sziasztok hevesmegyei pár vagyunk helye van de ha nálad is lehet akkor oké párok és fiuk jelenkezését várjuk msn cim dragony83@freemail.hu
Sziasztok! Kizárólag Csongrád megyei 27-40 év közötti ápolt, kedves, intelligens, határozott, gyengéd, de férfias házibarátot keresünk a párommal (én 26 (nő), ő 41(ffi)Hosszú távú hármas kapcsolatra gondoltunk!! Legyen időd erre a kapcsolatra!!!
....hozzátennénk még azt is, hogy mielőtt írsz tisztázd magadban mennyire komolyak a szándékaid.
mail:pasit3nak@gmail.com
....hozzátennénk még azt is, hogy mielőtt írsz tisztázd magadban mennyire komolyak a szándékaid.
Imádom a duci nöket kényeztetni!Ehhez keresnék holnap este ráérö duci hölgyet esetleg hasonlo hölgytagu párt!Hely kellene utazni tudok!tyimpa@hotmail.com msn
Hölgyeim!
Ma estére keresek egy nagyon duci hölgyet, egy kis laza kényeztetésre! Egy bp-i, mackós pasi vagyok.
Ma estére keresek egy nagyon duci hölgyet, egy kis laza kényeztetésre! Egy bp-i, mackós pasi vagyok.
szia msn cimem fekezoli@hotmail.com vegyél fel!
(Ez egy válasz husinyuszi üzenetére (2010. 02. 28. vasárnap 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 28. vasárnap 19:03

Keresem azt az őszinte,komoly,ápolt,érzéki,40-es fejben is érett férfit,aki kedveli a duci idomokat,és érett 47 éves pesti nővel,tartós laza,vagy baráti kapcsolatot létesitene.

Hétvégére keresek partnert,intelligens,jóképű,sőtét hajú,talán szemű,fehérbőrű férfi személyében.Én molett szabolcsi nő vok ,helyem nincs.
msn-eva1591@windowslive.com
msn-eva1591@windowslive.com
szia ha gondolod keress meg a szatri29@freemail.hu msn cimen!?
Addig is puszika mindenhová!!!! Rics (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 03. szerda 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 03. szerda 18:54
Addig is puszika mindenhová!!!! Rics (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 03. szerda 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (460793)

Fiatal, meglehetősen duci, intelligens, és mindemellett komoly libidóval rendelkező lány, komolytalan kapcsolatra? Valaki?

Fiatal, meglehetősen duci, intelligens, és mindemellett komoly libidóval rendelkező lány, komolytalan kapcsolatra? Valaki?

szia zoli vagyok 38 éves szeretnélek meg ismerni! irj fekezoli@hotmail.com
(Ez egy válasz husinyuszi üzenetére (2010. 02. 28. vasárnap 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 28. vasárnap 19:03

Keresem azt az őszinte,komoly,ápolt,érzéki,40-es fejben is érett férfit,aki kedveli a duci idomokat,és érett 47 éves pesti nővel,tartós laza,vagy baráti kapcsolatot létesitene.

Sziasztok! Kizárólag Csongrád megyei 27-40 év közötti ápolt, kedves, intelligens, határozott, gyengéd, de férfias házibarátot keresünk a párommal (én 26 (nő), ő 41(ffi))! Hosszú távú hármas kapcsolatra gondoltunk!! Legyen időd erre a kapcsolatra!!!
bi hölgyel ismerkednék
Telt duci hölgyeket keresnék akiket hosszabb távon kényeztethetnék!ESEtleg duci hölgytagu pár?tyimpa@hotmail.com msn
ninja lehet rólam leszállni...
SZIA
Debrecenbe utaznék pénteken,oda felé keresek akár debreceni pasit aki elvinne...elintézve dolgomat vele tőlteném az éjszakát másnapig.Amit ő old meg...
msn-eva1591@windowslive.com --------szabolcsi vok
Debrecenbe utaznék pénteken,oda felé keresek akár debreceni pasit aki elvinne...elintézve dolgomat vele tőlteném az éjszakát másnapig.Amit ő old meg...
msn-eva1591@windowslive.com --------szabolcsi vok
engem érdekel...
35 éves jóképű férfi vagyok..
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 02. 27. szombat 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 27. szombat 18:58

Törölt felhasználó (460793)

Debreceni, 35 éves pasi kényeztetne hölgyet.
lányok asszonyok hol vagytok?

Kaposvári molett,duci,idős hölgyet keresek szexkapcsolatra.
Hello...JÖVÖHÉTRE VALAKI KORA ESTÉRE ,HÉTKÖZNAPRA.....NÉHÁNY KELLEMES ÓRÁRA..szabolcsból
elérhetőségem a szokásos,msn
eva1591@windowslive.com
elérhetőségem a szokásos,msn
eva1591@windowslive.com