Sziasztok én egy Budapest környékén élő fiú vagyok Budapest környékéről vagy ről keresek lányokat ha valakit érdekel üzenjen itt vagy a zzspr@freemail.hu ra
sziasztok
remélem akit érdeklek
sziasztok

Sziasztok Szabolcs,és Hajdú megyében keresek alkalmi ill. tartós alkalmi kapcsolatot lányok,ill. párok személyében. Ha érdekellek,akkor küldj egy mailt,és megbeszéljk. E-mail.: tibor25@postafiok.hu
Sziasztok
Sziasztok

Párokkal ismerkedés???
hello kecskeméti fiatal srác hölgyet keres kapcsira....a többit talán privibe..
duci párral ismerkednék
ha úgy érzed, hogy nagyobb a popsid az átlagosnál,és szeretnéd hogy egy izmos pasi kényeztessen akkor nálam jelentkezz!
hölgyel ismerkednék kor alkat nem számit
Sziasztok! Semmi, de az tutira.
(Ez egy válasz tutika1978 üzenetére (2010. 07. 19. hétfő 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát nekem még semmi nem jött össze sosem,én már nem igen hiszek ebben az oldalban,pedig imádom a telt és a duci csajokat.Jól nézel ki nagyon a képeken
(Ez egy válasz tutika1978 üzenetére (2010. 07. 19. hétfő 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! valakinek összejöt már ezen az oldalon valami?????
Debrecen, Nyíregyháza környéki intelligens párt, hölgyet keresek. Akik bevezetnének a 3-as szex rejtelmeibe. 47 éves 175/90-es átlagos heteró férfi vagyok. Nem vagyok független ezért fontos a diszkréció, amit természetesen biztosítok én is. Viszont ha bejövünk egymásnak akár többször is találkozhatunk. Helyem nincs, de panzió megoldható, autóm van, utazni tudok. Elérhetőségem: sony11@citromail.hu. Szóló hölgy is és minden megoldás érdekel!!!
Sziasztok!
Duci, telt párhoz csatlakoznék, kizárólag csak a hölgy örömére.
globaltec@freemail.hu
Duci, telt párhoz csatlakoznék, kizárólag csak a hölgy örömére.
globaltec@freemail.hu
hatvan környéki pár fiut keres lehet bi is 33 -tól 43-ig
Párok jelentkezését várjuk. Képek a GG-n.
szeretnék egy igazi husos nunit kényeztetni a nyelvemel s a szerszámomal mely szerintem s mások szerint is pont jo.34éves vagyok 22/6-os szerszámal,párok hoz is beszálnék szivesen.msn:lacisu@hotmail.com
Én nem tudom ebben a kategóriában vagy másban lehet egyáltalán nőket találni ezen az oldalon még sosem volt sikerem
Sziasztok..Telt hölgyet keresek a Dunántulrol..188-106-35éves pasi vagyok.. nagyfonok75@freemail.hu
Keresnék,telt vagy duci hölgyet,szexre,nagyon imádom lehetsz akár 100kg felett is
Szia!
Laza, tartós kapcsolatra keresek egy bp.-i/Pest m.-i 30-45 éves hölgyet!
Pest m.-i, nem függ. ffi. (41é/178cm/97kg) vagyok.
Ápoltság és diszkréció!
sony309@gmail.com
Üdv
Attila
Laza, tartós kapcsolatra keresek egy bp.-i/Pest m.-i 30-45 éves hölgyet!
Ápoltság és diszkréció!
sony309@gmail.com
Üdv
Attila
Szia!
Holnap délután (Dagály, július 12.) strandoláshoz (is!) keresek egy bp.-i/Pest m.-i 30-45 éves hölgyet!
Ha nem vagyunk szimpatikusak, akkor is beszélgetünk egy jót!
Ápoltság és diszkréció!
Részletek email-ben: sony309@gmail.com
Üdv
Attila
Holnap délután (Dagály, július 12.) strandoláshoz (is!) keresek egy bp.-i/Pest m.-i 30-45 éves hölgyet!
Ha nem vagyunk szimpatikusak, akkor is beszélgetünk egy jót!
Ápoltság és diszkréció!
Részletek email-ben: sony309@gmail.com
Üdv
Attila