Duci 40-50 éves sex imádó nőkkel ismerkedném Dunaújvárosban.
Vékony testalkatu 54 éves fiu vagyok (fiatalos)
E MAIL CIM rigo55@indamail.hu
Vékony testalkatu 54 éves fiu vagyok (fiatalos)
E MAIL CIM rigo55@indamail.hu
Telt karcsú hölgyet keresek. 30as Békés megyei férfi. melfri657@freemail.hu
Akár ma este is.
Akár ma este is.
Hello
Molett,duci hölgyet keresek alkalmi örömökhöz,32éves Bp.-i pasi
Email:attteq@gmail.com
Molett,duci hölgyet keresek alkalmi örömökhöz,32éves Bp.-i pasi
Email:attteq@gmail.com
Kizárólag Csongrád megyei 27-40 év közötti ápolt, kedves, intelligens, határozott, gyengéd, de férfias házibarátot keresünk a párommal (én 26 (nő), ő 41(ffi))! Hosszú távú hármas kapcsolatra gondoltunk!! Legyen időd erre a kapcsolatra!!!Nekünk már volt alkalmunk többször kipróbálni és nagyon élveztük!
....hozzátennénk még azt is, hogy mielőtt írsz tisztázd magadban mennyire komolyak a szándékaid.
mail:pasit3nak@gmail.com
....hozzátennénk még azt is, hogy mielőtt írsz tisztázd magadban mennyire komolyak a szándékaid.
38éves pasi vagyok szivesen ismerkednék hölgyekkel
Budapesti macis srác vagyok 32/180/95 , keresek hölgyet ,vagy szívesen csatlakoznék párhoz.
E-mail címem: peter776201@gmail.com
E-mail címem: peter776201@gmail.com

házaspár vagyunk hölgyel párral ismerkednénk
hölgyel ismerkednék
Duci telt keblü hölgynet kényeztetnék illetve hasonlo hölgytagu párt!HELY kellene utazni tudok!tyimpa@hotmail.com msn
Sziasztok! Én 180 centi, 98 kilo, 36 éves vagyok. Budapestről vagy környékéről keresek olyan magas pasit , aki az átlagosnál nagyobb mérettel rendelkezik. Vannak itt képeim.
73babcsy@gmail.com
73babcsy@gmail.com
Szolnoki hölgyet kényesztetnék átlagos pasi átlagos mérettel
sziasztok csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére vagy elhanyagolt lányok asszonyok keressenek heves megyéből
3.-nak keresünk lányt 19 és 27 év között Budapest és Pest megyéből. ÁPOLTSÁG fontos. belső levelet küldjetek.
Még mindíg keresünk!
Kizárólag Csongrád megyei 27-40 év közötti ápolt, kedves, intelligens, határozott, gyengéd, de férfias házibarátot keresünk a párommal (én 26 (nő), ő 41(ffi))! Hosszú távú hármas kapcsolatra gondoltunk!! Legyen időd erre a kapcsolatra!!!Nekünk már volt alkalmunk többször kipróbálni és nagyon élveztük!
Somogy megyei 32 éves férfi Pár vagy nem független Hölgy barátja lenne altgr@citromail.hu
Szia Édes Husi! Szívesen megismernélek! Méretem 20/6-os.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 19. kedd 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 19. kedd 14:54
Törölt felhasználó (732267)
VIP

Sziasztok! Én 180 centi, 98 kilo, 36 éves vagyok. Budapestről vagy környékéről keresek olyan magas pasit , aki az átlagosnál nagyobb mérettel rendelkezik. Vannak itt képeim.
73babcsy@gmail.com
73babcsy@gmail.com
HELLO UJRA!pasit keresek holnapra közel 30 hoz,vagy 30 utánit, szabolcs megyében sűrgős ,ha megbizható egész éjjelre.Lakás vagy szoba szükséges,esetleg autó.Én molett fehérbörű nagymellü,nagy farú,fehérbörü nő vok.
elérhetőség:eva1591@windowslive.com
elérhetőség:eva1591@windowslive.com
HOSSZÚTÁVÚRA KERESEK SZERETŐT SZABOLCSBAN,MEGBIZHATÓ 30 AST---
MSN. EVA1591@WINDOWSLIVE.COM
MSN. EVA1591@WINDOWSLIVE.COM
hölgyel párral ismerkednék kor alkat nem számit
Duci högyeket kényeztetnék illetve hasonlo hölgytagu párokkal ismerkednék! tyimpa@hotmail.com msn