Sziasztok,52-éves macis pasi vagyok.Ha gondoljátok:nevada2@freemail.hu
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 10. 27. kedd 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 27. kedd 07:48
Törölt felhasználó (454303)

hölgyet párt idősebb ffit keresünk
Sziasztok.
Molett,telt hölgyel ismerkednék.
32 éves sportos pasi vagyok,20/6 intim mérettel rendelkezem.
írjatok: tomka1980@freemail.hu
Molett,telt hölgyel ismerkednék.
32 éves sportos pasi vagyok,20/6 intim mérettel rendelkezem.
írjatok: tomka1980@freemail.hu
Sziasztok! "TELT HOLD PARTY"címen, huncut hangvételű ismerkedési estet szervezünk,ahová,20-40 év közötti, nőiesen TELT hölgytagú párok,TELT hölgyek jelenkezését várjuk.(szóló férfiakat most nem) .Nem akarjuk túl nagyra,hogy megmaradjon a házibuli hangulat.(5-7pár) Az időpont Nov.14(szombat),egy Eger melletti gyógyfürdőnél.Lesz ceremóniamester(zene-,és hangulatfelelős),bor bemutató,lehet ismerkedni a tantra rejtelmeivel.Vidám hangulatú estére tervezzük,ahol bármi megtörténhet,de semmi sem kötelező.Kezdőket is várunk,és ne feledd:ez a TELT IDOMOK éjszakája. További infó: taunus69@citromail.hu
Duci telt keblü hölgyeket kényeztetnék illetve hasonlo hölgytagu párokhoz csatlakoznék! tyimpa@hotmail.com msn
Te gondolkodtál már azon, milyen lehet két férfivel egyszerre egy ágyban? )Én igen: Szeretném kiprobálni...szabolcsi férfiakat keresek e célra lakással rendelkezőt,aki oda is visz a "helyszinre" .Molett fehérbőrű,nagymellű nő vok, középkorú , nem kezdő ) természetes szörzettel.Ha gondolod keress meg anált nem vállalok be.msn- eva1591@windowslive.com.....CSAK KOMOLY JELENTKEZŐKET VÁROK!
hölgyet párt idősebb ffit keresünk
Akadni akad
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 10. 25. vasárnap 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 25. vasárnap 18:26

Törölt felhasználó (436025)

nincsenek itt telt molett hölgyek??????????
Sziasztok!Én szeretem a molett hölgyeket Szolnok megyéből irjatok bátran a vrmolkft@gmail.com -ra! Ne legyetek visszafogottak mert minden érdekel!NA JÓ BETONOZNI NEM TUDOK!
nincsenek itt telt molett hölgyek??????????
Sziasztok!
Én egy 42 éves, mackós pasi vagyok. Szivesen csatlakoznék hozzátok, csak a hölgy örömére.
Ha nektek megfelelő lenne, akkor várom leveleteket a globaltec@freemail.hu címre. (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 10. 24. szombat 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 24. szombat 09:34
Én egy 42 éves, mackós pasi vagyok. Szivesen csatlakoznék hozzátok, csak a hölgy örömére.
Ha nektek megfelelő lenne, akkor várom leveleteket a globaltec@freemail.hu címre. (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 10. 24. szombat 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)

sziasztok 30as házaspár vagyunk hölgyet párt idósebb férfit keresünk lehetóleg duci mackós legyen
Ráérö duci hölgyekkel illetve bi vagy hetero párokkal ismerkednék! tyimpa@hotmail.com msn
Szia
Budapesti macis srác vagyok 32/180/95 , keresek hölgyet ,vagy szívesen csatlakoznék párhoz közös szimpátia esetén.
E-mail címem: peter776201@gmail.com
Budapesti macis srác vagyok 32/180/95 , keresek hölgyet ,vagy szívesen csatlakoznék párhoz közös szimpátia esetén.
E-mail címem: peter776201@gmail.com

Sziasztok! Mi mindketten ducik vagyunk, házaspár 38/42. mi szívesen megismerkednénk veletek. a címünk malna02@citromail.hu
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 10. 24. szombat 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 24. szombat 09:34

sziasztok 30as házaspár vagyunk hölgyet párt idósebb férfit keresünk lehetóleg duci mackós legyen
Sziasztok! Ma estére keresünk Szolnok megyéből 30-40 év körüli párt, nem baj ha a hölgy molett (esetleg bi). A pasi lehetőleg vékonyabb testalkatú legyen. Mi 35 éves pár vagyunk. Bővebben: yvonee74@hotmail.com
38/42 éves duci pár vagyunk Baranyából. Párokat keresünk esetleg már meglévő hármashoz szívesen csatlakoznánk női bi oké, férfi kizárt. írjatok a malna02@citromail.hu címre.
Mi egy 44-éves házaspár vagyunk 23-án Harkány-ban leszünk párokat biszex férfivel keresnénk kellemes estére.
NYITOTT DUCI HÖLGYTAGU párokkal ismerkednék! hely kellene utazni tudok!tyimpa@hotmail.com msn
Lányt keresünk harmadiknak a fiú és lány örömére egyaránt , Bp és környékéről, 25 éves korig, nem baj ha kezdő vagy. email: opelfan@indamail.hu erre írj és ha tudsz küldj pár képet magadról
Szia!
Álmaim nője vagy, pont ilyet keresek: fiatal, jó husi és szeximádó.
Irtam üzit, de a bbw333@indamail.hu -n is elérsz. (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 10. 20. kedd 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 20. kedd 19:26

Irtam üzit, de a bbw333@indamail.hu -n is elérsz. (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 10. 20. kedd 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (460793)

meglehetősen duci , Miskolc környéki fiatal lány vagyok és férfitársaságot keresek kielégíthetetlen igényeim kielégítésére