Ápolt, nőies (húsis) 32-42 év közötti nőcit keresek megüresedett szeretői pozicióba, Budapesten.
Na jó, a korhatár nem szigorúan vett
.
Jó magam 43 éves, sportos, 180cm/90kg nem független manus vagyok.
Na jó, a korhatár nem szigorúan vett

Jó magam 43 éves, sportos, 180cm/90kg nem független manus vagyok.
bp-i 30 -as par vagyunk extra duci nöi taggal keresnénk magas nagydb ffit harmadiknak vagy párt !kimondottan nagydb ffit de legalább 80 kg tol a hölgy kényeztetésére HELY JO LENNE VAGY AUTOS DOLOG este 21 után.jelentkezni a mertezigyjo@freemail.hu ra lehet KÉPPEL valamint tel számmal a gyorsabb egyeztetés miatt.
Sziasztok!
Hosszútávú, laza kapcsolatra keresek egy bp.-i/Pest m.-i 30-45 éves hölgyet!
Pest m.-i nem függ. ffi. (41é/178cm/97kg) vagyok. Ápoltság és diszkréció!
email: sony309@gmail.com
Hosszútávú, laza kapcsolatra keresek egy bp.-i/Pest m.-i 30-45 éves hölgyet!
Pest m.-i nem függ. ffi. (41é/178cm/97kg) vagyok. Ápoltság és diszkréció!
email: sony309@gmail.com
sziasztok duci mackós pár hasonló alkatu párt hölgyet keresünk
Sziasztok
Én egy 24éves,budapesti,kék szemü,barna hajú,178-180cm magas,70kg súlyú,srác vagyok.Duci és molett lányokat keressek ismerkedés céljából,akinek fel keltetem az érdeklődését,az írjon
dyrtyho@freemail.hu
Én egy 24éves,budapesti,kék szemü,barna hajú,178-180cm magas,70kg súlyú,srác vagyok.Duci és molett lányokat keressek ismerkedés céljából,akinek fel keltetem az érdeklődését,az írjon
dyrtyho@freemail.hu
Molett hölgyek,hölgyeket,párokat keresek.stillo1049@freemail.hu
Ducika hölgyeket illetve hasonlo hölgytagu párokkal ismerkednék! hely kellene tav nem gond! tyimpa@hotmail.com msn
Szia! 35 ös macis bpi srác?? kic70@freemail.hu
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 25. péntek 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 25. péntek 13:34
Törölt felhasználó (445722)

Tudtad hogy a nők ciklus előtt jobban kivánják? ) Mint pl,én most ..mohó szőrnyetegé változom ilyenkor mindig,aki add,de szeret kapni is szabolcsban keresek ,kitartó szexpartnert,lakással rendelkezőt.Én harmincas kedves,fehér bőrü,csinosan telt,elhanyagolt feleség vok...keress msn-n....eva1591@windowslive.hu
Sziasztok!
Párokkal szívesen ismerkednék. Szeretem a teltebb nőket.Budapesti 22 éves ff vagyok, képeim vannak fennt az oldalon, ha tetszenek lehet jelentkezni: jaydark[KUKAC]indamail.hu
Párokkal szívesen ismerkednék. Szeretem a teltebb nőket.Budapesti 22 éves ff vagyok, képeim vannak fennt az oldalon, ha tetszenek lehet jelentkezni: jaydark[KUKAC]indamail.hu
Szia
Kellemes időtöltéshez keresek hölgyet , esetleg párt.
Budapesten lakok 32/180/95.
E-mail: peter776201@gmail.com
Kellemes időtöltéshez keresek hölgyet , esetleg párt.
Budapesten lakok 32/180/95.
E-mail: peter776201@gmail.com
duci mackós pár vagyunk egerből hölgyet párt keresünk
telt hölgyet párt kereskeger100km vonzáskörzetében
35/175/85 molett hölgy keres szabadidő kellemes eltöltéséhez partnert.
cseri35@gmail.com
cseri35@gmail.com
Sziasztok!
Duci,molett lányokat kényeztetnék....
Írj!
mititkunk@citromail.hu
Duci,molett lányokat kényeztetnék....
Írj!
mititkunk@citromail.hu

duci mackós pár vagyunk 33 35 szexpartnereket keresünk párt idősebb ffi hölgyet mackós legyél
sziasztokmackós pasi vagyok duci lány pár hoz csatlakoznék hölgy örömére
Szia!
Írtam belső üzit.
Pussz (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 10. 05. hétfő 07:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 05. hétfő 07:22
Írtam belső üzit.
Pussz (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 10. 05. hétfő 07:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (456352)

sziasztokmackós pasi vagyok duci lány pár hoz csatlakoznék hölgy örömére
33 éves, nem független, diszkrét, ápolt, mackós srác, titkos kapcsolathoz parnert keres.
werfgegier@citromail.hu
werfgegier@citromail.hu
ÜDVÖZLETEM!dUCI NÖKET KÉNYEZTETnék illetve duci párokhoz csatlakoznék! tyimpa@hotmail.com msn