fiatal kecskeméti srác idösebb hölgyel ismerkedne...
duci mackós pár vagyunk ismerkednénk
Szia.ha férfit kerestek:nevada2@freemail.hu
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 29. csütörtök 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 29. csütörtök 08:33
Törölt felhasználó (757125)
duci mackós pár vagyunk ismerkednénk
sziasztok
duci érett nőt, párt keresek én vékony pasi vagyok
duci érett nőt, párt keresek én vékony pasi vagyok
Sziasztok!
Molett hölgyet keresek szexpartnernek, előny a 45 év feletti életkor.
Molett hölgyet keresek szexpartnernek, előny a 45 év feletti életkor.
Olyan pasit vagy párt keresünk, akik komolyan gondolják azt, hogy szeretkezni akarnak és nem csak levelezni. Eddig siralmas a tapasztalatunk ezen a téren, de talán pont téged/benneteket keresünk. Ha szeretnél/szeretnétek beszállni egy 30-as párhoz, akkor jelezd/jelezzétek a monirobi10@freemail.hu címünkre. Telefonszámot kérünk és hívunk. A többit megbeszéljük szóban. Várjuk a jelentkezőket!
házaspár vagyunk duci mackós hasonló alkatu párral ismerkednénk
Sziasztok
32 éves mackós pasi keres nőt, vagy hetero párt, részleteket e-mailon:
Peter776201@gmail.com
Peter776201@gmail.com
sziasztok a nevem Zsolt 18 vagyok és olyan lányokat keresek akik szeretik a nagyon de nagyon de mackós pasikat akinek felkeltetem az érdeklődését az kérem jelezzen itt vagy az emailomon zzspr@freemail.hu
duci mackós házaspár vagyunk hölgyel párral ismerkednénk
Kár, hogy olyan messze laktok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 08. 01. vasárnap 06:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 01. vasárnap 06:35
Törölt felhasználó (427754)
Olyan pasit vagy párt keresünk, akik komolyan gondolják azt, hogy szeretkezni akarnak és nem csak levelezni. Eddig siralmas a tapasztalatunk ezen a téren, de talán pont téged/benneteket keresünk. Ha szeretnél/szeretnétek beszállni egy 30-as párhoz, akkor jelezd/jelezzétek a monirobi10@freemail.hu címünkre. Telefonszámot kérünk és hívunk. A többit megbeszéljük szóban. Várjuk a jelentkezőket!
duci mackós lánnyal párral ismerkednék
Sziasztok Somogy megyei 34éves férfi vagyok szívesen csatlakoznék Párokhoz a Hölgy örömére helyem van de utazni is tudok ha kell Valós Párokat keresek akik komolyan gondolják a 3-as sexet remélem van ilyen...Somogy-Veszprém-Fejér megyéből keresek elsősorban email:suzukigs@freemail.hu ide várom a leveleket
duci mackós pár vagyunk hölgyel párral ismerkednénk
Duci lányokat-fiúkat keresek kötetlen szexre 18-40 között...
luv.from.stefan@gmail.com
luv.from.stefan@gmail.com
házaspárral lánnyal ismerkednénk
Sziasztok
Peter776201@gmail.com
Peter776201@gmail.com
szivesen ismerkednék lánnyal párral súj korhatár nélkül
182/80/33 pasi, kellemes intim mérettel csatlakozna párhoz a hölgy örömére, vagy kényeztetne egy elhanyagolt, unatkozó hölgyet. Diszkréció adott, utazni tudok! Msn/mail: galippo@citromail.hu
Párt keresünk szexre.

teltcica36

EROTICAT88