szivesen beszálnék párhoz
Duci nökkel vagy hasonlo hölgytagu párokkal ismerkednék!Hely kellene de utazni tudok!jegestejecske@citromail.hu
Sziasztok! állapotos bi beállítotságu nő,és párja keres biszex lányt 3as játékokhoz. csak lányt! privi!
29/33 éves teltebb miskolci házaspár keres párt egymás előtti szeretkezéshez. Kérlek benneteket, hogy a kinga810117@freemail.hu címünkre írjatok lehetőleg telefonszámmal együtt annak érdekében, hogy a kapcsolatot a lehető leggyorsabban felvehessük egymással! Ezt a játékot a páromnak szánom karácsonyi ajándékként!
Somogy megyei unatkozó hölgyek
Sziasztok! Van-e Budapesten molett csaj, vagy ilyen hölgytagú pár aki szexelni is akar, és ráér péntek délelőtt!? Szerintem lehetetlent kérek, de azért megpróbálom, és várom a válaszokat! (csak 1nek is örülnék!!)
sziaztok!ma estére keresek bp-n,partner(eke)t!!!?30as pasi....irj üzenetet !elérhetöséggel!ha.....!??
sziasztok !
Mi is házaspár vagyunk, és szintén házaspárral szeretnénk ismeredni, Somogy megyeiek vagyunk a férjem 51 éves, Én 46 vagyok.. (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 12. 14. kedd 06:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 14. kedd 06:43
Mi is házaspár vagyunk, és szintén házaspárral szeretnénk ismeredni, Somogy megyeiek vagyunk a férjem 51 éves, Én 46 vagyok.. (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 12. 14. kedd 06:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (757125)

házaspár vagyunk házaspárral ismerkednénk
50körüli mackós pasival ismerkednénk vagy párral
házaspár vagyunk házaspárral ismerkednénk
Imádom a duci nőket nyelvvel(is) izgatni!
Ha van kedved írj!
frici77@postafiok.hu
Ha van kedved írj!
frici77@postafiok.hu
Duci nagy keblü hölgyet kényeztetnék illetve ha van hasonlo hölgytagu pár akkor várom jelentkezésüket!jegestejecske@citromail.hu
Hosszútávra keresünk barátságon alapuló kapcsolatot párokkal. Még kezdők vagyunk! Email címünk: julizoli07@gmail.com
Szilveszterre keresünk két jófarkú, 30-40 közötti helyes, vidám pasit akik barátok.Cél a feleség kényeztetése az év utolsó napján.A hölgy nagyon szép arcú 28 éves, molett,fekete hajú és zöld szemű.Szeressétek a telt idomokat. Legyetek kedvesek és intelligensek.Írjatok ide fényképpel infóval:grupiujev@gmail.com.Ne a farkatokról küldjetek csak képet. Mi Csongrád megyeiek vagyunk.
Duci hölgyet kényezetnék illetve hasonlo hölgytagu párral ismerkednék!Hely kellene!jegestejecske@citromail.hu
Sziasztok!
Csak házaspárt kerestek? (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 12. 01. szerda 06:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 01. szerda 06:50
Csak házaspárt kerestek? (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 12. 01. szerda 06:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (436025)

házaspár vagyunk 35-38 házaspáral ismerkednénk duci mackósak idősebek előnyben18 tól 60ig
házaspár vagyunk 35-38 házaspáral ismerkednénk duci mackósak idősebek előnyben18 tól 60ig
Sziasztok Lányt keresünk Hajdu Borsod és Szabolcs megyéből hármas csatához! Üziket várunk!
Sziasztok
Sziasztok
Sziasztok! Hétvégere molett párokkal ismerkednénk. rizibizi110@freemail.hu.
telt karcsú hölgy masszázst vállal Budapesten.