív de nem zárkózom el semmi elől a szimpátia fontos és az csak találkozáskor derül ki.Ugyanakkor szívesen teljesítem szexuálisan elhanyagolt lányok asszonyok kívánságait is.
csoves75@freemail.hu
Miskolcon vagy környékén keresek hellyel rendelkező párt egy kis gabalyodásra.
Ha korban nem nagy az eltérés az pozitív de nem zárkózom el semmi elől a szimpátia fontos és az csak találkozáskor derül ki.Ugyanakkor szívesen teljesítem szexuálisan elhanyagolt lányok asszonyok kívánságait is.
csoves75@freemail.hu
40 éves, magas, mackós pasi molett, dundi hölgy szexpartnerét keresi. globaltec@freemail.hu
elhanyagolt holgyet kenyeztetnek 187 80 43 kek szem bsata@freemail.hu
Sziasztok! 25 éves hetero pasi vagyok lánnyal, párral ismerkednék, akivel/akkikel élvezhetnénk a szexet!
e-mail/msn: szpeti_25@freemail.hu
e-mail/msn: szpeti_25@freemail.hu
Sziasztok! Laza, tartós kapcsolatra keresek egy bp.-i/Pest m.-i 35-50 éves hölgyet vagy párt! Bp.-i, nem függ. ffi. (41é/178cm/97kg) vagyok. Ápoltság és diszkréció! email: sony309@gmail.com
carina2320@hotmail.com
40 éves, magas, mackós pasi molett, dundi hölgy szexpartnerét keresi. globaltec@freemail.hu
jó lenne ha lenne duvi mackós telt pár mert még ilyenekkel nem találkoztunk és jó lenne ha bátrabbak lennének írjatok pár vagyunk kinyal33@citromail.hu
kisfarok14@citromail.hu
Sziasztok! Én egy 23 éves bp-i biszex molett (165/85)lány vagyok. Lányt, Fiút vagy párt keresek kellemes időtöltésre. Olyan partnert keresek akivel vagy akikkel gátlások nélkül lehet élvezni egymást.
Ha érdekel egy szőke hajú kék szemű lány, ne habozz írj nekem itt vagy a carina23@citromail.hu címre. Csók

Fiatal srác duci hölgyet keres pajzánkodásra..
én 98kg vagyok és 185
Fotó szükséges...priviben irj
én 98kg vagyok és 185
Fotó szükséges...priviben irj

Sziasztok! Bi lányt keresnénk 3-as gabalyodáshoz. Párom 28 éves,nagy mérettel rendelkezik,sportos. Én 19 éves vagyok,molett. Akinek lenne kedve az ilyen mókához írjon itt GG-n levelet vagy emailt erre a címre: vucclimucc@gmail.com
Sziasztok,
28 eves duci lany vagyok, es pasikkal ismerkednek. Nem szexpartnert keresek.
email/msn: sansa.stark@hotmail.com
28 eves duci lany vagyok, es pasikkal ismerkednek. Nem szexpartnert keresek.
email/msn: sansa.stark@hotmail.com
Sziasztok! Laza, tartós kapcsolatra keresek egy bp.-i/Pest m.-i 35-50 éves hölgyet! Bp.-i, nem függ. ffi. (41é/178cm/97kg) vagyok. Ápoltság és diszkréció! Kérlek jelentkezz! email: sony309@gmail.com
Telt alkatú hölgyet keresek hétvégére. 30 as Békés megyei srác melfri657@freemail.hu
Szia!
Zalai srác csatlakozna ha lehet
ocsi740313@freemail.hu (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 06. 23. kedd 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 23. kedd 12:41
Zalai srác csatlakozna ha lehet
ocsi740313@freemail.hu (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 06. 23. kedd 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (442428)

Sziasztok! Közép-dunántúli 40-es, nem dohányzó, arányosan telt testalkatú hölgytaggal rendelkezö házaspár vagyunk. Ímádunk motorral túrázgatni. Hasonló adottságú és érdeklödésű párt keresünk, baráti- és szexkapcsolatra.E-mailcím:deer63citromail.hu

hi!
izmos,kopasz tetovált srác vagyok!igényes hölgyet,lányt keresek igényes együttlétekhez!e-mail:Biagio007@gmail.com
izmos,kopasz tetovált srác vagyok!igényes hölgyet,lányt keresek igényes együttlétekhez!e-mail:Biagio007@gmail.com
Sziasztok! Közép-dunántúli 40-es, nem dohányzó, arányosan telt testalkatú hölgytaggal rendelkezö házaspár vagyunk. Ímádunk motorral túrázgatni. Hasonló adottságú és érdeklödésű párt keresünk, baráti- és szexkapcsolatra.E-mailcím:deer63citromail.hu

Sziasztok! Közép-dunántúli, nem dohányzó, arányosan telt testalkatú hölgytaggal rendelkező házaspár vagyunk.
Ímádunk motorral túrázgatni. Hasonló adottságú és érdeklődésü párt keresünk, baráti- és szexkapcsolatra. E-mail:deer63citromail.hu
Ímádunk motorral túrázgatni. Hasonló adottságú és érdeklődésü párt keresünk, baráti- és szexkapcsolatra. E-mail:deer63citromail.hu