Nyiregyháza környéki 178 cm magas 95 kg 37 éves ápolt jól szituált férfi keres hölgyet szabad idő kellemes eltöltéséhez,vagy párokhoz csatlakozna.Búvóhely van,utazni tudok.
Szia Huncutka!
Te bele illenél az én elképzeléseimbe!
Pusy
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 18. szombat 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 18. szombat 12:51
Te bele illenél az én elképzeléseimbe!
Pusy

Törölt felhasználó (768673)

hmm fura mi számit ducinak attól mert valaki telt még nem molett is.
szia lehet még jelentkezni hétköznap este felé ?
(Ez egy válasz mertezigyjo üzenetére (2010. 09. 17. péntek 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 17. péntek 16:20

bp-i telt pár ma estére keres helyet párnál vagy szolo ffi nö is jelentkezhet kukkolás és sex is szoba jöhet.tnor 9181885
hmm fura mi számit ducinak attól mert valaki telt még nem molett is.
A duci hölgyek a gyengéim igy azok ismerettségét keresném illetve hasonlo hölgytagu párokkal is ismerkednék akik komolyan is gondoljak s mernek talizni is!helpservices@citromail.hu
Sziasztok! Zalai pár vagyunk, szívesen vendégül látnánk egy nöt a 7végére. Csak komoly eltökélt partnert keresünk. puszi!

sziasztok enyhén szólva is nagy súlya rendelkező fiú vagyok aki keresi az a lányt aki szívesen meg ismerkedne velem és elvenné a sajna még meg lévő szüzességemet nos van itt ilyen Hm.. jelentkezni itt lehet vagy az email címen zzspr@freemail.hu
bp-i telt pár ma estére keres helyet párnál vagy szolo ffi nö is jelentkezhet kukkolás és sex is szoba jöhet.tnor 9181885
Sziasztok! Pár vagy hölgy társaságát keresem ma estére. 180 magas 34 éves 83kg barna haj a külsömröl röviden. Vasmegyei Szombathely és környéke előny de távolság se gond! Szivesen utazok ha kell. Cimem csabito76@freemail.hu
Szeretnék kényeztetni egy duci hölgyet vagy esetleg egy ducihölgytagu párt akik komolyan is gondoljak s nem csak virtualisan!helpservices@citromail.hu msn vagy imel
Nyiregyháza környéki 178 cm magas 95 kg 37 éves ápolt jól szituált férfi keres hölgyet szabad idő kellemes eltöltéséhez,vagy párokhoz csatlakozna.Búvóhely van,utazni tudok.
Párokkal ismerkednénk.
Duci párral ismerkedne egy kemény farokkal rendelkezö fiatalember esetleg elhanyagolt duci hölggyel!Hely kellene utazni tudok! helpservices@citromail.hu
Molett párral ismerkednénk.Csongrád megyeiek előnyben.
Lányokat,hölgyeket,aszonyokat keresek diszkrét kapcsolatra nem vagyok független !!! katt rám ha komolyan gondolot! Éljen az erotika/romantika !
SZIASZTOK LÁNYOK, HÖLGYEK !
Ápolt, intelligens, szexkedvelő srác vagyok, borotvált, kemény szerszámmal és fürge, játékos nyelvvel Egy laza, kötetlen szex- és baráti kapcsolatra keresek egy buja, szex- és farokimádó lányt, hölgyet.
Esetleg párokhoz csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére !
Fotók az amatőr fiúk rovatban tomy-73 néven láthatók.
Nézd meg, írj nekem és a többit majd együtt ....
E-mail: tomerosz-73@hotmail.com
Ápolt, intelligens, szexkedvelő srác vagyok, borotvált, kemény szerszámmal és fürge, játékos nyelvvel Egy laza, kötetlen szex- és baráti kapcsolatra keresek egy buja, szex- és farokimádó lányt, hölgyet.
Esetleg párokhoz csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére !
Fotók az amatőr fiúk rovatban tomy-73 néven láthatók.
Nézd meg, írj nekem és a többit majd együtt ....
E-mail: tomerosz-73@hotmail.com
Sziasztok
Bács m-i 186/88/37é ff ismerkedne hölggyel ,párral .Szex terén nyitott gondolkodású és nagy fantáziával megáldva amit szeretnék már testközelből átélni!!
Kérlek írj és ismerkedjünk!
csakyattila@freemail.hu (msn&email)
Bács m-i 186/88/37é ff ismerkedne hölggyel ,párral .Szex terén nyitott gondolkodású és nagy fantáziával megáldva amit szeretnék már testközelből átélni!!
Kérlek írj és ismerkedjünk!
csakyattila@freemail.hu (msn&email)
Eger v Miskolc környékéről érett nőket keresek!
hasonló alkatú párral ismerkednénk
Nagy keblü hölgynek lennék a szeretöje vagy hasonlo hölgytagu párnak a hazi baratja!Hely kellene de utazni tudok!Helpservices@citromail.hu