Duci hölgytagu párral ismerkednék!tyimpa@hotmail.com msn
nincs egy duci hölgy vagy pár akihez csatlakozhatnék
házaspárral ismerkednénk
Kizárólag Csongrád megyei 30-40 közötti intelligens, igényes, korrekt, izgalmas pasival megosztanánk az ágyunkat. Mi 27 és 41 éves együtt élő valós pár vagyunk.Rendszeres kapcsolatot szeretnénk. Tudd mit akarsz és legyen időd erre a kapcsolatra. Kedveld a telt nőket!
email:pasit3nak@gmail.com
idősebb párral hölgyel ismerkednék lényeg duci legyél
házaspárral ismerkednénk
Ha gondoljátok!: rizibizi110@freemsil.hu. Irjatok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 05. 27. csütörtök 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 27. csütörtök 08:14
Törölt felhasználó (436025)

duci mackós párral ismerkednénk
Kizárólag Csongrád megyei 30-40 közötti intelligens, igényes, korrekt, izgalmas pasival megosztanánk az ágyunkat. Mi 27 és 41 éves együtt élő valós pár vagyunk.Rendszeres kapcsolatot szeretnénk. Tudd mit akarsz és legyen időd erre a kapcsolatra. Kedveld a telt nőket!
duci mackós párral ismerkednénk
Telt alkatu párokkal vagy duci hölggyel ismerkednék!hely kellene utazni tudok!tyimpa@hotmail.com msn
Lányokhoz, párokhoz örömmel csatlakoznék!
ronin85@citromail.hu
ronin85@citromail.hu
eger v miskolc környékéről ismerkednék hölgyekkel.
Sziasztok. Párokkal ismerkednénk.
Sziasztok! A párommal keresünk harmadiknak egy nagy mellű, biszex hölgyet, aki nyitott az anális szexre is. Mi 39 évesek vagyunk, van már tapasztalatunk a hármas szex terén. Nem baj, ha kezdő vagy, csak nagy mellű légy!
Mind a kettőnket borzasztóan izgatna.

duci lánnyal ismerkednék
Sziasztok!
Bp-i 30-as,magas,vékony férfi vagyok,telt,duci hölgy ismeretségét keresem,hosszú távú laza kapcsolatra
wakatyaka@gmail.com
Bp-i 30-as,magas,vékony férfi vagyok,telt,duci hölgy ismeretségét keresem,hosszú távú laza kapcsolatra
wakatyaka@gmail.com
telt duci mackós párral ismerkednénk 40es házaspár vagyunk
Elfelejtettem helyünk van
Sziasztok somogy megyei 34-38 éves Pár keresi Pár vagy lány férfi barátságát hosszútávon emaileket várunk képpel suzukig@freemail.hu
holnap Budapeströl reggel 9-kor Nográdba utazom pontosaban Felsőpeténybe és vissza kb 2-3 óra mulva ha van olyan házaspár vagy hölgy aki elkisérne szivesen elviszem, minden lehetséges
válasz belső levélben!!

válasz belső levélben!!