29 éves férfi vagyok.Erotikát,simogatást kedvelő kedves hölgyet,párt keresek ma estére Veszprém és környékéről.Lehetsz idősebb és telt is.e-mail: vboy8181@freemail.hu
Párt keresek minden jóra!Budapest és környéke
Sziasztok!
Budapesti 19 éves, 188 cm , 92 kilo sportos srác vagyok, (intelligens,ápolt de ez természetesen kölcsönös elvárás )
Budapesti vagy környéki hölgyekkel ismerkednék , akikkel kölcsönösen élvezhetnénk egymást, ha lehet hosszú távon, és intenzíven. (Csak kettesben , párok nem érdekelnek ) Minimum 1-2 órára keresek hölgyet, nem vagyok a rövid "menetek" híve.Helyem sajnos nincs.
Szívesen kipróbálnám egy igazán telt nővel , akin tényleg van mit fogni.
Email: adam6-9@freemail.hu
(Kérlek írj magadról magadról . ) Köszönöm
Budapesti 19 éves, 188 cm , 92 kilo sportos srác vagyok, (intelligens,ápolt de ez természetesen kölcsönös elvárás )
Budapesti vagy környéki hölgyekkel ismerkednék , akikkel kölcsönösen élvezhetnénk egymást, ha lehet hosszú távon, és intenzíven. (Csak kettesben , párok nem érdekelnek ) Minimum 1-2 órára keresek hölgyet, nem vagyok a rövid "menetek" híve.Helyem sajnos nincs.
szia aranyos arc, erős darab test, nagy méret ez jellemez külsőleg engem, bármit mutatok, amúgy elérem a nyelvemmel a makkomat. beszélgetünk? bertram_7@msn.com
Sziasztok
Szívesen csatlakoznék párokhoz v hölgyekhez kölcsönös kényeztetésre.Bács m /Kecskemét/ kk de ésszerű határokon belül utazni is tudok.
Én 186/88/38é ff vagyok átlagos adottságokkal.
A következő email címre várnám jelentkezésed:bacsm-i@freemail.hu
Köszi
Szívesen csatlakoznék párokhoz v hölgyekhez kölcsönös kényeztetésre.Bács m /Kecskemét/ kk de ésszerű határokon belül utazni is tudok.
Én 186/88/38é ff vagyok átlagos adottságokkal.
A következő email címre várnám jelentkezésed:bacsm-i@freemail.hu
Köszi
duci nagyonmacis pár vagyunk ilyen alkatu párral hölgyel ismerkednénk
Olyan duci párral ismerkednek akik szeretik az oralis jatekokat! Hely kellene! jegestejecske@citromail.hu
Sziasztok!
MSN cím : t.jani77@citromail.hu
Szeretnék ismerkedni szeximádó illetve szexrevágyó diszkrét hölgyekkel, lányokkal, asszonyokkal párokkal. Minden megoldás érdekel. Budapesti 11 kerületi vagyok!
MSN cím : t.jani77@citromail.hu
Szeretnék ismerkedni szeximádó illetve szexrevágyó diszkrét hölgyekkel, lányokkal, asszonyokkal párokkal. Minden megoldás érdekel. Budapesti 11 kerületi vagyok!
Sziasztok!
Molett, duci lányokat kedvelő férfit keresünk harmadiknak. 25-40 közöttit, Bp. és Pest megyéből. Helyed legyen.
Molett, duci lányokat kedvelő férfit keresünk harmadiknak. 25-40 közöttit, Bp. és Pest megyéből. Helyed legyen.
Sziasztok.Veszprém megyei pár vagyunk kresünk párokat tartosab kapcsolat céljábol.

