Szia
Budapesti macis srác vagyok 32/180/95 , keresek hölgyet ,vagy szívesen csatlakoznék párhoz közös szimpátia esetén.
E-mail címem: peter776201@gmail.com
Budapesti macis srác vagyok 32/180/95 , keresek hölgyet ,vagy szívesen csatlakoznék párhoz közös szimpátia esetén.

Kizárólag Csongrád megyei 27-40 év közötti ápolt, kedves, intelligens, határozott, gyengéd, de férfias házibarátot keresünk a párommal (én 26, ő 41)! Hosszú távú hármas kapcsolatra gondoltunk!! Legyen időd erre a kapcsolatra!!!
....hozzátennénk még azt is, hogy mielőtt írsz tisztázd magadban mennyire komolyak a szándékaid
pasit3nak@gmail.com
....hozzátennénk még azt is, hogy mielőtt írsz tisztázd magadban mennyire komolyak a szándékaid

pasit3nak@gmail.com
Sziasztok!
26éves keszthelyi pár vagyunk, kellemes együttlétre keresünk párokat Dec.12 ére lakásunkba, utazni nem tudunk ezért csak olyanok leveleit várjuk akik meglátogatnának minket, kellemes környezetben erotikusan túlfutott estét szeretnénk, képpel rendelkezők leveleit várjuk, és a gyorsabb menetel érdekében kérjük küldjetek telefonszámot. puszi: Niki Ernő mail: nikym@freemail.hu
26éves keszthelyi pár vagyunk, kellemes együttlétre keresünk párokat Dec.12 ére lakásunkba, utazni nem tudunk ezért csak olyanok leveleit várjuk akik meglátogatnának minket, kellemes környezetben erotikusan túlfutott estét szeretnénk, képpel rendelkezők leveleit várjuk, és a gyorsabb menetel érdekében kérjük küldjetek telefonszámot. puszi: Niki Ernő mail: nikym@freemail.hu

Sziasztok!
Teljesen kezdő 30 éves terhes, molett lány(178/95) és 32 éves átlagos testalkatú párja(170/70) keres elsősorban egyedülálló lányt, vagy biszex párokat, esetleg bi fiút Budapesten. E-mail: par_bp@freemail.hu
Teljesen kezdő 30 éves terhes, molett lány(178/95) és 32 éves átlagos testalkatú párja(170/70) keres elsősorban egyedülálló lányt, vagy biszex párokat, esetleg bi fiút Budapesten. E-mail: par_bp@freemail.hu
Duci telt keblü hölgyekkel illetve hasonlo hölgytagu nyitott párokkal ismerkednék!tyimpa@hotmail.com msn
30as házaspár vagyunk hölgyel párral ismerkednénk
hölgyel párral ismerkednék
30 éves, duci, budapesti, ápolt, független nő keresi kizárólag laza kapcsolatra alkalmi vagy rendszeres szeretőjét. Ha lenne kedved ismerkedni, akkor írj a borso.bp@postafiok.hu- ra. Köszi!
hölgyet, párt , bi-párt keresek Györ v kké minden jora amit szeretnénk Én 35/176/82 18/5 ffi vagyok kor nem de ápoltság fontos mimimai@citromail.hu
Szia

duci mackós pár vagyunk hölgyel párral ismerkednénk
Vannak-e itt olyan duci hölgyek akiknek lehetnék a szeretöje illetve hasonlo hölgytagu párok akiknek a hazi baratja? tyimpa@citromail.hu imélben irjatok!
Sziasztok! 30-as borsodi értelmiségi férfi alkalmi kapcsolat céljából keres elsősorban párokat Miskolcról vagy környékéről kortól, alkattól függetlenül. Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, akkor válaszoljatok a teli32@freemail.hu címemre. Előre is köszönöm.
párt hölgyet keresek szexuális vágyam kielégitésére ill barátkozni szeretnék
hölgyel házaspárral ismerkednénk
35 ös macis kedves bp i srác keres laza kapcsira elhanyagolt nem baj ha (idősebb) is hölgyet! vagy párhoz beszállnék harmadiknak esetleg többesbe!! kic70@freemail.hu vagy itt!!
Sziasztok!
Molett,duci hölgyet keresek laza kapcsolatra 40évesig,én 32/188/80,Bp.-i,vékony független pasi,hely van...
email: ismerkedd@gmail.com,ha lehet fotóval.
Molett,duci hölgyet keresek laza kapcsolatra 40évesig,én 32/188/80,Bp.-i,vékony független pasi,hely van...
email: ismerkedd@gmail.com,ha lehet fotóval.
sziasztok bi -párt vagy bi hölgyet keresek kivel bi párokhoz csatlakozhatnánk Györ v kke én 35/176/82 szöke kék szemü
Sziasztok!
Hosszútávú, laza kapcsolatra keresek egy bp.-i/Pest m.-i 30-45 éves hölgyet!
Pest m.-i nem függ. ffi. (41é/178cm/97kg) vagyok, délelőtti és esti szabadidővel.
Ápoltság és diszkréció!
email: sony309@gmail.com
Hosszútávú, laza kapcsolatra keresek egy bp.-i/Pest m.-i 30-45 éves hölgyet!
Pest m.-i nem függ. ffi. (41é/178cm/97kg) vagyok, délelőtti és esti szabadidővel.
Ápoltság és diszkréció!
email: sony309@gmail.com
sziasztok telt mackós páral ismerkednénk vagy hölgyel ami nincs