bi hölgyel ismerkednék
Telt duci hölgyeket keresnék akiket hosszabb távon kényeztethetnék!ESEtleg duci hölgytagu pár?tyimpa@hotmail.com msn
ninja lehet rólam leszállni...
SZIA
Debrecenbe utaznék pénteken,oda felé keresek akár debreceni pasit aki elvinne...elintézve dolgomat vele tőlteném az éjszakát másnapig.Amit ő old meg...
msn-eva1591@windowslive.com --------szabolcsi vok
Debrecenbe utaznék pénteken,oda felé keresek akár debreceni pasit aki elvinne...elintézve dolgomat vele tőlteném az éjszakát másnapig.Amit ő old meg...
msn-eva1591@windowslive.com --------szabolcsi vok
engem érdekel...
35 éves jóképű férfi vagyok..
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 02. 27. szombat 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 27. szombat 18:58

Törölt felhasználó (460793)

Fiatal, meglehetősen duci, intelligens, és mindemellett komoly libidóval rendelkező lány, komolytalan kapcsolatra? Valaki?

Debreceni, 35 éves pasi kényeztetne hölgyet.
lányok asszonyok hol vagytok?
Keresem azt az őszinte,komoly,ápolt,érzéki,40-es fejben is érett férfit,aki kedveli a duci idomokat,és érett 47 éves pesti nővel,tartós laza,vagy baráti kapcsolatot létesitene.

Kaposvári molett,duci,idős hölgyet keresek szexkapcsolatra.
Hello...JÖVÖHÉTRE VALAKI KORA ESTÉRE ,HÉTKÖZNAPRA.....NÉHÁNY KELLEMES ÓRÁRA..szabolcsból
elérhetőségem a szokásos,msn
eva1591@windowslive.com
elérhetőségem a szokásos,msn
eva1591@windowslive.com
izgi....
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 02. 27. szombat 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Fiatal, meglehetősen duci, intelligens, és mindemellett komoly libidóval rendelkező lány, komolytalan kapcsolatra? Valaki?

Szia!Honnan vagy?

Telt-molett hölgyet , párt , esetleg bi-párt keresnék Györ vagy környékén egykis perverziotok van mégjobb Adatlapom a társkeresöben
Sziasztok! Kizárólag Csongrád megyei 27-40 év közötti ápolt, kedves, intelligens, határozott, gyengéd, de férfias házibarátot keresünk a párommal (én 26 (nő), ő 41(ffi))! Hosszú távú hármas kapcsolatra gondoltunk!! Legyen időd erre a kapcsolatra!!!
....hozzátennénk még azt is, hogy mielőtt írsz tisztázd magadban mennyire komolyak a szándékaid.
mail:pasit3nak@gmail.com
....hozzátennénk még azt is, hogy mielőtt írsz tisztázd magadban mennyire komolyak a szándékaid.
mail:pasit3nak@gmail.com
ducika nönek lennék hosszabb távra a szeretöje! esetleg duci párnak a hazi baratha! tyimpa@hotmail.com msn
hölgyel ismerkednék kor alkat nem számít
SZIASZTOK!!!!!!!mára, vagy holnapra.. kellene nekem egy pasi szabolcsban,kizárolag minőségi szexre egész éjjelre akár,Én középkorú,fehérbőrű , molett, nagymellű nő vok,te légy jóképü ,intelligens,szintén hasonló bőrszinű,kocsival rendelkező,jó teher birású ágyról légyszives gondoskodj elérhetőség:msn:eva1591@windowslive.com) CSAK KOMOLY JELENTKEZŐK KERESSENEK,KÉPET SENKINEK SEHOVÁ NEM KÜLDÖK:(
Szia Édes Duci Lány! Szívesen kényeztetenélek komolytalan kapcsolatban...tabuk nincsenek...Imádom a húsis bájakat, élvezeteket... méretem 20/6-os.
mail: w.max@citromail.hu (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 02. 25. csütörtök 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 25. csütörtök 08:47
mail: w.max@citromail.hu (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 02. 25. csütörtök 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia Feketelány!
Én még mindig szívesen játszanék veled!
mailom: w.max@citromail.hu (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 02. 25. csütörtök 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 25. csütörtök 08:11
Én még mindig szívesen játszanék veled!
mailom: w.max@citromail.hu (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 02. 25. csütörtök 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (732267)

Sziasztok! Én 180 centi, 98 kilo, 36 éves vagyok. Budapestről vagy környékéről keresek olyan magas pasit , aki az átlagosnál nagyobb mérettel rendelkezik.
73babcsy@gmail.com
73babcsy@gmail.com