duci mackós párral ismerkednénk
Sziasztok!
18 éves pasi keresi pisi szex minden formájára és anális játékokra győr illetve győr környéki partnerét!
Várom az üzeneteket!
18 éves pasi keresi pisi szex minden formájára és anális játékokra győr illetve győr környéki partnerét!
Várom az üzeneteket!

31 éves Veszprém megyei srác duci-molett hölgynek lenne a szeretője.lehetőleg Veszprém megyéből.Extrém dolgok
is érdekelnek,ha azt a hölgy szeretné.Anya-lánya,nővér-nővér felállás is érdekelne.Autóm nincs,de megoldom az utazást.
is érdekelnek,ha azt a hölgy szeretné.Anya-lánya,nővér-nővér felállás is érdekelne.Autóm nincs,de megoldom az utazást.
Sziasztok!
Hasonlo párral ismerkednénk, nöi bi érdekelne.
Hasonlo párral ismerkednénk, nöi bi érdekelne.
Sziasztok! Házaspár vagyunk mindkettőjük örömére, keresünk bi beállitotságú hölgyet, lányt max 35 éves korig Esztergom környékéről.( ismerkednénk párokkal is a férfi bi kizárva) Szóló pasit nem keresünk.
A leveleket ide várjuk: egomipar24@gmail.com
A leveleket ide várjuk: egomipar24@gmail.com
duci lánnyal párral ismerkednék
Nagy keblü hölgynek lennék a szeretöje vagy hasonlo hölgytagu párnak a hazi baratja!Hely kellene de utazni tudok!Helpservices@citromail.hu
hasonló alkatú párral ismerkednénk
Eger v Miskolc környékéről érett nőket keresek!
Sziasztok
Bács m-i 186/88/37é ff ismerkedne hölggyel ,párral .Szex terén nyitott gondolkodású és nagy fantáziával megáldva amit szeretnék már testközelből átélni!!
Kérlek írj és ismerkedjünk!
csakyattila@freemail.hu (msn&email)
Bács m-i 186/88/37é ff ismerkedne hölggyel ,párral .Szex terén nyitott gondolkodású és nagy fantáziával megáldva amit szeretnék már testközelből átélni!!
Kérlek írj és ismerkedjünk!
csakyattila@freemail.hu (msn&email)
SZIASZTOK LÁNYOK, HÖLGYEK !
Ápolt, intelligens, szexkedvelő srác vagyok, borotvált, kemény szerszámmal és fürge, játékos nyelvvel Egy laza, kötetlen szex- és baráti kapcsolatra keresek egy buja, szex- és farokimádó lányt, hölgyet.
Esetleg párokhoz csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére !
Fotók az amatőr fiúk rovatban tomy-73 néven láthatók.
Nézd meg, írj nekem és a többit majd együtt ....
E-mail: tomerosz-73@hotmail.com
Ápolt, intelligens, szexkedvelő srác vagyok, borotvált, kemény szerszámmal és fürge, játékos nyelvvel Egy laza, kötetlen szex- és baráti kapcsolatra keresek egy buja, szex- és farokimádó lányt, hölgyet.
Esetleg párokhoz csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére !
Fotók az amatőr fiúk rovatban tomy-73 néven láthatók.
Nézd meg, írj nekem és a többit majd együtt ....
E-mail: tomerosz-73@hotmail.com
Lányokat,hölgyeket,aszonyokat keresek diszkrét kapcsolatra nem vagyok független !!! katt rám ha komolyan gondolot! Éljen az erotika/romantika !
Molett párral ismerkednénk.Csongrád megyeiek előnyben.
Duci párral ismerkedne egy kemény farokkal rendelkezö fiatalember esetleg elhanyagolt duci hölggyel!Hely kellene utazni tudok! helpservices@citromail.hu
Párokkal ismerkednénk.
Nyiregyháza környéki 178 cm magas 95 kg 37 éves ápolt jól szituált férfi keres hölgyet szabad idő kellemes eltöltéséhez,vagy párokhoz csatlakozna.Búvóhely van,utazni tudok.
Szeretnék kényeztetni egy duci hölgyet vagy esetleg egy ducihölgytagu párt akik komolyan is gondoljak s nem csak virtualisan!helpservices@citromail.hu msn vagy imel
Sziasztok! Pár vagy hölgy társaságát keresem ma estére. 180 magas 34 éves 83kg barna haj a külsömröl röviden. Vasmegyei Szombathely és környéke előny de távolság se gond! Szivesen utazok ha kell. Cimem csabito76@freemail.hu
bp-i telt pár ma estére keres helyet párnál vagy szolo ffi nö is jelentkezhet kukkolás és sex is szoba jöhet.tnor 9181885
sziasztok enyhén szólva is nagy súlya rendelkező fiú vagyok aki keresi az a lányt aki szívesen meg ismerkedne velem és elvenné a sajna még meg lévő szüzességemet nos van itt ilyen Hm.. jelentkezni itt lehet vagy az email címen zzspr@freemail.hu