Még mindig keresünk!
Kizárólag Csongrád megyei 27-40 év közötti ápolt, kedves, intelligens, határozott, gyengéd, de férfias házibarátot keresünk a párommal (én 26 (nő), ő 41(ffi))! Hosszú távú hármas kapcsolatra gondoltunk!! Legyen időd erre a kapcsolatra!!!
....hozzátennénk még azt is, hogy mielőtt írsz tisztázd magadban mennyire komolyak a szándékaid.
mail:pasit3nak@gmail.com
Kizárólag Csongrád megyei 27-40 év közötti ápolt, kedves, intelligens, határozott, gyengéd, de férfias házibarátot keresünk a párommal (én 26 (nő), ő 41(ffi))! Hosszú távú hármas kapcsolatra gondoltunk!! Legyen időd erre a kapcsolatra!!!
....hozzátennénk még azt is, hogy mielőtt írsz tisztázd magadban mennyire komolyak a szándékaid.
mail:pasit3nak@gmail.com
duci mackós házaspár vagyunk hölgyel párral ismerkednénk
max 23 éves korig keresünk borotvált közepes vagy kicsi intim mérettel rendelkező fiút a lány örömére, budapesten és és környékén. ápoltság fontos , mi 20/L és 22/F évesek vagyunk. teljes alakos képet és bemutatkozó levelet kérünk a symbinokia@citromail.hu címre. a farkadról is mellékeljél

szia INRON én 26 vagyok egerböl sokat járok bp re ha gondolod írj minden kedves hölgyet várok kényeztetésre vagy párokhoz beszálnék balintka01@vipmail.hu
31-38 házaspár vagyunk duci mackós hölgyel párral ismerkednénk
Hello !holnap kora estére keresek"nyalógépet" cserébe kényeztetem szájjal ) Szöveg a régi,szabolcs megye kóklerek kamusok kiméljenek meg légyszives,csak komolyat...én molett vok 30 as.Te légy közel 30 hoz vagy azon túli, fehér börü mint én,nekem nagy farom mellem van neked inkább ne ) kocsi jó ha van.
elérhetőség msn:eva1591@windowslive.com
Telt husis hölgynek lennék szeretöje hosszab távra hely kellene utazni tudok! tyimpa@hotmail.com msn
Vasárnapi levezetö 4-es gabalyodásra keresünk debrecen közeli párt... hely van! Ápoltság, igényesség fontos! Mi 34-39 pár vagyunk! Szolo pasik no!!!! Bi kizárt, csak párcsere!!! csutoka@hotmail.com
sziasztok,
párokkal ismerkednénk
msn címünk: zagyvai@freemail.hu
párokkal ismerkednénk

msn címünk: zagyvai@freemail.hu

Hello ! holnapra , vagy szombat estére, keresek"nyalógépet" cserébe kényeztetem szájjal ) Szöveg a régi,szabolcs megye kóklerek kamusok kiméljenek meg légyszives,csak komolyat...én molett vok 30 as.Te légy közel 30 hoz vagy azon túli, fehér börü mint én,nekem nagy farom mellem van neked inkább ne ) kocsi jó ha van.
Nyiregyháza környéki 178 cm magas 95 kg 37 éves ápolt jól szituált férfi keres hölgyet szabad idő kellemes eltöltéséhez,vagy párokhoz csatlakozna.Búvóhely van,utazni tudok.
Sziasztok!
Miskolci 32/29-es telt pár keres 2009. február 05-re párt vagy férfit egy kellemes élmény átéléséhez. Komoly érdeklődőket várunk a monirobi10@freemail.hu címünkre, ezért kérünk telefonszámot vagy arcot ábrázoló fényképet.
Sok e-mailt váltottunk mostanában, de a hirdetésünk célja nem a levelezgetés lenne, hanem a szeretkezés.
Elvárásaink az ápoltság és a diszkréció, amit természetesen mi is biztosítunk.
Várjuk jelentkezésedet, reméljük veled szerezhetünk tapasztalatot a 3-as vagy 4-as szex terén!
Miskolci 32/29-es telt pár keres 2009. február 05-re párt vagy férfit egy kellemes élmény átéléséhez. Komoly érdeklődőket várunk a monirobi10@freemail.hu címünkre, ezért kérünk telefonszámot vagy arcot ábrázoló fényképet.
Sok e-mailt váltottunk mostanában, de a hirdetésünk célja nem a levelezgetés lenne, hanem a szeretkezés.
Elvárásaink az ápoltság és a diszkréció, amit természetesen mi is biztosítunk.
Várjuk jelentkezésedet, reméljük veled szerezhetünk tapasztalatot a 3-as vagy 4-as szex terén!
mackós pasi vagyok hölgyel párral ismerkednék
hasonló alkatú hölgyel ismerkednénk
Szia!
Hosszútávú, laza kapcsolatra keresek egy bp.-i/Pest m.-i 30-45 éves hölgyet!
Pest m.-i nem függ. ffi. (41é/178cm/97kg) vagyok. Ápoltság és diszkréció!
email: sony309@gmail.com
Üdv
Attila
Hosszútávú, laza kapcsolatra keresek egy bp.-i/Pest m.-i 30-45 éves hölgyet!
Pest m.-i nem függ. ffi. (41é/178cm/97kg) vagyok. Ápoltság és diszkréció!
email: sony309@gmail.com
Üdv
Attila
Pécs környékéről keresek szex imádó nőket! 18-TÓL AKÁR 60-IG! 20 éves 185 centi magas 80 kg srác vagyok.
17/6 os mérettel!!!
Írjatok bátran, válaszolni fogok!!!!
e-mail: exfree@freemail.hu
17/6 os mérettel!!!
Írjatok bátran, válaszolni fogok!!!!
e-mail: exfree@freemail.hu
Sziasztok!Heves-megyei francia kedvelő hölgyet keresnék!
telt,nagycicis csinos hölgyet nyelvvel kényeztetnék..35 éves jóképű,diszkrét férfi vagyok.
30as pár vagyunk Zalából, és Párt keresünk 6.ára, kellemes környezetű lakásunkban, Kérjük csak komoly szándékú valós pár jelentkezzen, fényképpel, elérhetőséggel. Nem vagyunk modell alkatúak, képeket adatlapunkon találtok.
Nyxomatékosan megkérünk mindenkit, csak komoly szándékú,és utazni tudó párként irjanak,és fotót mellékeljenek, valamint elérhetőséget. köszönjük: Niky&Ernő
dj.seny@freemail.hu
Nyxomatékosan megkérünk mindenkit, csak komoly szándékú,és utazni tudó párként irjanak,és fotót mellékeljenek, valamint elérhetőséget. köszönjük: Niky&Ernő
dj.seny@freemail.hu

Sziasztok! 37.183.99 pasi vagyok 17,5x7 intim mérettel veszprém megyét jérom rendeszeresen, van olyan hölgy akit érdekelnék?