Szia
Budapesti macis srác vagyok 32/180/95 , szívesen csatlakoznék párhoz közös szimpátia esetén.
E-mail címem: peter776201@gmail.com
Irjatok
Budapesti macis srác vagyok 32/180/95 , szívesen csatlakoznék párhoz közös szimpátia esetén.
E-mail címem: peter776201@gmail.com
Irjatok

Sziasztok!
Magas, nagyon mackós pasi vagyok. Duci hölgyet, vagy duci hölgytagú párt keresek, csak a hölgy örömére.
globaltec@freemail.hu
Magas, nagyon mackós pasi vagyok. Duci hölgyet, vagy duci hölgytagú párt keresek, csak a hölgy örömére.
globaltec@freemail.hu
sziasztok duci mackós pár vagyunk hölgyet párt keresünk teltség előny ti is ilyenek legyetekmint mi
Szeretném elmondani hogy miért is vagyok itt
Sokan ide csak szórakozni járnak,mert valahogy nemtudom elképzelni hogy egy huszéves csinos nő vagy férfi nem találna párt magának odakinn.( én sem találok szeretem,ha duci,egy nő meg,ha idősebb is szeretek órákig nyalni
Én nem vagyok James és nem vagyok Bond nem vagyok túl nagy szám,de jó a szívem,ez a szexepilem.....
Én azért keresek itt mert már sokat csalódtam,és hát sosem lehet tudni hátha messzebb találok valakit aki olyannak fogadd el amilyen vagyok.Mert akit szeretnénk az mindig nagyon távol van.
otthon ahol lakom valahogy nem találok társat magamnak.
Nem vagyok az éjszakai élet nagy barátja,nem izgulok fel hogy hú mekkora buli lesz valahol.
Szeretek persze barátokkal lenni de az más.
Kicsit romantikus lélek vagyok,még elkövetem azt a régi dolgot hogy szeretek virágot adni
Talán majd itt megtalálom akit keresek és ő is bennem látja azt akit keres.és ez nem két nap az tuti mert elöbb itt ismered meg aztán személyesen már ha eljutunk oda
Mert hazudni bármit lehet hogy milyen vagyok de a csatt akkor jön amikor meglátod hogy még a képe is hamis odafenn
Na majd még folytatom ha eszembe jut valami
Puszi csók minden Hölgynek

Sokan ide csak szórakozni járnak,mert valahogy nemtudom elképzelni hogy egy huszéves csinos nő vagy férfi nem találna párt magának odakinn.( én sem találok szeretem,ha duci,egy nő meg,ha idősebb is szeretek órákig nyalni
Én nem vagyok James és nem vagyok Bond nem vagyok túl nagy szám,de jó a szívem,ez a szexepilem.....
Én azért keresek itt mert már sokat csalódtam,és hát sosem lehet tudni hátha messzebb találok valakit aki olyannak fogadd el amilyen vagyok.Mert akit szeretnénk az mindig nagyon távol van.
otthon ahol lakom valahogy nem találok társat magamnak.
Nem vagyok az éjszakai élet nagy barátja,nem izgulok fel hogy hú mekkora buli lesz valahol.
Szeretek persze barátokkal lenni de az más.
Kicsit romantikus lélek vagyok,még elkövetem azt a régi dolgot hogy szeretek virágot adni

Talán majd itt megtalálom akit keresek és ő is bennem látja azt akit keres.és ez nem két nap az tuti mert elöbb itt ismered meg aztán személyesen már ha eljutunk oda

Mert hazudni bármit lehet hogy milyen vagyok de a csatt akkor jön amikor meglátod hogy még a képe is hamis odafenn

Na majd még folytatom ha eszembe jut valami

Puszi csók minden Hölgynek

Sziasztok!
Duci,molett lányokat kényeztetnék....
Írj!
mititkunk@citromail.hu
Írj!
mititkunk@citromail.hu
szivesen ismerkednék
(Ez egy válasz boszi76 üzenetére (2009. 10. 05. hétfő 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
ÜDVÖZLETEM!dUCI NÖKET KÉNYEZTETnék illetve duci párokhoz csatlakoznék! tyimpa@hotmail.com msn
33 éves, nem független, diszkrét, ápolt, mackós srác, titkos kapcsolathoz parnert keres.
werfgegier@citromail.hu
werfgegier@citromail.hu
Szia!
Írtam belső üzit.
Pussz (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 10. 05. hétfő 07:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 05. hétfő 07:22
Írtam belső üzit.
Pussz (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 10. 05. hétfő 07:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (456352)

sziasztokmackós pasi vagyok duci lány pár hoz csatlakoznék hölgy örömére
sziasztokmackós pasi vagyok duci lány pár hoz csatlakoznék hölgy örömére
duci mackós pár vagyunk 33 35 szexpartnereket keresünk párt idősebb ffi hölgyet mackós legyél

Sziasztok!
Írj!
mititkunk@citromail.hu
Írj!
mititkunk@citromail.hu
35/175/85 molett hölgy keres szabadidő kellemes eltöltéséhez partnert.
cseri35@gmail.com
cseri35@gmail.com
telt hölgyet párt kereskeger100km vonzáskörzetében
duci mackós pár vagyunk egerből hölgyet párt keresünk
Szia
Kellemes időtöltéshez keresek hölgyet , esetleg párt.
Budapesten lakok 32/180/95.
E-mail: peter776201@gmail.com
Kellemes időtöltéshez keresek hölgyet , esetleg párt.
Budapesten lakok 32/180/95.
E-mail: peter776201@gmail.com
Sziasztok!
Párokkal szívesen ismerkednék. Szeretem a teltebb nőket.Budapesti 22 éves ff vagyok, képeim vannak fennt az oldalon, ha tetszenek lehet jelentkezni: jaydark[KUKAC]indamail.hu
Párokkal szívesen ismerkednék. Szeretem a teltebb nőket.Budapesti 22 éves ff vagyok, képeim vannak fennt az oldalon, ha tetszenek lehet jelentkezni: jaydark[KUKAC]indamail.hu
Szia! 35 ös macis bpi srác?? kic70@freemail.hu
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 25. péntek 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 25. péntek 13:34
Törölt felhasználó (445722)

Tudtad hogy a nők ciklus előtt jobban kivánják? ) Mint pl,én most ..mohó szőrnyetegé változom ilyenkor mindig,aki add,de szeret kapni is szabolcsban keresek ,kitartó szexpartnert,lakással rendelkezőt.Én harmincas kedves,fehér bőrü,csinosan telt,elhanyagolt feleség vok...keress msn-n....eva1591@windowslive.hu
Ducika hölgyeket illetve hasonlo hölgytagu párokkal ismerkednék! hely kellene tav nem gond! tyimpa@hotmail.com msn