Sziasztok! Keresek egy párt aki szívesen venné egy hetero pasi közeledését a hölgy tag felé, vagy magányos hölgyet. 182/33/86 paraméterekkel rendelkezem,, az intim szférám borotvált, 17/6 méretű, széles makkal. Utazni tudok!
MSN/mail: galippo@citromail.hu Fotók itt a gg-n és a társkereső oldalon.
MSN/mail: galippo@citromail.hu Fotók itt a gg-n és a társkereső oldalon.
duci mackós házaspár vagyunk hölgyel párral ismerkednénk
Szexet keresek hétvégére szabolcs megyében,molett,középkorú nő vagyok.Keress itt..belső levelen TALÁN OLYAN IS VAN AKI ,KOMOLYAN IS GONDOLJA NEM CSAK HIRDETÉST NYOM FEL..
Szeretem ha egy nön van mit kényeztetni!Ehhez keresem duci hölgy partneremet! tyimpa@hotmail.com msn
Molett szabolcsi nő telhetetlen 30 as nő vagyok, férfit keresek szexre péntek ill,szombatra ,akár hosszútávra is.. helyem nincs.
msn
eva1591@windowslive.com
msn
eva1591@windowslive.com
Szexet keresek hétvégére szabolcs megyében,molett,középkorú nő vagyok.Keress itt..belső levelen
Sziasztok!
Duci hölgyet keresek laza kapcsolatra, vagy ilyen hölgytagú párhoz csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére!
Magas, nagydarab, pocakos, hetero pasi vagyok.
globaltec@freemail.hu
Duci hölgyet keresek laza kapcsolatra, vagy ilyen hölgytagú párhoz csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére!
Magas, nagydarab, pocakos, hetero pasi vagyok.
globaltec@freemail.hu
Szexet keresek hétvégére szabolcs megyében,molett,középkorú nő vagyok.Keress itt..belső levelen
Sziasztok!
Dúskeblű, csinos, ápolt hölgyeket kényeztetnék.De lehet teltebb is. Az idősebb korosztályt nagyon szeretem.
Én 26éves 183cm 94kg vagyok.
Várom 25 és 40 közötti hölyek válaszát. Nyíregyháza és környéke vagy Miskolc és környéke!
E-mail: cakkos84@hotmail.com
Msn: cakkos84@hotmail.com
Nem fogjátok megbánni!
Helyet sajnos nem tudok!
Autóm van és utazni is tudok!
Dúskeblű, csinos, ápolt hölgyeket kényeztetnék.De lehet teltebb is. Az idősebb korosztályt nagyon szeretem.
Én 26éves 183cm 94kg vagyok.
Várom 25 és 40 közötti hölyek válaszát. Nyíregyháza és környéke vagy Miskolc és környéke!
E-mail: cakkos84@hotmail.com
Msn: cakkos84@hotmail.com
Nem fogjátok megbánni!
Helyet sajnos nem tudok!
Autóm van és utazni is tudok!
Duci,molett hölgyet keresek Kaposvárról.Helyem van

Molett szabolcsi nő vagyok,férfit keresek szexre helyem nincs.
msn
eva1591@windowslive.com
msn
eva1591@windowslive.com
31/35 éves duci pár keres baráti és szexkapcsolatra, vagyis hosszú távra, egy megbízható, kedves, hasonló korú pasit. Képet küldjetek
Budapest és környéke. par7478@citromail.hu

Sziasztok! Kizárólag Csongrád megyei 27-40 év közötti ápolt, kedves, intelligens, határozott, gyengéd, de férfias házibarátot keresünk a párommal (én 26 (nő), ő 41(ffi)Hosszú távú hármas kapcsolatra gondoltunk!! Legyen időd erre a kapcsolatra!!!
....hozzátennénk még azt is, hogy mielőtt írsz tisztázd magadban mennyire komolyak a szándékaid.
mail:pasit3nak@gmail.com
....hozzátennénk még azt is, hogy mielőtt írsz tisztázd magadban mennyire komolyak a szándékaid.
mail:pasit3nak@gmail.com
sziasztok én egy 28éves 173 magas 77kg csaj vagyok partnerem keresem
Sziasztok! Duci csajt keresek! Imádom az orálszexet,szívesen izgatom föl nyelvel a duci csajokat!Kamcsin megnézhetsz!Írj!
Sziasztok!
31/35 éves duci pár keres baráti és szexkapcsolatra hasonló korú párt, Budapest és környékéről.
par7478@citromail.hu
31/35 éves duci pár keres baráti és szexkapcsolatra hasonló korú párt, Budapest és környékéről.
par7478@citromail.hu
házaspár vagyunk hölgyel párral ismerkednénk
Nagy testü duci hölgyeket kényeztetnék illetve hasonlo hölgytagu párokat! tyimpa@hotmail.com msn
Sziasztok
BP-i nemfüggetlen pasi vagyok keresek duci hölgyet vagy párhoz csatlakoznék 65-ig .
BP-i nemfüggetlen pasi vagyok keresek duci hölgyet vagy párhoz csatlakoznék 65-ig .
Bp-i 22 éves borotvált pár keres harmadiknak lányt mindkét fél örömére vagy max. 22 éves korig helyes srácot a lány örömére. jelentkezni belső levélben, email címmel
fiúk: nem érdekel a levélben hogy nagy a farkatok, mit dolgoztok !
fiúk: nem érdekel a levélben hogy nagy a farkatok, mit dolgoztok !