Sziasztok! Mi 40-es pár vagyunk, (képünk van fent) hétvégén Zalakarosra megyünk fürdeni. Hasonló párnak van kedve csatlakozni?

Duci pár hétvégén?

Sziasztok 18 éves 120 Kg feletti férfi keresi olyan lányok, hölgyek társasságát akiknek nagyon nincsen tabu a szexben nos vannak itt ilyenek
Duskeblü duci hölgyekkel illetve hasonlo hölgytagu párokkal ismerkednék! hely kellene utazni tudok! tyimpa@hotmail.com msn
duci partnerem keresem
Ezzel eszel is bocsi?
))
(Ez egy válasz Nyalka üzenetére (2009. 11. 15. vasárnap 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 15. vasárnap 09:40

Sziasztok!
Én egy jó megjelenésü nem független srác vagyok ,aki szeretne lányhoz vagy párhoz csatlakozni. Kor mellékes ha szimpatikusak vagytok. Hosszabb távon szeretném ezt a kapcsolatot. Képeim vannak fent! Bp. ,Budaörs és környéke.
nyalka@vipmail.hu

A Nyelvem
Én egy jó megjelenésü nem független srác vagyok ,aki szeretne lányhoz vagy párhoz csatlakozni. Kor mellékes ha szimpatikusak vagytok. Hosszabb távon szeretném ezt a kapcsolatot. Képeim vannak fent! Bp. ,Budaörs és környéke.
nyalka@vipmail.hu

A Nyelvem
Sziasztok!
nyalka@vipmail.hu

A Nyelvem
nyalka@vipmail.hu

A Nyelvem
Sziasztok!
Duci,molett lányokat kényeztetnék....
Írj!
mititkunk@citromail.hu
Duci,molett lányokat kényeztetnék....
Írj!
mititkunk@citromail.hu
sziasztok duci mackós házaspár vagyunk párt hölgyet keresünk kor nem számít
Sziasztok! 35 ös 175 cm 95 kg bp i srác vagyok csatlakoznék Írjatok! Vagy email kic70 kukac freemail.hu
(Ez egy válasz mertezigyjo üzenetére (2009. 09. 22. kedd 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 22. kedd 20:13

bp-i 30 -as par vagyunk extra duci nöi taggal keresnénk magas nagydb ffit harmadiknak vagy párt !kimondottan nagydb ffit de legalább 80 kg tol a hölgy kényeztetésére HELY JO LENNE VAGY AUTOS DOLOG és a pénteki vagy szombati nap lenne jo ugy este 21 után.jelentkezni a mertezigyjo@freemail.hu ra lehet KÉPPEL valamint tel számmal a gyorsabb egyeztetés miatt.
Sziasztok! 35 éve s bp i srác 175 cm 95 kg macis srác! szivessen csatlakoznék!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 10. 05. hétfő 07:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 05. hétfő 07:09
Törölt felhasználó (436025)

duci mackós pár vagyunk 33 35 szexpartnereket keresünk párt idősebb ffi hölgyet mackós legyél
Sziasztok! Gatto vgayok Bp-ről. Szívesen csatlakoznék hozzátok 3.-nak. Imádom a húsisabb, bevállalós Hölgyeket!
'90 cm magas vagyok, 20/os farokkal...írok a mailotokra! Jelezettek vissza ha kíváncsiak vagytok rám!
Sziasztok
'90 cm magas vagyok, 20/os farokkal...írok a mailotokra! Jelezettek vissza ha kíváncsiak vagytok rám!
Sziasztok
Duci hölgyeknek lennék a szeretöje illetve hasonlo hölgytagu pároknak a hazi baratjuk! tyimpa@hotmail.com msn
Te gondolkodtál már azon, milyen lehet két férfivel egyszerre egy ágyban? )Én igen: Szeretném kiprobálni...szabolcsi férfiakat keresek e célra lakással rendelkezőt,aki oda is visz a "helyszinre" .Molett fehérbőrű,nagymellű nő vok, középkorú , nem kezdő ) természetes szörzettel.Ha gondolod keress meg anált nem vállalok be.msn- eva1591@windowslive.com.....CSAK KOMOLY JELENTKEZŐKET VÁROK
Mohácsi házaspár vagyunk. 29/168/65, 32/175/110, párt keresünk akikkel szexelhetnénk,
barboc@freemail.hu címre írjatok.
barboc@freemail.hu címre írjatok.
barboc@freemail.hu címre írjatok
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 11. 06. péntek 06:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 06. péntek 06:33
Törölt felhasználó (454303)

30-35 duci mackós pár vagyunk hasonló párokal szeretnénk megismerkedni
szivesen ismerkednék
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 11. 11. szerda 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 11. szerda 22:20
Törölt felhasználó (448399)

Az előző hsz-t kiegészíteném.... tehát keresünk egy olyan srácot aki beszállna 3.-nak a a hölgy örömére. Fiatal (21 éves) leányzóról van szó, aki molettnél több, de ezt egyensúlyozza a hatalmas mellei és a húsos kis puncija
Imádja az análszexet és szeretné 2 sráccal kipróbálni egyszerre és egymás után.
Búvóhely van! Bp-iek előnyben

Az előző hsz-t kiegészíteném.... tehát keresünk egy olyan srácot aki beszállna 3.-nak a a hölgy örömére. Fiatal (21 éves) leányzóról van szó, aki molettnél több, de ezt egyensúlyozza a hatalmas mellei és a húsos kis puncija

Üdv hölgyeim!
Gyomaendrődön és környékén keresek kényeztetésre, gyengédségre vágyó hölgyet titkos, de annál élvezetesebb találkozásokhoz! 38éves nem független mackó vagyok.
Ide írj: big_bear@freemail.hu
Gyomaendrődön és környékén keresek kényeztetésre, gyengédségre vágyó hölgyet titkos, de annál élvezetesebb találkozásokhoz! 38éves nem független mackó vagyok.
Ide írj: big_bear@freemail.hu
2009. november 28-án estére keres egy miskolci 30-as házaspár egymás előtti szexhez vagy más játékokhoz hasonló korú házaspárt vagy párt. Címünk: monirobi10@freemail.,hu