Sziasztok! Csak olyan emberkével ismerkednék aki szereti a tulsulyos hölgyeket! Képeket a hopipoke@ciromail.hu-ra küldj!
Nyalásimádó hölgyet keresek , hosszú érzéki kényeztetésre! Írj mindent megbeszélünk! tigris77@postafiok.hu
Sziasztok!
Vannak-e itt olyan duci párok ahol a hölgy szereti ha ketten kényeztetik egyszerre?? Hely kellene tav nem gond!Jegestejecske@citromail.hu
Csók a Husis bájakra! Bp-i 36/190/95 barna hajú és zöldes-barnás szemű FFi., keres Duci , telt Hölgyeket, (ill. Telt Hölgytagú párhoz csatlakozna 3.-ként) kellemes , élménydús, tabu mentes szexhez!
Sziasztok!
Mi egy valós házaspárpár vagyunk és bőven túl vagyunk a 3as szex (2 pasi 1 nő) kipróbálásán. Oly annyira, hogy volt rendszeres kapcsolatunk és nagyon élveztük a helyzetet. Most újra nekilódulunk a keresésnek és nincsenek túlzott reményeink a múltbeli tapasztalatainkon okulva.
Szegedtől max 50-60 km-es körzetben keresünk akár nős akár független pasit. Lényeg az , hogy szabaddá tudd magad tenni amikor megbeszéljük az akciót. Szeresd a telt nőket. A "megművelendő" hölgy 28 éves fekete hajú zöld szemű. Feltűnően szép arcú, molett, borotvált puncival. Lehetőleg 30-40 közötti pasit szeretnénk házibarátnak akivel a közös szexen kívül akár közös nudizásról (stb) is lehet szó. Ideális lenne ha a testsúlya inkább a 3 számjegy felé közelítene. Szándékosan és semmilyen körülmények között nem rakunk fel ide képeket. Mi egy alapvetően kedves és barátságos pár vagyunk. Előre le szeretnénk szögezni, hogy párok ismeretségét nem keressük Urak! Várjuk a portfóliókat Üdv: Angi&Vlad
mail:pasit3nak@gmail.com
Mi egy valós házaspárpár vagyunk és bőven túl vagyunk a 3as szex (2 pasi 1 nő) kipróbálásán. Oly annyira, hogy volt rendszeres kapcsolatunk és nagyon élveztük a helyzetet. Most újra nekilódulunk a keresésnek és nincsenek túlzott reményeink a múltbeli tapasztalatainkon okulva.
Szegedtől max 50-60 km-es körzetben keresünk akár nős akár független pasit. Lényeg az , hogy szabaddá tudd magad tenni amikor megbeszéljük az akciót. Szeresd a telt nőket. A "megművelendő" hölgy 28 éves fekete hajú zöld szemű. Feltűnően szép arcú, molett, borotvált puncival. Lehetőleg 30-40 közötti pasit szeretnénk házibarátnak akivel a közös szexen kívül akár közös nudizásról (stb) is lehet szó. Ideális lenne ha a testsúlya inkább a 3 számjegy felé közelítene. Szándékosan és semmilyen körülmények között nem rakunk fel ide képeket. Mi egy alapvetően kedves és barátságos pár vagyunk. Előre le szeretnénk szögezni, hogy párok ismeretségét nem keressük Urak! Várjuk a portfóliókat Üdv: Angi&Vlad
mail:pasit3nak@gmail.com
37/186/84, Budapesti, férfias férfi vagyok...
Házaspárhoz is szivesen csatlakozom.
Keress Bátran ...
Email..: szabadszex@freemail.hu
Több infó rólam --->>> KATT IDE !!!
Házaspárhoz is szivesen csatlakozom.
Keress Bátran ...
Email..: szabadszex@freemail.hu

Sziasztok! Zalai párként keresünk párt párcserés kapcsolatra, vagy a férfitag szívesen csatlakozna páthoz harmadikként. frederich111@freemail.hu
Sziasztok. Én 25 éves, 183 cm magas és 97 kg-os pasi vagyok. Ismerkednék csajokkal akik nem a csontvázra hasonlítanak, gondolom érti mindenki mire gondolok. Aki érez magában elég bátorságot, nyugodtan írjon ímélt a drdeath55@gmail.com címre, válaszolok mindenkinek. Ímélben küldök képet is!!! U.I.: CSAK CSAJOK!!!
Hello
Jelentkeznék hozzátok.
Kűldjetek elérhetőséget. (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 04. szombat 07:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 04. szombat 07:28
Jelentkeznék hozzátok.
Kűldjetek elérhetőséget. (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 04. szombat 07:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (47816)

Sziasztok,
Telt alkatú, 31-33 éves nemdohányzó pár keres normális partnert (pár, fiú, lány) tartós kapcsolatra Bp -ről vagy Pest megyéből.
Üdv: G&E
Telt alkatú, 31-33 éves nemdohányzó pár keres normális partnert (pár, fiú, lány) tartós kapcsolatra Bp -ről vagy Pest megyéből.
Üdv: G&E