Ha nem találunk párt akkor marad a B-terv és 3ashoz keresünk pasit 34-45 éves korig aki szereti a duci lányokat.
Csak normálisan gondolkodó egyén érdekelne minket akivel hosszutávra tudunk tervezni.
MSN husospunci@gmail.com
Csak normálisan gondolkodó egyén érdekelne minket akivel hosszutávra tudunk tervezni.
MSN husospunci@gmail.com
26-27 éves pár telt alkatú lányzóval keres hasonló alkatú párt.
Mi pest megyeiek vagyunk.Utazni tudunk.
Női bi és párcsere természertesen lehetséges.Végülis ez lenne a cél.
Többit msn-en.
Nem kamuk vagyunk és régóta keresünk.képeink vannak fent.
MSN husospunci@gmail.com
Nincs korhatár.
Szimpatiusak legyünk egymásnak és jól érezzük magunkat együtt.
Mi pest megyeiek vagyunk.Utazni tudunk.
Női bi és párcsere természertesen lehetséges.Végülis ez lenne a cél.

Többit msn-en.
Nem kamuk vagyunk és régóta keresünk.képeink vannak fent.
MSN husospunci@gmail.com
Nincs korhatár.
Szimpatiusak legyünk egymásnak és jól érezzük magunkat együtt.
hölgyel párral ismerkednék
Sziasztok!
Mi Csongrád megyei pár vagyunk,molettek és szeretnénk hozzánk hasonló párral vagy lánnyal ismerkedni.Csak aki komolyan gondolja.Többit priviben.
Mi Csongrád megyei pár vagyunk,molettek és szeretnénk hozzánk hasonló párral vagy lánnyal ismerkedni.Csak aki komolyan gondolja.Többit priviben.
Sziasztok!Olyan párokkal ismerkednék akik hasonloan szeretik a francia nyelv leckét s van rajtuk is fogni valo! belsö leveleket várok!
sziasztok!szívesen beszállnék harmadiknak a hölgyörömére heves megyei vagyok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 08. 21. szombat 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 21. szombat 07:26
Törölt felhasználó (757125)

házaspár vagyunk hölgyel párral ismerkdnénk esetleg 50feletti ffi
házaspár vagyunk hölgyel párral ismerkdnénk esetleg 50feletti ffi
Érzelmekben gazdag, 48éves, nem monogám nő vagyok. Hetero partnert keresek egy nagyon komoly hármas kapcsolathoz.
Elvárásaim: élj Székesfehérváron, esetleg a közvetlen környékén, legyél független, a társas kapcsolatokban hasonló elképzelésed legyen. Lehetsz kicsit őrült, ki el tud rugaszkodni. Tudjál szeretni is, de ne csak az ágyban.
Ha mindez mellett vonzódsz a teltebb női formához, akkor írj nekem a luca@c2.hu címre.
Elvárásaim: élj Székesfehérváron, esetleg a közvetlen környékén, legyél független, a társas kapcsolatokban hasonló elképzelésed legyen. Lehetsz kicsit őrült, ki el tud rugaszkodni. Tudjál szeretni is, de ne csak az ágyban.
Ha mindez mellett vonzódsz a teltebb női formához, akkor írj nekem a luca@c2.hu címre.
sziasztok én egy 18 éves veszprémi srác vagyok
30 fölöti nöket\párokat keresek szexkapcsolatra
emilom : heinbach@citromail.hu
várom leveliteket
30 fölöti nöket\párokat keresek szexkapcsolatra
emilom : heinbach@citromail.hu
várom leveliteket
Párt keresünk szexre.
182/80/33 pasi, kellemes intim mérettel csatlakozna párhoz a hölgy örömére, vagy kényeztetne egy elhanyagolt, unatkozó hölgyet. Diszkréció adott, utazni tudok! Msn/mail: galippo@citromail.hu
szivesen ismerkednék lánnyal párral súj korhatár nélkül
Sziasztok
32 éves mackós pasi keres nőt, vagy hetero párt, részleteket e-mailon:
Peter776201@gmail.com
32 éves mackós pasi keres nőt, vagy hetero párt, részleteket e-mailon:
Peter776201@gmail.com
házaspárral lánnyal ismerkednénk
Duci lányokat-fiúkat keresek kötetlen szexre 18-40 között...
luv.from.stefan@gmail.com
luv.from.stefan@gmail.com
duci mackós pár vagyunk hölgyel párral ismerkednénk
Sziasztok Somogy megyei 34éves férfi vagyok szívesen csatlakoznék Párokhoz a Hölgy örömére helyem van de utazni is tudok ha kell Valós Párokat keresek akik komolyan gondolják a 3-as sexet remélem van ilyen...Somogy-Veszprém-Fejér megyéből keresek elsősorban email:suzukigs@freemail.hu ide várom a leveleket
duci mackós lánnyal párral ismerkednék
Kár, hogy olyan messze laktok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 08. 01. vasárnap 06:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 01. vasárnap 06:35
Törölt felhasználó (427754)

Olyan pasit vagy párt keresünk, akik komolyan gondolják azt, hogy szeretkezni akarnak és nem csak levelezni. Eddig siralmas a tapasztalatunk ezen a téren, de talán pont téged/benneteket keresünk. Ha szeretnél/szeretnétek beszállni egy 30-as párhoz, akkor jelezd/jelezzétek a monirobi10@freemail.hu címünkre. Telefonszámot kérünk és hívunk. A többit megbeszéljük szóban. Várjuk a jelentkezőket!
duci mackós házaspár vagyunk hölgyel párral ismerkednénk