Még mindíg keresünk!
Kizárólag Csongrád megyei 27-40 év közötti ápolt, kedves, intelligens, határozott, gyengéd, de férfias házibarátot keresünk a párommal (én 26 (nő), ő 41(ffi))! Hosszú távú hármas kapcsolatra gondoltunk!! Legyen időd erre a kapcsolatra!!!Nekünk már volt alkalmunk többször kipróbálni és nagyon élveztük!
....hozzátennénk még azt is, hogy mielőtt írsz tisztázd magadban mennyire komolyak a szándékaid.
mail:pasit3nak@gmail.com
Kizárólag Csongrád megyei 27-40 év közötti ápolt, kedves, intelligens, határozott, gyengéd, de férfias házibarátot keresünk a párommal (én 26 (nő), ő 41(ffi))! Hosszú távú hármas kapcsolatra gondoltunk!! Legyen időd erre a kapcsolatra!!!Nekünk már volt alkalmunk többször kipróbálni és nagyon élveztük!
....hozzátennénk még azt is, hogy mielőtt írsz tisztázd magadban mennyire komolyak a szándékaid.
3.-nak keresünk lányt 19 és 27 év között Budapest és Pest megyéből. ÁPOLTSÁG fontos. belső levelet küldjetek.
sziasztok csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére vagy elhanyagolt lányok asszonyok keressenek heves megyéből
Szolnoki hölgyet kényesztetnék átlagos pasi átlagos mérettel
Sziasztok! Én 180 centi, 98 kilo, 36 éves vagyok. Budapestről vagy környékéről keresek olyan magas pasit , aki az átlagosnál nagyobb mérettel rendelkezik. Vannak itt képeim.
73babcsy@gmail.com
73babcsy@gmail.com
Duci telt keblü hölgynet kényeztetnék illetve hasonlo hölgytagu párt!HELY kellene utazni tudok!tyimpa@hotmail.com msn
hölgyel ismerkednék
házaspár vagyunk hölgyel párral ismerkednénk
Budapesti macis srác vagyok 32/180/95 , keresek hölgyet ,vagy szívesen csatlakoznék párhoz.
E-mail címem: peter776201@gmail.com
E-mail címem: peter776201@gmail.com

38éves pasi vagyok szivesen ismerkednék hölgyekkel
Hello
Molett,duci hölgyet keresek alkalmi örömökhöz,32éves Bp.-i pasi
Email:attteq@gmail.com
Molett,duci hölgyet keresek alkalmi örömökhöz,32éves Bp.-i pasi
Email:attteq@gmail.com
Telt karcsú hölgyet keresek. 30as Békés megyei férfi. melfri657@freemail.hu
Akár ma este is.
Akár ma este is.
Duci 40-50 éves sex imádó nőkkel ismerkedném Dunaújvárosban.
Vékony testalkatu 54 éves fiu vagyok (fiatalos)
E MAIL CIM rigo55@indamail.hu
Vékony testalkatu 54 éves fiu vagyok (fiatalos)
E MAIL CIM rigo55@indamail.hu
Sziasztok! Keresünk egy normális, diszkrét, budapesti pasit a hölgy őrömére. 33-40 évesek vagyunk. A hölgy 178/84 Csak fényképes leveleket várunk!! adrimi@freemail.hu
sziasztok!duci telt keblü hölgyekkel ismerkednék illetve hasonlo hölgytagu párokkal!TYIMPA@hotmail.com msn
Oké fiúk mégegyszer a "gyengébbek "kedvéért ujra leirom! Szabolcsmegyébben élek nem messze a Tisza folyóhoz...Tehát partnert sem pestről keresek.Ezenkivül inkább 30 hoz közelit,vagy azon túlit.Inkább mi9nóségi mint mennyiségi szexre.Komolyan nem bánnám ha hosszú távra is bevállalna valaki, anyagiak nélkül kb heti 3 alkalomra.Magamról annyit molett vok. elérhetőségem a régi..
msn- eva1591@windowslive.com
msn- eva1591@windowslive.com
Sziasztok!
Két srác (20 és 30 éves) keres gátlástalan szexre kövér, nagyon hájas csajt, aki szereti a többes felállást.
email: xtraducinot@indamail.hu
Két srác (20 és 30 éves) keres gátlástalan szexre kövér, nagyon hájas csajt, aki szereti a többes felállást.
email: xtraducinot@indamail.hu
Sziasztok!
36éves Pest-Bács-kiskun, megyei pár vagyunk, kellemes együttlétre keresünk párokat lakásunkba, utazni nem tudunk ezért csak olyanok leveleit várjuk akik meglátogatnának minket, kellemes környezetben erotikusan túlfutott estét szeretnénk, képpel rendelkezők leveleit várjuk, és a gyorsabb menetel érdekében kérjük küldjetek telefonszámot, és képet magatokról mi is küldünk.A pénték este lenne jó! puszi:Éva Zoli asus17@freemail.hu
36éves Pest-Bács-kiskun, megyei pár vagyunk, kellemes együttlétre keresünk párokat lakásunkba, utazni nem tudunk ezért csak olyanok leveleit várjuk akik meglátogatnának minket, kellemes környezetben erotikusan túlfutott estét szeretnénk, képpel rendelkezők leveleit várjuk, és a gyorsabb menetel érdekében kérjük küldjetek telefonszámot, és képet magatokról mi is küldünk.A pénték este lenne jó! puszi:Éva Zoli asus17@freemail.hu