Sziasztok
32 éves mackós pasi keres nőt, vagy hetero párt, részleteket e-mailon:
Peter776201@gmail.com
Peter776201@gmail.com
házaspár vagyunk duci mackós hasonló alkatu párral ismerkednénk
Olyan pasit vagy párt keresünk, akik komolyan gondolják azt, hogy szeretkezni akarnak és nem csak levelezni. Eddig siralmas a tapasztalatunk ezen a téren, de talán pont téged/benneteket keresünk. Ha szeretnél/szeretnétek beszállni egy 30-as párhoz, akkor jelezd/jelezzétek a monirobi10@freemail.hu címünkre. Telefonszámot kérünk és hívunk. A többit megbeszéljük szóban. Várjuk a jelentkezőket!
Sziasztok!
Molett hölgyet keresek szexpartnernek, előny a 45 év feletti életkor.
Molett hölgyet keresek szexpartnernek, előny a 45 év feletti életkor.
sziasztok
duci érett nőt, párt keresek én vékony pasi vagyok
duci érett nőt, párt keresek én vékony pasi vagyok
Szia.ha férfit kerestek:nevada2@freemail.hu
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 29. csütörtök 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 29. csütörtök 08:33
Törölt felhasználó (757125)

duci mackós pár vagyunk ismerkednénk
duci mackós pár vagyunk ismerkednénk
fiatal kecskeméti srác idösebb hölgyel ismerkedne...
Sziasztok! Mi egy 60/60 -as debreceni pár vagyunk. Keresünk 50-65-ig párt, pasit közöds programhoz. Az email cimünk: cserosgitta@citromail.hu
Sziasztok!
Párokkal ismerkednénk!!
msn címünk: zagyvai@freemail.hu
Párokkal ismerkednénk!!
msn címünk: zagyvai@freemail.hu
?
Veszprém környékén keresek 20 körüli lányt közös kellemes időtöltésre.Ha szívesen megismerkednél egy 26 éves 85kg-s barna hajú,szemű pasival,kérlek keress.Minden megoldás érdekel.....
nevem.senki@hotmail.com
nevem.senki@freemail.com
nevem.senki@hotmail.com
nevem.senki@freemail.com
duci mackós pár vagyunk 38 évesek párral ismerkednénk
Sziasztok
Peter776201@gmail.com
Peter776201@gmail.com
Sziasztok! Házaspár vagyunk mindkettőjük örömére, keresünk bi beállitotságú hölgyet, lányt max 35 éves korig Esztergom környékéről.( ismerkednénk párokkal is a férfi bi kizárva) Szóló pasit nem keresünk.
A leveleket ide várjuk: egomipar24@gmail.com
A leveleket ide várjuk: egomipar24@gmail.com
Sziasztok!
Telt hölgy tagú párt keresnénk egymás előtti, szabadtéri szexhez. Pestről és környékéről.
Telt hölgy tagú párt keresnénk egymás előtti, szabadtéri szexhez. Pestről és környékéről.
Sziasztok én egy Budapest környékén élő fiú vagyok Budapest környékéről vagy ről keresek lányokat ha valakit érdekel üzenjen itt vagy a zzspr@freemail.hu ra
sziasztok
remélem akit érdeklek
sziasztok

Sziasztok Szabolcs,és Hajdú megyében keresek alkalmi ill. tartós alkalmi kapcsolatot lányok,ill. párok személyében. Ha érdekellek,akkor küldj egy mailt,és megbeszéljk. E-mail.: tibor25@postafiok.hu
Sziasztok
Sziasztok

Párokkal ismerkedés???
hello kecskeméti fiatal srác hölgyet keres kapcsira....a többit talán privibe..