Sziasztok
26 éves bp-i srác kényeztetne molett hölgyeket
dyonusus@gmail.com
26 éves bp-i srác kényeztetne molett hölgyeket
dyonusus@gmail.com
Biztos volt már dolgod ilyennel. Jó, hogy van aki a telt nőket szereti.
(Ez egy válasz joe22 üzenetére (2009. 08. 23. vasárnap 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Molett nagy mellü hölgyeket kényeztetnék illetve ilyen hölgytagu párokkal ismerkednék! buvohely kellene utazni tudok!tyimpa@hotmail.com msn
Sziasztok!
Hosszútávú, laza kapcsolatra keresek egy bp.-i/Pest m.-i 30-45 éves hölgyet!
Pest m.-i nem függ. ffi. (41é/178cm/97kg) vagyok. Ápoltság és diszkréció!
email: sony309@gmail.com
szabolcs megyéböl,hétvégére néhány órára,középkorú pasit keresek,szexre..üzenetet itt hagy
Kom-Eszt.megyei duci párhoz,szóló hölgyhöz csatlakoznék.52.éves nem függ.pasi. nevada2@freemail.hu
DUCI Nöket kényeztetNEK vagy hasonlo hölgytagu párokkal ismerkednék! tyimpa@hotmail.com msn
Nyiregyházi,37éves, igényes férfi, párokhoz csatlakozna.Buvohely,kocsi van!
keres meg
(Ez egy válasz gavaller39 üzenetére (2009. 08. 21. péntek 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 21. péntek 08:28

Szabolcsmegyei jól szituált férfi csatlakozna párokhoz,szóló hölgyekhez!Kocsi,lakás van!
Imádom a telt molett duci nőket Ők az igazi istennők.
Sziasztok!
keres meg valahol..
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 21. péntek 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 21. péntek 08:06
Törölt felhasználó (292923)

sziasztok párt vagy hölgyet keresünk duci mackós pár vagyunk bár itt hölgyek nincsenek kisfarok14@citromail.hu
Szabolcsmegyei jól szituált férfi csatlakozna párokhoz,szóló hölgyekhez!Kocsi,lakás van!
sziasztok párt vagy hölgyet keresünk duci mackós pár vagyunk bár itt hölgyek nincsenek kisfarok14@citromail.hu
32 éves, nem független, mackós pasi keresi titkos kapcsolatra szexpartnerét, bármilyen testalkatú, bármilyen családi állapotú hölgy személyében, 40 éves korig. Búvóhely, Dunaújváros környékén megoldott, diszkréció garantált!
klepto@lajt.hu
klepto@lajt.hu
Sziasztok! Párral, házaspárral ismerkednék a hölgy örömére. Paráim: 169 73 43. Budapest, Pest megye, KomáromE megye. rumci65@freemail.hu István
Sziasztok.
Miskolcon vagy környékén keresek hellyel rendelkező párt egy kis gabalyodásra.
Ha korban nem nagy az eltérés az pozitív de nem zárkózom el semmi elől a szimpátia fontos és az csak találkozáskor derül ki.Ugyanakkor szívesen teljesítem szexuálisan elhanyagolt lányok asszonyok kívánságait is.
csoves75@freemail.hu
Miskolcon vagy környékén keresek hellyel rendelkező párt egy kis gabalyodásra.
Ha korban nem nagy az eltérés az pozitív de nem zárkózom el semmi elől a szimpátia fontos és az csak találkozáskor derül ki.Ugyanakkor szívesen teljesítem szexuálisan elhanyagolt lányok asszonyok kívánságait is.
csoves75@freemail.hu
Sziasztok !
Házaspárral barátkoznék, ismerkednék 35-50 körül.Formásan teltség előny. Akár csak nézőként is izgalmas lehetne..Én 28 F.vok.
Keleti országrész. baalas@freemail.hu
Üdv.
Házaspárral barátkoznék, ismerkednék 35-50 körül.Formásan teltség előny. Akár csak nézőként is izgalmas lehetne..Én 28 F.vok.
Keleti országrész. baalas@freemail.hu
Üdv.
budapesti duci helyel rendelkező nőt vagy párt keresek 36 éves nem független nyalni szerető pasi vagyok
szahu@citromail.hu
szahu@citromail.hu
Nagylelkü szexpartnerem keresem tiszalökröl szabolcs megyéböl,molett ,fehérbörü ,nagymellü harmincas,anyagiak nem kizárva emil:vyrag36@citromail.hu