Sziasztok!
Miskolci 32/29-es telt pár keres 2009. február 05-re párt vagy férfit egy kellemes élmény átéléséhez. Komoly érdeklődőket várunk a monirobi10@freemail.hu címünkre, ezért kérünk telefonszámot vagy arcot ábrázoló fényképet.
Sok e-mailt váltottunk mostanában, de a hirdetésünk célja nem a levelezgetés lenne, hanem a szeretkezés.
Elvárásaink az ápoltság és a diszkréció, amit természetesen mi is biztosítunk.
Várjuk jelentkezésedet, reméljük veled szerezhetünk tapasztalatot a 3-as vagy 4-as szex terén!
Miskolci 32/29-es telt pár keres 2009. február 05-re párt vagy férfit egy kellemes élmény átéléséhez. Komoly érdeklődőket várunk a monirobi10@freemail.hu címünkre, ezért kérünk telefonszámot vagy arcot ábrázoló fényképet.
Sok e-mailt váltottunk mostanában, de a hirdetésünk célja nem a levelezgetés lenne, hanem a szeretkezés.
Elvárásaink az ápoltság és a diszkréció, amit természetesen mi is biztosítunk.
Várjuk jelentkezésedet, reméljük veled szerezhetünk tapasztalatot a 3-as vagy 4-as szex terén!
Nyiregyháza környéki 178 cm magas 95 kg 37 éves ápolt jól szituált férfi keres hölgyet szabad idő kellemes eltöltéséhez,vagy párokhoz csatlakozna.Búvóhely van,utazni tudok.
Hello ! holnapra , vagy szombat estére, keresek"nyalógépet" cserébe kényeztetem szájjal ) Szöveg a régi,szabolcs megye kóklerek kamusok kiméljenek meg légyszives,csak komolyat...én molett vok 30 as.Te légy közel 30 hoz vagy azon túli, fehér börü mint én,nekem nagy farom mellem van neked inkább ne ) kocsi jó ha van.
elérhetőség msn:eva1591@windowslive.com
sziasztok,
párokkal ismerkednénk
msn címünk: zagyvai@freemail.hu
párokkal ismerkednénk

msn címünk: zagyvai@freemail.hu

Vasárnapi levezetö 4-es gabalyodásra keresünk debrecen közeli párt... hely van! Ápoltság, igényesség fontos! Mi 34-39 pár vagyunk! Szolo pasik no!!!! Bi kizárt, csak párcsere!!! csutoka@hotmail.com
Telt husis hölgynek lennék szeretöje hosszab távra hely kellene utazni tudok! tyimpa@hotmail.com msn
Hello !holnap kora estére keresek"nyalógépet" cserébe kényeztetem szájjal ) Szöveg a régi,szabolcs megye kóklerek kamusok kiméljenek meg légyszives,csak komolyat...én molett vok 30 as.Te légy közel 30 hoz vagy azon túli, fehér börü mint én,nekem nagy farom mellem van neked inkább ne ) kocsi jó ha van.
31-38 házaspár vagyunk duci mackós hölgyel párral ismerkednénk
szia INRON én 26 vagyok egerböl sokat járok bp re ha gondolod írj minden kedves hölgyet várok kényeztetésre vagy párokhoz beszálnék balintka01@vipmail.hu
max 23 éves korig keresünk borotvált közepes vagy kicsi intim mérettel rendelkező fiút a lány örömére, budapesten és és környékén. ápoltság fontos , mi 20/L és 22/F évesek vagyunk. teljes alakos képet és bemutatkozó levelet kérünk a symbinokia@citromail.hu címre. a farkadról is mellékeljél

duci mackós házaspár vagyunk hölgyel párral ismerkednénk
Még mindig keresünk!
Kizárólag Csongrád megyei 27-40 év közötti ápolt, kedves, intelligens, határozott, gyengéd, de férfias házibarátot keresünk a párommal (én 26 (nő), ő 41(ffi))! Hosszú távú hármas kapcsolatra gondoltunk!! Legyen időd erre a kapcsolatra!!!
....hozzátennénk még azt is, hogy mielőtt írsz tisztázd magadban mennyire komolyak a szándékaid.
mail:pasit3nak@gmail.com
Kizárólag Csongrád megyei 27-40 év közötti ápolt, kedves, intelligens, határozott, gyengéd, de férfias házibarátot keresünk a párommal (én 26 (nő), ő 41(ffi))! Hosszú távú hármas kapcsolatra gondoltunk!! Legyen időd erre a kapcsolatra!!!
....hozzátennénk még azt is, hogy mielőtt írsz tisztázd magadban mennyire komolyak a szándékaid.
Duci högyeket kényeztetnék illetve hasonlo hölgytagu párokkal ismerkednék! tyimpa@hotmail.com msn
hölgyel párral ismerkednék kor alkat nem számit
HOSSZÚTÁVÚRA KERESEK SZERETŐT SZABOLCSBAN,MEGBIZHATÓ 30 AST---
MSN. EVA1591@WINDOWSLIVE.COM
MSN. EVA1591@WINDOWSLIVE.COM
HELLO UJRA!pasit keresek holnapra közel 30 hoz,vagy 30 utánit, szabolcs megyében sűrgős ,ha megbizható egész éjjelre.Lakás vagy szoba szükséges,esetleg autó.Én molett fehérbörű nagymellü,nagy farú,fehérbörü nő vok.
elérhetőség:eva1591@windowslive.com
elérhetőség:eva1591@windowslive.com
Szia Édes Husi! Szívesen megismernélek! Méretem 20/6-os.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 19. kedd 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 19. kedd 14:54
Törölt felhasználó (732267)
VIP

Sziasztok! Én 180 centi, 98 kilo, 36 éves vagyok. Budapestről vagy környékéről keresek olyan magas pasit , aki az átlagosnál nagyobb mérettel rendelkezik. Vannak itt képeim.
73babcsy@gmail.com
73babcsy@gmail.com
Somogy megyei 32 éves férfi Pár vagy nem független Hölgy barátja lenne altgr@citromail.hu
Még mindíg keresünk!
Kizárólag Csongrád megyei 27-40 év közötti ápolt, kedves, intelligens, határozott, gyengéd, de férfias házibarátot keresünk a párommal (én 26 (nő), ő 41(ffi))! Hosszú távú hármas kapcsolatra gondoltunk!! Legyen időd erre a kapcsolatra!!!Nekünk már volt alkalmunk többször kipróbálni és nagyon élveztük!
Kizárólag Csongrád megyei 27-40 év közötti ápolt, kedves, intelligens, határozott, gyengéd, de férfias házibarátot keresünk a párommal (én 26 (nő), ő 41(ffi))! Hosszú távú hármas kapcsolatra gondoltunk!! Legyen időd erre a kapcsolatra!!!Nekünk már volt alkalmunk többször kipróbálni és nagyon élveztük!
3.-nak keresünk lányt 19 és 27 év között Budapest és Pest megyéből. ÁPOLTSÁG fontos. belső levelet küldjetek.