39éves mackós pasi vagyok hölgyel párral ismerkednék kor alkat nem számit
Holnap napközben gáláns urat keresünk Szentendrére!
Szia Hopipoke! Szívesen megismernélek...imádom a telt, husis bájakat, tabuk nélkül! Csók!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 04. 18. hétfő 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 18. hétfő 16:43
Törölt felhasználó (778146)

Duci teltkeblü párral ismerkednék ahol a hölgy imad oraliasan kényeztetni s szereti ha öt is oralisan kényeztetnék!Hely kellene utazni tudok! jegestejecske@citromail.hu
sziasztok! lányt párt keresünk,olyat aki kipróbálná a terhes szexet.
Állapotos pár vagyunk. Zala előny, utazni tudjatok!
Állapotos pár vagyunk. Zala előny, utazni tudjatok!

Üdv! Házaspár szeretkezését szívesen végignézném élőben , akár szabadban,autóban is , 35-50 év körül. Formás, teltebb nőies alkat előny , de nem feltétel. Én 30 éves férfi vagyok.
(Kelet magyarország) Részletekért írj bemutatkozó e-mailt : bonaparte30@freemail.hu
(Kelet magyarország) Részletekért írj bemutatkozó e-mailt : bonaparte30@freemail.hu
28éves,172 cm magas,sportos ,kék szemű pasi vagyok!
Nővel ismerkednék!
Autóm van,utazni tudok,a helyet megoldjuk!!
msn : ktvd1982@hotmail.com
e mail: fantzom25k@citromail.hu
Tartós és laza dolog is érdekel!!
Szép napot!!
Nővel ismerkednék!
Autóm van,utazni tudok,a helyet megoldjuk!!
msn : ktvd1982@hotmail.com
e mail: fantzom25k@citromail.hu
Tartós és laza dolog is érdekel!!
Szép napot!!
holnap, kedd délelőttre duci hölgytagú 30-as pár urat keres. helyünk van. fotód legyen!
duci mackós párral ismerkednénk
CSakis kizarolag ducinöket kedvelö férfiakkal ismerkednék akiknek volna helye is! Intim és arcképeket várok a hopipoke@citromail.hu-ra
Duci teltkeblü párral ismerkednék ahol a hölgy imad oraliasan kényeztetni s szereti ha öt is oralisan kényeztetnék!Hely kellene utazni tudok! jegestejecske@citromail.hu
Sziasztok!
Érett, telt hölgy ismerősömet látogatnám rendszeresen Bp. 11.-ker.-ben.
Én 32 éves 182/92 kg. barna hajú, kék szemü, ápolt, intelligens srác vagyok.
írj privit, képet küldök...
Érett, telt hölgy ismerősömet látogatnám rendszeresen Bp. 11.-ker.-ben.
Én 32 éves 182/92 kg. barna hajú, kék szemü, ápolt, intelligens srác vagyok.
írj privit, képet küldök...
telt lánnyal páral ismerkednék van ilyen?
én szeretnék
Hosszútávra keresünk barátságon alapuló kapcsolatot párokkal. Még kezdők vagyunk! Email címünk: julizoli07@gmail.com A chat nem működik!! A böngészőm miatt...
kövér és kis kisfarkú ffi ismerkednénk
Üdv! Házaspár szeretkezését szívesen végignézném élőben , akár szabadban,autóban is , 35-50 év körül. Formás, teltebb nőies alkat előny , de nem feltétel. Én 30 éves férfi vagyok.
Debreceni, kövér,46éves, dohányzó,átlagos méretű, borotvált ffi. keres párt,házaspárt mindkét fél örömére. Belső levél.
Sziasztok! Párral ismiznénk
hasonló alkatu párral hölgyel ffi ismerkednénk
Sziasztok!
Ma estére nagyon duci hölgy személyében szexpartnerem keresem Budapestről!
globaltec@freemail.hu
Ma estére nagyon duci hölgy személyében szexpartnerem keresem Budapestről!
globaltec@freemail.hu