Sziasztok!
Partnerem keresem hölgy személyében, 18-35 éves korig Budapest és vonzáskörzetében! 185 cm magas és 83 kg vagyok, no és 17/5.
Belső leveles üzeneteket várok!
Sziasztok
Partnerem keresem hölgy személyében, 18-35 éves korig Budapest és vonzáskörzetében! 185 cm magas és 83 kg vagyok, no és 17/5.

Sziasztok
Fiatal, kedves, de férfias, szőke, kék szemű hetero fiú vagyok. Ismerkednék közelebbről lányokkal, nőkkel Budapesten és környékén..
Teljes diszkréció adott és elvárt
Írjatok (képeim vannak fent)

Sziasztok!Párokkal ismerkednénk. Képeink vannak a GG-n.
Kizárólag Csongrád megyei 30-40 közötti intelligens, igényes, korrekt, izgalmas pasival megosztanánk az ágyunkat. Mi 27 és 41 éves együtt élő valós pár vagyunk.Rendszeres kapcsolatot szeretnénk. Tudd mit akarsz és legyen időd erre a kapcsolatra. Kedveld a telt nőket!
email:pasit3nak@gmail.com
Duci hölgytagu párral ismerkednék!tyimpa@hotmail.com msn
nincs egy duci hölgy vagy pár akihez csatlakozhatnék
házaspárral ismerkednénk
Kizárólag Csongrád megyei 30-40 közötti intelligens, igényes, korrekt, izgalmas pasival megosztanánk az ágyunkat. Mi 27 és 41 éves együtt élő valós pár vagyunk.Rendszeres kapcsolatot szeretnénk. Tudd mit akarsz és legyen időd erre a kapcsolatra. Kedveld a telt nőket!
idősebb párral hölgyel ismerkednék lényeg duci legyél
házaspárral ismerkednénk
Ha gondoljátok!: rizibizi110@freemsil.hu. Irjatok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 05. 27. csütörtök 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 27. csütörtök 08:14
Törölt felhasználó (436025)

duci mackós párral ismerkednénk
duci mackós párral ismerkednénk
Telt alkatu párokkal vagy duci hölggyel ismerkednék!hely kellene utazni tudok!tyimpa@hotmail.com msn
Lányokhoz, párokhoz örömmel csatlakoznék!
ronin85@citromail.hu
ronin85@citromail.hu
eger v miskolc környékéről ismerkednék hölgyekkel.
Sziasztok. Párokkal ismerkednénk.
Sziasztok! A párommal keresünk harmadiknak egy nagy mellű, biszex hölgyet, aki nyitott az anális szexre is. Mi 39 évesek vagyunk, van már tapasztalatunk a hármas szex terén. Nem baj, ha kezdő vagy, csak nagy mellű légy!
Mind a kettőnket borzasztóan izgatna.

duci lánnyal ismerkednék
Sziasztok!
Bp-i 30-as,magas,vékony férfi vagyok,telt,duci hölgy ismeretségét keresem,hosszú távú laza kapcsolatra
wakatyaka@gmail.com
Bp-i 30-as,magas,vékony férfi vagyok,telt,duci hölgy ismeretségét keresem,hosszú távú laza kapcsolatra
wakatyaka@gmail.com