Ducika hölgyeket illetve hasonlo hölgytagu párokkal ismerkednék! hely kellene tav nem gond! tyimpa@hotmail.com msn
Molett hölgyek,hölgyeket,párokat keresek.stillo1049@freemail.hu
Sziasztok
Én egy 24éves,budapesti,kék szemü,barna hajú,178-180cm magas,70kg súlyú,srác vagyok.Duci és molett lányokat keressek ismerkedés céljából,akinek fel keltetem az érdeklődését,az írjon
dyrtyho@freemail.hu
Én egy 24éves,budapesti,kék szemü,barna hajú,178-180cm magas,70kg súlyú,srác vagyok.Duci és molett lányokat keressek ismerkedés céljából,akinek fel keltetem az érdeklődését,az írjon
dyrtyho@freemail.hu
sziasztok duci mackós pár hasonló alkatu párt hölgyet keresünk
Sziasztok!
Hosszútávú, laza kapcsolatra keresek egy bp.-i/Pest m.-i 30-45 éves hölgyet!
Pest m.-i nem függ. ffi. (41é/178cm/97kg) vagyok. Ápoltság és diszkréció!
email: sony309@gmail.com
Hosszútávú, laza kapcsolatra keresek egy bp.-i/Pest m.-i 30-45 éves hölgyet!
Pest m.-i nem függ. ffi. (41é/178cm/97kg) vagyok. Ápoltság és diszkréció!
email: sony309@gmail.com
bp-i 30 -as par vagyunk extra duci nöi taggal keresnénk magas nagydb ffit harmadiknak vagy párt !kimondottan nagydb ffit de legalább 80 kg tol a hölgy kényeztetésére HELY JO LENNE VAGY AUTOS DOLOG este 21 után.jelentkezni a mertezigyjo@freemail.hu ra lehet KÉPPEL valamint tel számmal a gyorsabb egyeztetés miatt.
Ápolt, nőies (húsis) 32-42 év közötti nőcit keresek megüresedett szeretői pozicióba, Budapesten.
Na jó, a korhatár nem szigorúan vett
.
Jó magam 43 éves, sportos, 180cm/90kg nem független manus vagyok.
Na jó, a korhatár nem szigorúan vett

Jó magam 43 éves, sportos, 180cm/90kg nem független manus vagyok.
Sziasztok !
Házaspár szeretkezését szívesen végignézném élőben , 35-50 körül. Formásan teltség előny.
Kiváló kezdet, ha szeretnétek a hármas szexet de még nem vagytok biztosak....Én is kezdő
Én 28 F.v.ok , keleti országrész. Írjatok bátran , meglátjuk ! baalas@freemail.hu
Üdv
Házaspár szeretkezését szívesen végignézném élőben , 35-50 körül. Formásan teltség előny.
Kiváló kezdet, ha szeretnétek a hármas szexet de még nem vagytok biztosak....Én is kezdő
Én 28 F.v.ok , keleti országrész. Írjatok bátran , meglátjuk ! baalas@freemail.hu
Üdv
sziasztok mackós pár vagyunk hasonló alkatú hölgyet párt keresünk kisfarok14@citromail.hu fényképes bemutatkozást szeretnénk
lax?
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 26. szombat 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 26. szombat 15:01
Törölt felhasználó (454460)

Sziasztok ha vaki keres ne egy 1 éjszakás kalandot egy nagyon nagy darab pasival az írjon kérem
Sziasztok ha vaki keres ne egy 1 éjszakás kalandot egy nagyon nagy darab pasival az írjon kérem
Tudtad hogy a nők ciklus előtt jobban kivánják? ) Mint pl,én most ..mohó szőrnyetegé változom ilyenkor mindig,aki add,de szeret kapni is szabolcsban keresek ,kitartó szexpartnert,lakással rendelkezőt.Én harmincas kedves,fehér bőrü,csinosan telt,elhanyagolt feleség vok...keress msn-n....eva1591@windowslive.hu

bp-i 30 -as par vagyunk extra duci nöi taggal keresnénk magas nagydb ffit harmadiknak vagy párt !kimondottan nagydb ffit de legalább 80 kg tol a hölgy kényeztetésére HELY JO LENNE VAGY AUTOS DOLOG és a pénteki vagy szombati nap lenne jo ugy este 21 után.jelentkezni a mertezigyjo@freemail.hu ra lehet KÉPPEL valamint tel számmal a gyorsabb egyeztetés miatt.
Duci nökkel ismerkednek illetve hasonlo hölgytagu párokkal! hely kellene utazni tudok! tyimpa@hotmail.com msn
sziasztok telt hölgyet párt szeretnénk
szivesen ismerkednék
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 20. vasárnap 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 20. vasárnap 12:24
Törölt felhasználó (456997)

Tatabánya környékéről keresem szabadidő partnerem .Független ,kedves férfi személyében .
anna366@freemail.hu
anna366@freemail.hu
Enyhén molett Bács-kiskun megyei pár lányt vagy fiút keres harmadiknak, esetleg párok jelentkezését is várjuk. kezdők vagyunk.
harmanparban@citromail.hu
harmanparban@citromail.hu
szivesen kényeztetnék husi hölgyeket vagy lányokat,párokat a hölgy örömére 22/6-os szerszámomal.msn:lacisu@hotmail.com vegyetek fel baz megyeiek,sárospatak környéke.
Tatabánya környékéről keresem szabadidő partnerem .Független ,kedves férfi személyében .
anna366@freemail.hu
anna366@freemail.hu