Sziasztok!! Én egy nem független 30éves átlagos pasi vagyok aki a nem átlagos sexet kedveli!! ( extrém hely,fotózás,durva szavak,) ha tetszenek amiket irtam ismerkedjünk meg közelebbről.szeretem a duci hölgyeket (18/6) párok is érdeklenek.A baszhatlak@vipmail.hu-ra irhatok emailt
Sziasztok!
Hosszútávú, laza kapcsolatra keresek egy bp.-i/Pest m.-i 30-45 éves hölgyet!
Pest m.-i nem függ. ffi. (41é/178cm/97kg) vagyok. Ápoltság és diszkréció!
email: sony309@gmail.com
Hosszútávú, laza kapcsolatra keresek egy bp.-i/Pest m.-i 30-45 éves hölgyet!
Pest m.-i nem függ. ffi. (41é/178cm/97kg) vagyok. Ápoltság és diszkréció!
email: sony309@gmail.com
Kolozsvar-i 30-as kezdo,telt alkatu par ismerkedne parokkal wellnessre, nudira, szaunara, erotikus idotoltesre, kikapcsolodasra. cuplucj@yahoo.com
duci lányokat asszokal ismerkednék
Sziasztok!! Én egy nem független 30éves átlagos pasi vagyok aki a nem átlagos sexet kedveli!! ( extrém hely,fotózás,durva szavak,) ha tetszenek amiket irtam ismerkedjünk meg közelebbről.szeretem a duci hölgyeket (18/6) párok is érdeklenek.A baszhatlak@vipmail.hu-ra irhatok emailt
duci hölgynek lennék a szeretöje hosszabb távon vagy telt hölgytagu párokhoz csatlakoznék!tyimpa@hotmail.com msn
Sziasztok! 26 éves Nyíregyházi srác szívesen lenne teltebb hölgyek szeretője vagy szívesen csatlakoznék teletebb párokhoz harmadiknak! loskamak@citromail.hu 06306942193
Szia
Budapesti macis srác vagyok 32/180/95 , keresek hölgyet ,vagy szívesen csatlakoznék párhoz közös szimpátia esetén.
E-mail címem: peter776201@gmail.com
Budapesti macis srác vagyok 32/180/95 , keresek hölgyet ,vagy szívesen csatlakoznék párhoz közös szimpátia esetén.

30as házaspár vagyunk hölgyel párral ismerkednénk
sziasztok 38 éves mackos pasi vagyok vastag farkincával párt keresek a hölgy örömére hely van! cim fekezoli@citromail.hu
Sziasztok! Keresünk egy normális, diszkrét, budapesti pasit a hölgy őrömére. 33-40 évesek vagyunk. A hölgy 178/84 Csak fényképes leveleket várunk!! adrimi@freemail.hu
30as házaspár vagyunk partnereket keresünk
Duci telt keblü hölgyek ha olvasod ezt a sort kérlek ne fogd vissza magadat jelentkezz a tyimpa@hotmail.com msnen!Hasonlo hölgytagu párokat is szivesen várok!
Sziasztok,párok szeretkezését nézném élőben. Vagy egy ismerős barátnőmmel aki szintén lehet hogy eljönne de ő sem szállna be.Ismerkedek is Dél Pest környékéről.Anyagiak kizárva teljes diszkréció!29éves vagyok 185cm/87kg sportos.Képcsere emailben.
malnasban@citromail.hu
malnasban@citromail.hu
Szia ! Nagyon kedvelem a teltebb érett hölgyeket! Szívesen találkoznék veled! 26 éves nem független szabolcs srác! 06306942193
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 12. 14. hétfő 23:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 14. hétfő 23:56
Törölt felhasználó (445722)

Esetleg egy Férfi? )Szabolcsból? belevaló? )Aki kérdés nélkül teszi a dolgát )
msn- eva1591@windowslive.com
msn- eva1591@windowslive.com
Hölgy - pár - bi pár házibarátja lennék Györbenn Én 35/176/82 férfi cimem mimimai@citromail.hu fénykép tel.szám kell és már kereslek is
Borsóka!Párt nem vállalnál be?A lány örömére?
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 12. 14. hétfő 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 14. hétfő 19:15
Törölt felhasználó (466705)

Szia Mackó! Szívesen ismerkednék veled! borso.bp@postafiok.hu Írj, ha van kedved!
hölgyel párral ismerkednék
Szia

Duci telt keblü hölgyekkel illetve ilyen hölgytagu párokkal ismerkednék akik komolyan is gondoljak! tyimpa@hotmail.com msn