Sziasztok! Párral, házaspárral ismerkednék a hölgy örömére. Paráim: 169 73 43. Budapest, Pest megye, KomáromE megye. rumci65@freemail.hu István
Sziasztok.
Miskolcon vagy környékén keresek hellyel rendelkező párt egy kis gabalyodásra.
Ha korban nem nagy az eltérés az pozitív de nem zárkózom el semmi elől a szimpátia fontos és az csak találkozáskor derül ki.Ugyanakkor szívesen teljesítem szexuálisan elhanyagolt lányok asszonyok kívánságait is.
csoves75@freemail.hu
Miskolcon vagy környékén keresek hellyel rendelkező párt egy kis gabalyodásra.
Ha korban nem nagy az eltérés az pozitív de nem zárkózom el semmi elől a szimpátia fontos és az csak találkozáskor derül ki.Ugyanakkor szívesen teljesítem szexuálisan elhanyagolt lányok asszonyok kívánságait is.
csoves75@freemail.hu
Sziasztok !
Házaspárral barátkoznék, ismerkednék 35-50 körül.Formásan teltség előny. Akár csak nézőként is izgalmas lehetne..Én 28 F.vok.
Keleti országrész. baalas@freemail.hu
Üdv.
Házaspárral barátkoznék, ismerkednék 35-50 körül.Formásan teltség előny. Akár csak nézőként is izgalmas lehetne..Én 28 F.vok.
Üdv.
budapesti duci helyel rendelkező nőt vagy párt keresek 36 éves nem független nyalni szerető pasi vagyok
szahu@citromail.hu
szahu@citromail.hu
Nagylelkü szexpartnerem keresem tiszalökröl szabolcs megyéböl,molett ,fehérbörü ,nagymellü harmincas,anyagiak nem kizárva emil:vyrag36@citromail.hu
sziasztok!duci telt keblü hölgyekkel vagy hasonlo hölgytagu párokkal ismerkednék! tyimpa@hotmail.com msn! hely kell utazni tudok!
Sziasztok!
Párt keresek nagyon kövér hölgytaggal. Lehet hármas felállás is, vagy a férfi nézi, ahogy én vagyok a nőjével. Nem feltétel, hogy résztvevő legyek, sima nézőként is csatlakoznék.
Bár ez hetero kereső, azért ideírom, hogy nem zárkózom el attól a verziótól, hogy két nő van párban.
30 éves 180/80 férfi vagyok. Elsősorban Budapest, Pest megye, de esetleg a távolság sem akadály, utazni tudok.
bbw333@indamail.hu
Párt keresek nagyon kövér hölgytaggal. Lehet hármas felállás is, vagy a férfi nézi, ahogy én vagyok a nőjével. Nem feltétel, hogy résztvevő legyek, sima nézőként is csatlakoznék.
Bár ez hetero kereső, azért ideírom, hogy nem zárkózom el attól a verziótól, hogy két nő van párban.

30 éves 180/80 férfi vagyok. Elsősorban Budapest, Pest megye, de esetleg a távolság sem akadály, utazni tudok.
bbw333@indamail.hu
Sziasztok!
Baranyai, duci 37/42 pár beszállna meglévő hármashoz, vagy párhoz. női bi oké, férfi kizárt. Írjatok a malna02@citromail.hu címre.
Baranyai, duci 37/42 pár beszállna meglévő hármashoz, vagy párhoz. női bi oké, férfi kizárt. Írjatok a malna02@citromail.hu címre.
Sziasztok !
Üdv.
Üdv.
42,180,84 nyitott, pasi,párhoz,házaspárhoz csatlakozna,mindannyiunk örömére. Minden megoldás érdekel,Bp és környéke,vagy M7 vonala,vagy ;o)
gabonyagabo@gmail.com
gabonyagabo@gmail.com
EXTRA MOLETT NŐ nagyfarkú pasit keres szexuális segédeszköznek,férje pótlásához,szeretöként.Szabolcsi ,33 éves,tiszavasvári nő,fehér bőrü,nagymellü stb,nem borotvál..Jóképü magas ,fehér bőrü férfit keres,kocsi kégli jó ha van.emil.-vyrag36@citromail.hu ui..anált utálom, hosszutávra kelesz.
sziasztok fiatal molett-macis házaspár vagyunk szabolcs megyéböl és szintén telt párt keresünk. kiralylany8484@freemail.hu
sziasztok
molett lényokat aszonyokat kényeztetnék.olyanok irjanak akik nem szégyellik testüket és önmagukat.én 1 átl bp-i srác vok átl intim mérettel.primalp freemail.hu
molett lényokat aszonyokat kényeztetnék.olyanok irjanak akik nem szégyellik testüket és önmagukat.én 1 átl bp-i srác vok átl intim mérettel.primalp freemail.hu
Sziasztok!!
36 éves házaspár vagyunk párt esetleg fiút keresünk heterok vagyunk és nem dohányzunk
ciműnk asus17@freemail.hu a többit levélben képes levelekre válaszolunk!!
Puszi Éva Zoli
36 éves házaspár vagyunk párt esetleg fiút keresünk heterok vagyunk és nem dohányzunk
ciműnk asus17@freemail.hu a többit levélben képes levelekre válaszolunk!!
Puszi Éva Zoli
Erősen duci pesti párt keresek, ahol a férfi bi megengedett a feleség elött, ill. bevonásával is!
Sziasztok ! Én szívesen csatlakoznék hozzátok 180 100 41 éves vagyok.Dunakeszin lakom autóm van utazni tudok
fotóm van itt GG-n.
szesa8@freemail.hu (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 09. vasárnap 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 09. vasárnap 07:21
fotóm van itt GG-n.
szesa8@freemail.hu (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 09. vasárnap 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (292923)

duci mackós pár vagyunk szexpartnereket keresünk ha lehet duci mackós legyél fotót melékejetek kinyal33@citromail.hu
duci mackós pár vagyunk szexpartnereket keresünk ha lehet duci mackós legyél fotót melékejetek kinyal33@citromail.hu
sziasztok duci mackós pár vagyunk szexpartnert keresünk kisfarok14@citromail.hu
duci nőt keresek bp-i nemfüggetlelen 36 éves pasi vagyok hely kellene
szahu@citromail.hu
szahu@citromail.hu
Duci hölgyeknek lennék a szeretöje hosszabb távon vagy duci hölgytagu párokkal ismerkednék! hely kell tyimpa@hotmail.com msn