30 as kisportol ápolt bi fiu párt keres saját szép privát pesti lakásomra élvezetekre 19/5 mindenhol borotvált szolibarna érdkl 202992871
35éves pasi vagyok hölgyet párt keresek kor testalkat nem számit
Keményfarku drác duci telt keblü hölgyekkel illetve hasonlo hölgytagu párokkal ismerkedne!Ha olvassátok soraimat s érdekel irjatok a tyimpa@hotmail.com msn
Sziasztok!
Mi egy nem dohányzó, kisgyermekes házaspár vagyunk; molett és bi hajlamú női taggal. Nálunk a férfi bi teljesen kizárt! Hasonló adottságokkal bíró párok, fényképes és pár sorban bemutatkozó levelét várjuk a znatus@freemail.hu-ra.
további szép napot mindenkinek, puxy
ui: minden levélre válaszolunk!
Mi egy nem dohányzó, kisgyermekes házaspár vagyunk; molett és bi hajlamú női taggal. Nálunk a férfi bi teljesen kizárt! Hasonló adottságokkal bíró párok, fényképes és pár sorban bemutatkozó levelét várjuk a znatus@freemail.hu-ra.
további szép napot mindenkinek, puxy

ui: minden levélre válaszolunk!
43 éves Miskolc környéki nem független mackós férfi vagyok.
Molett, duci hölgyet esetleg párt keresek a hölgy örömére.
Molett, duci hölgyet esetleg párt keresek a hölgy örömére.
Sziasztok!
Én egy jó megjelenésü nem független srác vagyok ,aki szeretne lányhoz vagy párhoz csatlakozni a hölgy örömére. Kor, alkat mellékes ha szimpatikusak vagytok. Hosszabb távon szeretném ezt a kapcsolatot. Képeim vannak fent! Bp. ,Budaörs és környéke.
nyalka@vipmail.hu

Üdv
Én egy jó megjelenésü nem független srác vagyok ,aki szeretne lányhoz vagy párhoz csatlakozni a hölgy örömére. Kor, alkat mellékes ha szimpatikusak vagytok. Hosszabb távon szeretném ezt a kapcsolatot. Képeim vannak fent! Bp. ,Budaörs és környéke.
nyalka@vipmail.hu

Üdv
Sziasztok!
Párt keresünk.34/38 éves pár vagyunkMi a balcsi déli felén lakunk.Fényképes levélre válaszolunk.Nem kamus párt keresünk.
mumi@freemail.hu
Párt keresünk.34/38 éves pár vagyunkMi a balcsi déli felén lakunk.Fényképes levélre válaszolunk.Nem kamus párt keresünk.
mumi@freemail.hu
Elhanyagolt duci hölgyeket kényeztetnék illetve hasonlo hölgytagu párokkal ismerkednék! tyimpa@hotmail.com msn
33-36 duci mackós pár vagyunk hasonló alkatu párt hölgyet keresünk
szia drága elérhetőséget kaphatok hogy megismerkedjünk,vagy irj ide léci dondomingo@citromail.hu
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 11. 19. csütörtök 00:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 19. csütörtök 00:21
Törölt felhasználó (460793)

meglehetősen duci , Miskolc környéki fiatal lány vagyok és férfitársaságot keresek kielégíthetetlen vágyaim kielégítésére

Sziasztok!
nyalka@vipmail.hu

Üdv
nyalka@vipmail.hu

Üdv
Sziasztok! 26éves pár vagyunk Zalából, Lányt,párt keresünk akár ma estére, csak 7végére.jelentkezz priviben, és küldj gyors elérhetőséget. wave
Szia ismerkedjünk meg a imail címem, hugoka@citromail.hu. Imádom a duci nőket.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 11. 19. csütörtök 00:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 19. csütörtök 00:21
Törölt felhasználó (460793)

meglehetősen duci , Miskolc környéki fiatal lány vagyok és férfitársaságot keresek kielégíthetetlen vágyaim kielégítésére

Sziasztok!
nyalka@vipmail.hu

A nyelvem amit szeretk használni
Üdv
nyalka@vipmail.hu

A nyelvem amit szeretk használni
Üdv

Sziasztok!
Párt keresünk.34/38 éves pár vagyunkMi a balcsi déli felén lakunk.Fényképes levélre válaszolunk.Nem kamus párt keresünk.A hölgy molett egy kicsit nálunk.
mumi@freemail.hu
Párt keresünk.34/38 éves pár vagyunkMi a balcsi déli felén lakunk.Fényképes levélre válaszolunk.Nem kamus párt keresünk.A hölgy molett egy kicsit nálunk.
mumi@freemail.hu
duci molett lányok szivesen ismerkednék vagy pár
Most szombatra keresek partnert,én molett nagymellű nő vagyok,kőzépkorú.Te légy jóképü has ,korú,sőtét hajú.Búvóhely szükséges,távolság nekem nem megoldható.keres msn-n-eva1591@windowslive.com
Sziasztok! Mi 40-es pár vagyunk, (képünk van fent) hétvégén Zalakarosra megyünk fürdeni. Hasonló párnak van kedve csatlakozni?

Duci pár hétvégén?