Sziasztok én egy zalai független férfi vagyok,és keresek egy partnert akár hosszú távra is.

Sziasztok somogy megyei 32éves férfi Pár vagy Hölgy barátja lenne hosszútávon írjatok bátran mindenkinek válaszolok somogy-fejér-veszprém megye jöhet szóba de távolabb is ok altgr@citromail.hu Írjatok Köszi
Sziasztok!
Bp-i 30-as,magas,vékony ffi vagyok,telt,duci hölgy ismeretségét keresem,hosszú távú laza kapcsolatra
wakatyaka@gmail.com
Bp-i 30-as,magas,vékony ffi vagyok,telt,duci hölgy ismeretségét keresem,hosszú távú laza kapcsolatra
wakatyaka@gmail.com
Sziasztok! 29/31 éves molett pár még mindig párral ismerkedne. Csak fényképes levelekre válaszolunk. cím.: rizibizi110@freemail.hu
33 éves igényes sportos srác Hölgy partnert keres hosszú távra.Esetleg párokhoz is csatlakoznék.
Távolság nem akadály!!!
Email: diszkret76@gmail.com
Távolság nem akadály!!!
Email: diszkret76@gmail.com
bp-i telt 30-as pár vunk a lány nagyfenekü nagymellü vastag combu a ffi nagydb erösen szöröstestü.part keresünk bp-röl esetleg közvetlen közeléböl esetleg ffit szolo ffinél nagy méret és vagy sok geci feltétel ill higiénia hely szükséges csak esti idöpont jo kukkolot is keresünk jelentkezés emailben képpel mertezigyjo@freemail.hu
SZiasztok! Hasonló alkatu parral ismerkednénk. rizibizi110@freemail.hu
Sziasztok! Még mindig keresünk! Kizárólag Csongrád megyei [b]27-40 év közötti [/b]ápolt, kedves, intelligens, határozott, gyengéd, de férfias házibarátot keresünk a párommal (én 26 (nő), ő 41(ffi)Hosszú távú hármas kapcsolatra gondoltunk!! Legyen időd erre a kapcsolatra!!!
....hozzátennénk még azt is, hogy mielőtt írsz tisztázd magadban mennyire komolyak a szándékaid.Mi tudjuk mit szeretnénk
mail:pasit3nak@gmail.com
....hozzátennénk még azt is, hogy mielőtt írsz tisztázd magadban mennyire komolyak a szándékaid.Mi tudjuk mit szeretnénk
mail:pasit3nak@gmail.com
Sziasztok! Enyhén molett házaspár vagyunk mindkettőjük örömére, keresünk bi beállitotságú hölgyet, lányt max 35 éves korig Esztergom környékéről.(szívesen ismerkednénk párokkal is a férfi bi kizárva)
A leveleket ide várjuk: egomipar24@gmail.com
A leveleket ide várjuk: egomipar24@gmail.com
Sziasztok
Bp-i 36 éves nemfüggetlenként ismerkednék duci hölgyel vagy párhoz csatlakoznék
Bp-i 36 éves nemfüggetlenként ismerkednék duci hölgyel vagy párhoz csatlakoznék
csütörtökön megyek Tapolca-Diszelre reggel, Budapestről indulok, szivesen vinnék magammal egy hölgyet is.
reggel 10kor indulok és 3kor jövök vissza
belsö levélben lehet fotóval jelenkezni
már volt olyan csaj aki kiderült hogy pasi a randinál ezért kérem a fotót
reggel 10kor indulok és 3kor jövök vissza
belsö levélben lehet fotóval jelenkezni

már volt olyan csaj aki kiderült hogy pasi a randinál ezért kérem a fotót

Duci nöknek lennék a szeretöje illetve hasonlo hölgytagupárnak a hazi baratja!HELY kellene utazni tudok!tyimpa@hotmail.com msn
Sziasztok! párral ismerkednénk!
Sziasztok
36 éves nemfüggetlenként ismerkednék duci hölgyel vagy párhoz csatlakoznék
36 éves nemfüggetlenként ismerkednék duci hölgyel vagy párhoz csatlakoznék
30-38 duci mackós pár vagyunk párral ismerkednénk
Sziasztok! Miskolci 30-as férfi keres hölgyet vagy párt eseménydús szexuális élmények szerzése céljából. Nem vagyok független, de a feleségem támogatja ezen irányú törekvésemet. Kor és alkat nem számít, ami fontos, hogy diszkrét és ápolt legyél/legyetek. Ha felkeltettem az érdeklődésedet, akkor kérlek írj a nyaridam@freemail.hu címemre. Minden levélre válaszolok! Ádám
Senki nem akar ma este sexelni,Tolna,Baranya,Bács megyébe? Ha igen írj
Molett páral ismerkednénk hétvégén. rizibizi110@freemail.hu
Duci nöket kényeztetnék esetleg hasonlo párokat!tyimpa@hotmail.com msn
Molett páral ismerkednénk. CIM: rizibizi110@freemail,hu