szivesen ismerkednék
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 20. vasárnap 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 20. vasárnap 12:24
Törölt felhasználó (456997)

Tatabánya környékéről keresem szabadidő partnerem .Független ,kedves férfi személyében .
anna366@freemail.hu
anna366@freemail.hu
Enyhén molett Bács-kiskun megyei pár lányt vagy fiút keres harmadiknak, esetleg párok jelentkezését is várjuk. kezdők vagyunk.
harmanparban@citromail.hu
harmanparban@citromail.hu
szivesen kényeztetnék husi hölgyeket vagy lányokat,párokat a hölgy örömére 22/6-os szerszámomal.msn:lacisu@hotmail.com vegyetek fel baz megyeiek,sárospatak környéke.
Tatabánya környékéről keresem szabadidő partnerem .Független ,kedves férfi személyében .
anna366@freemail.hu
anna366@freemail.hu
Sziasztok. Hölgyet keresnék a Dunántulrol..én 188-102-35éves pasi vagyok...nagyfonok75@freemail.hu
Sziasztok!
Molett, duci hölgypartnerem keresem laza kapcsolatra Budapestről. Én egy mackós pasi vagyok.
Molett, duci hölgypartnerem keresem laza kapcsolatra Budapestről. Én egy mackós pasi vagyok.
Enyhén molett Bács-kiskun megyei pár lányt vagy fiút keres harmadiknak, esetleg párok jelentkezését is várjuk. kezdők vagyunk.
harmanparban1@citromail.hu
harmanparban1@citromail.hu
DUCI HÖLGYEKKEL ILLETVE PÁROKKAL ISMERKEDNÉK! HELY KELL TAV NEM GOND! TYIMPA@HOTMAIL.COM MSN
Nincs Tatabánya környékén telt nö,vagy pár akihez csatlakozhatnék?nevada2@freemail.hu
bp-i 30 -as par vagyunk extra duci nöi taggal keresnénk magas nagydb ffit harmadiknak vagy párt !vékony vagy csak átlagos hapsikat nem! kimondottan nagydb ffit a hölgy kényeztetésére HELY KELL és a pénteki nap lenne jo ugy este 21 után.jelentkezni a mertezigyjo@freemail.hu ra lehet KÉPPEL valamint tel számmal a gyorsabb egyeztetés miatt.
hagyj üzit itt érdekelne
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 15. kedd 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 15. kedd 20:34
Törölt felhasználó (456352)

sziasztok telt lányt azonyt párt keresek
sziasztok telt lányt azonyt párt keresek
vannak
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 14. hétfő 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 14. hétfő 14:02
Törölt felhasználó (347997)
VIP

vannak-e itt duci hölgyek akiknek a"szeretöje"lehetnék? esetleg egy duci pár akiknek a hazi baratjuk? tyimpa@hotmail.com msn
vannak-e itt duci hölgyek akiknek a"szeretöje"lehetnék? esetleg egy duci pár akiknek a hazi baratjuk? tyimpa@hotmail.com msn
Nagyon sürgősen ma estére kell nekem egy több órára vállalkozó,szexéhes pasi,szabolcsból 30 körüli,fehérbőrü esetleg kéglivel,autoval rendelkező.Én fehér bőrü molett,30 as nő vok. irj msn ..eva1591@windowslive.com
Szia!
23 éves debreceni srác vagyok. Még mindig SZŰZ vagyok. Olyan lányok, nők jelentkezését várom, akik bevezetnének az élvezetek birodalmába. Email címem:jimmysix86@gmail.com
23 éves debreceni srác vagyok. Még mindig SZŰZ vagyok. Olyan lányok, nők jelentkezését várom, akik bevezetnének az élvezetek birodalmába. Email címem:jimmysix86@gmail.com
DUCI nagy mellü hölgyeket kényeztetnék hosszabb tavon vagy duci pároknak lennék a hazi baratjuk!! hely kell utazni tudok! TYIMPA@HOTMAIL.COM msn
bp-i 30 -as par vagyunk extra duci nöi taggal keresnénk magas nagydb ffit harmadiknak vagy párt !vékony vagy csak átlagos hapsikat nem! kimondottan nagydb ffit a hölgy kényeztetésére hely kellene és a szombati nap lenne jo ugy este 21 után.jelentkezni a mertezigyjo@freemail.hu ra lehet képpel valamint tel számmal a gyorsabb egyeztetés miatt.
hello mijen célra
(Ez egy válasz husospunci üzenetére (2009. 09. 02. szerda 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok!
20 éves srác vagyok dunaújvárosból,sportos testalkatom,de imádom a duci lányokat,ezért lányok vagy akár időssebb hölgyek jelentkezését is várom:muklika@citromail.hu
20 éves srác vagyok dunaújvárosból,sportos testalkatom,de imádom a duci lányokat,ezért lányok vagy akár időssebb hölgyek jelentkezését is várom:muklika@citromail.hu