Elfelejtettem helyünk van
Sziasztok somogy megyei 34-38 éves Pár keresi Pár vagy lány férfi barátságát hosszútávon emaileket várunk képpel suzukig@freemail.hu
holnap Budapeströl reggel 9-kor Nográdba utazom pontosaban Felsőpeténybe és vissza kb 2-3 óra mulva ha van olyan házaspár vagy hölgy aki elkisérne szivesen elviszem, minden lehetséges
válasz belső levélben!!

válasz belső levélben!!
Sziasztok !
Házaspár szeretkezését szívesen végignézném élőben ,aztán a helyezet hozná többit Akár szabadban,autóban is , 35-50 év körül. Alkat nem, szimpátia lényeges.Én 29 174 70 F.v.ok , keleti országrész. baalas@freemail.hu
Üdv
Házaspár szeretkezését szívesen végignézném élőben ,aztán a helyezet hozná többit Akár szabadban,autóban is , 35-50 év körül. Alkat nem, szimpátia lényeges.Én 29 174 70 F.v.ok , keleti országrész. baalas@freemail.hu
Üdv
Sziasztok én egy zalai független férfi vagyok,és keresek egy partnert akár hosszú távra is.

Sziasztok somogy megyei 32éves férfi Pár vagy Hölgy barátja lenne hosszútávon írjatok bátran mindenkinek válaszolok somogy-fejér-veszprém megye jöhet szóba de távolabb is ok altgr@citromail.hu Írjatok Köszi
Sziasztok!
Bp-i 30-as,magas,vékony ffi vagyok,telt,duci hölgy ismeretségét keresem,hosszú távú laza kapcsolatra
wakatyaka@gmail.com
Bp-i 30-as,magas,vékony ffi vagyok,telt,duci hölgy ismeretségét keresem,hosszú távú laza kapcsolatra
wakatyaka@gmail.com
Sziasztok! 29/31 éves molett pár még mindig párral ismerkedne. Csak fényképes levelekre válaszolunk. cím.: rizibizi110@freemail.hu
33 éves igényes sportos srác Hölgy partnert keres hosszú távra.Esetleg párokhoz is csatlakoznék.
Távolság nem akadály!!!
Email: diszkret76@gmail.com
Távolság nem akadály!!!
Email: diszkret76@gmail.com
bp-i telt 30-as pár vunk a lány nagyfenekü nagymellü vastag combu a ffi nagydb erösen szöröstestü.part keresünk bp-röl esetleg közvetlen közeléböl esetleg ffit szolo ffinél nagy méret és vagy sok geci feltétel ill higiénia hely szükséges csak esti idöpont jo kukkolot is keresünk jelentkezés emailben képpel mertezigyjo@freemail.hu
SZiasztok! Hasonló alkatu parral ismerkednénk. rizibizi110@freemail.hu
Sziasztok! Még mindig keresünk! Kizárólag Csongrád megyei [b]27-40 év közötti [/b]ápolt, kedves, intelligens, határozott, gyengéd, de férfias házibarátot keresünk a párommal (én 26 (nő), ő 41(ffi)Hosszú távú hármas kapcsolatra gondoltunk!! Legyen időd erre a kapcsolatra!!!
....hozzátennénk még azt is, hogy mielőtt írsz tisztázd magadban mennyire komolyak a szándékaid.Mi tudjuk mit szeretnénk
mail:pasit3nak@gmail.com
....hozzátennénk még azt is, hogy mielőtt írsz tisztázd magadban mennyire komolyak a szándékaid.Mi tudjuk mit szeretnénk
mail:pasit3nak@gmail.com
Sziasztok! Enyhén molett házaspár vagyunk mindkettőjük örömére, keresünk bi beállitotságú hölgyet, lányt max 35 éves korig Esztergom környékéről.(szívesen ismerkednénk párokkal is a férfi bi kizárva)
A leveleket ide várjuk: egomipar24@gmail.com
A leveleket ide várjuk: egomipar24@gmail.com
Sziasztok
Bp-i 36 éves nemfüggetlenként ismerkednék duci hölgyel vagy párhoz csatlakoznék
Bp-i 36 éves nemfüggetlenként ismerkednék duci hölgyel vagy párhoz csatlakoznék
csütörtökön megyek Tapolca-Diszelre reggel, Budapestről indulok, szivesen vinnék magammal egy hölgyet is.
reggel 10kor indulok és 3kor jövök vissza
belsö levélben lehet fotóval jelenkezni
már volt olyan csaj aki kiderült hogy pasi a randinál ezért kérem a fotót
reggel 10kor indulok és 3kor jövök vissza
belsö levélben lehet fotóval jelenkezni

már volt olyan csaj aki kiderült hogy pasi a randinál ezért kérem a fotót

Duci nöknek lennék a szeretöje illetve hasonlo hölgytagupárnak a hazi baratja!HELY kellene utazni tudok!tyimpa@hotmail.com msn
Sziasztok! párral ismerkednénk!
Sziasztok
36 éves nemfüggetlenként ismerkednék duci hölgyel vagy párhoz csatlakoznék
36 éves nemfüggetlenként ismerkednék duci hölgyel vagy párhoz csatlakoznék
30-38 duci mackós pár vagyunk párral ismerkednénk
Sziasztok! Miskolci 30-as férfi keres hölgyet vagy párt eseménydús szexuális élmények szerzése céljából. Nem vagyok független, de a feleségem támogatja ezen irányú törekvésemet. Kor és alkat nem számít, ami fontos, hogy diszkrét és ápolt legyél/legyetek. Ha felkeltettem az érdeklődésedet, akkor kérlek írj a nyaridam@freemail.hu címemre. Minden levélre válaszolok! Ádám